Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Kolme kovaa Peetä: Pyhimystä, Postikuluttomuutta ja Pyllyttelyä!

Näin se vuosi 2020 turahtaa käyntiin ja se tärähtää sillä tavoin että isketään pöytälevyyn Postikuluton viikonloppu joka taas tarkoittaa sitä, että koko viikonlopun ajan kaikki maksetut yli 50 euron hintaiset postitilaukset tulevi ilman kulunkeja, jos vaan olet halukas käyttämään kassalla alennuskoodia 6522DE9PR8
Kampanja onpi voimassa ns "pitkän viikonlopun" sillä maanantaikin on vielä pyhä joten kerkeet räiskiä tilauksia sisään 4 päivän ajan ou jeah! Jos tämä postikuluttomuus on jotenkin vielä epäselvää sinulle niin tuolla blogin lopussa on selkeämmät ohjeet asian tiimoilta mutta vielä tiivistettynä: Osta 50 eurolla levykäistä tai muuta vehjettä ja käytä mystistä koodia 6522DE9PR8 kassalla niin se on "siinä".

Ja tosiaan, ensimmäiset uutuudetkin ilmestyy ja niistä isoimpana Pyhimyksen Mikko CD josta meillä saannillaan vielä myös pikkumäärä pakettia jossa mukana valokuvaa Pyhimyksen nimmareilla varustettuna.
Nämä jo aika vähissä joten hopi-hopi levykauppaloille!

****

Tulevia on myös laiteltu jo pommituksista selvinneinä aimo liuta myyntiin, tässä osa niistä:

Jyväskylän Anne kertoopi loput kun katselet tuolta noin, hyvä ehkä muistuttaa siitä että postikuluttomuus koskee siis myös noita tulevien levykäisten tilailua. Täältä näet tulevat uutuudet ja täältä taas tulevat uudelleenjulkaisut.

****

Varastoalennukset tulevat kuin talvinen raikastava sade!

Tästä linkistä näet mitä vehkeitä ollaan laiteltu varastoaleen elikkäs niitä ollaan alenneltu erinäisin ailahtelevien mielenliikkeiden seurauksena enempi tahikka vähempi. Monia näistä löytyy vain yksittäisiä kipaleita, joten kannattaa olla ns. kärppänä paikalla jos herkuimmat tarjouslevykäiset mielii haaviinsa pyydystää. Ja tästä linkistä näet vielä varastoalen ns. outlet-poistot eli joissa tarjoushinnat on viety jo täysin naurettavalle tasolle.

****

Kalenteriasiat kuntoon erikoistavalla eli pyllyttelemällä!

Kakstuhatkakskymmentä on uus ysikaks?! Tilastollinen totuushan on, että nyt vuonna 2020 viikonpäivät ja päivämäärät ovat tasan samat kuin 28 vuotta sitten vuonna 1992. Tätä ei oltaisi itse tajuttu mutta onneksi eräs viisaampi "taho" näin meille kertoi. Kuin yllättäen varastojen kätköistä löytyikin täysin pakasta vedettyjä elikkäs uusia fanikalentereilta tuolta herran vuodelta 1992. Elikkäs jos Iron Maiden, AC/DC, Bon Jovi tahikka ysärihitti New Kids On The Block aiheuttaa väristyksiä oikeissa paikoissa, tässäpä sinulle tahi läheisellesi spesiaalia fanikamaa, joka on tänä vuonna myös käytännöllinen "sijoitus" päivämäärien täsmätessä prikulleen.

Levykäiset liikkui vuonna 2019 "ihan ookoosti"

Raportoitiin tuolla joulun alla blogissamme paljonko oltiin myyty levykäistä viime vuonna ja mielettömiä määriähän niitä ollaan mätetty pussukoihin, tiskin yli ja postitilauksiin. Verot mukaan lukien abaut kymmenen miltsin edestä - "voi morjens" voisi joku sanoa ja meidän johto-osastolla niin todettiinkin erään palaverin päätteeksi. Mutta mitkä olivat ne kaikkein halutuimmat ja himotuimmat yksilöt kuluneen vuoden tarjonnasta? Talousosastomme teki tässä joulunpyhinä kinkun, lanttulooran ja asiaankuuluvien palanpainikkeiden kyllästämää tutkimustyötä ja selvitti eri genreistä ne kovimmista kovimmat ja timanttisimmat vehkeet, joita te rakkaat pökälemestarit olette meiltä ostelleet.

Katso Äxän vuoden 2019 myydyimmät levykäiset tästä!

****

Tässä vielä loppuun tämä postikuluttomuuden prosessi joka etenee seuraavasti:

  1. naksi ostoskoriin vehkeitä yli 50 euron arvosta (enemmänkin niitä voi olla, emme me sitä voi tai tahdo kieltää!)
  2. suoriudu verkkokauppamme kassan kohdalle, jossa huomaat "Syötä tähän alennuskuponki" -laatikon
  3. kirjoita laatikkoon alennuskoodimme QKM9S6V21PO2 ja paina Tarkista-napukkaa maksa tilauksesi mestarin elkein miten parhaaksi näet tahi käytä Klarna-laskutusta
  4. nauti uskomattomasta tunteesta kun sinun ei tarvitse maksaa lainkaan postikuluja

TÄRKEÄÄ: Muista kirjoittaa tuo alennuskoodi isoilla kirjaimilla tahi kopioda se suoraan tuosta tekstistä!

Tosiaan, tilaus pitää tehdä 3.1.-6.1.2020 välisenä aikana jotta välttelet inhoittavat postikulut ja todetaan nyt vielä se että postiennakko ei kuulu tähän postikuluttomuuden piiriin, se on niin kallis meille että ei haluta sitä jaella ilmaseks kenellekkään. Heippa nyt ja moikka moi!