Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Postikuluttomuutta, Tarotin ekat vinyylinä, Pariisin Kevättä sekä Sami Lopakan kirjaa.

No niin veljet ja siskot, tilanne on seuraava:


Ensinnäin, postikuluton loppuviikko on tosiasia jos vaan kerralla raaskit raottaa lompuukkiasi yli 50 euron edestä. Sen kun teet ja laitat koodin QKM9S6V21PO2 kassalle mennessäsi heität hyvästit rahoillesi sekä postikuluille. Muitakin pikku sääntöjä ja poikkeuksia on tähän postikuluttomuuten liittyen mutta niistä lisää tuolla blogin lopussa, olennaista on että käytät tätä helevetin koodia QKM9S6V21PO2 niin sillon hommat lutkuttaa niinku pitääkin.
Ja tässä sinulle kekäleen kuumia vinkkejä miten saat sen 50 euroa VÄHINTÄÄNKIN käytettyä, emme suutu jos pistät kerralla haisemaan isommankin kasan kahisevaa sillä tilillemme mahtuu vielä rahulia rajattomasti.

1. Tarotin kaksi ekaa vinyylinä, jes jes jes! Näistä on tarjolla Äxclusiiviset 500 kpl verenpunaiset vinyylipainokset joita ei ehket riitä ihan kaikille sillä ulkomaan väki kun herää että tällasta saapi Suomesta niin voipi olla että luottokortit alkaa hoosiannaa laulamaan. Hopi-hopi ennakkotilaamaan siis!
Tarot: The Spell Of Iron
Tarot: Follow Me Into Madness

The Spell of Iron Follow Me Into Madness

2. Tämän viikon uutuuksista (joita löytyypi kaikista maailman Äxistä) mainittakoon erityisesti Pariisin Kevät ja sen uusi albumi Reuna josta vielä löytyy pikkanen satsi Äxclusiivista värivinskaa. CD:tä ja mustaa vinyyliä piisaa reilummin!
Lisäksi tälle viikolle kolahtaa Sami Lopakan syysiloa sekä riemua pullollaan oleva kirja "Loka". Lienee syytä mainita vielä Hammerfallin ja Killswitch Engagen uutuudet joita kanssa on ns "piireissä" odoteltu.
Muut viikon uutuudet kertoo sinulle Turun lahja ihmis -sekä eläinkunnalle, Danne! Dannen listaan klikkaamalla tästä.

Hei ja se vielä Sami Lopakasta että hänhän vierailee meidän Oulun levykaupassa lauantaina 17.8. klo 13:00. Sieltä sitten kirja kainaloon, nimmarit kylkeen ja Alkon kautta kotio.

3. Tässä myös kovimmat ennakkomyyntiin laitetut tulevat uutuudet ja uudelleenjulkaisut, taas on monenlaista tarjollaan ou jeah:

Michael Kiwanuka: Kiwanuka
Maikkölin uusi odotettu levy sekä cd:nä että lp:nä! Vinyylistä Äxässä myynnissä myös Indie Stores Exclusive -versio, keltaisella värivinyylillä, tämä on todella rajoitettu erä, eli kannattaa olla nopea jos semmoista itselleen halajaa. Edelliset kaksihan on ihan s-u-p-e-r-i hyviä olleet joten elämmme toivossa että tämäkin on. Pakkohan sen on olla.

Ghost: Prequelle Exalted limited numeroitu vinyyliboxi
Pakkohankinta jokaiselle Ghostin hinkkaajalle, lodjussa mukana itte Prequelle-vinyyli 180-grammaisena jötikkänä, 12"-maxi jossa harvinaisia herkkuja, 7-tuumainen sinkku jossa yksi ennenjulkaisematon ralli ja lisäksi kuvakirjaa julistetta jne. muuta elämälle olennaista matskua.

Beatles: Abbey Road 50th anniversary editions, on kuvavinyyliä, vinyyliboxia, 2cd:tä ja  3cd + blu-ray megaboxia. Samoin karvalakkiperusmallit löytyy niille jotka karvalakkeja harrastavat.

Muistutetaan tässä yhteydessä että Toolin tulevaa uutuutta on vielä vapailla markkinoilla joten jos olet arponut asian kanssa niin nyt on aika toiminnan. Ja Cheekin dvd (joka tuleepi ensi viikon pe) on kans tilattavissa vielä kera valokuvan.


4. Jos taas uutuudet eikä tulevat saa sykettä oikeissa paikoissa aikaan ja mietit miten saada 50 euroa käytettyä ja kuitattua ilmaiset postikulut niin tässäpä sinulle vinkeistä oivin:
Warnerin vinyylikamppiksessa on 1600 vinyyliä emä halvalla ja tilanne on näitten kanssa vielä se että kamppanja loppuu viikonloppuna. Eli: Jos näitä vinyyleitä halajat halavalla niin nyt on se hetki eikä esim ensi viikolla kun tarjoukset ovat päättyneet.

Warnerin megamälli vinyylejä aah tästä näin!

5. Jos taas vinyylit ei napostele niin saanemme mitä vienoimmin kysyä kiinnostaisiko sinua:

a) Metalli & hevanderi cd:t alennuksessa, tämäkin kamppis on loppumaisillaan joten hopi-hopi!

b) Käytetyt cd:t jota on lasautettu taas ennätysmäärin myyntiin tällä viikolla. Genrestä riippumatta, tavaraa löytyypi!

Myös tulevia voit ostatella ja nauttia postikuluttomuuksista, otetaan nyt esim kolme kovaa hevimälliä (joista kaikista löytyy Äxclusiivinen vinyyli sekä bundleherkku) eli Opeth, Insomnium ja Sonata Arctica.

Kaikki tulevat julkaisut löydät täältä ja jos et jaksa kahlata koko listaa läpi niin voit tarkistaa tärkeimmät Annen tekemästä tulevien listasta. Tällä viikolla ollaan mm nämä tulevat levykäiset lisätty tyrkylle:

6. Käytettyjä vinyyleitä on taas Vinyylineuvos Jari P. Lipponen käynyt haalimassa maailmalta järkyttävät mällit. Huhujen mukaan Kuopiossakin on käyty ja sieltä tarttui hyvä satzi räppivinyyliä mukaan, niihin palaamme tuonnempana. Hei, ja myöhäiset onnittelut Vinyylineuvokselle, hän täytti nimittäin vuosia 10.8. lauantaina joita kuullun mukaan juhlittiin railakkaasti ottamalla pitkiä sukelluksia ns kosanderinalaisessa maailmassa. Onnentoivotuksia voitte lähetellä osoitteeseen: oulu@levykauppax.fi
Ja tästä siis viimoisimmat käytetyt tälle viikolle ou jes.

Siinä sinulle ostovinkkejä ja tässä vielä alla säännöt ja lakipykälät siitä miten saat postikuluttomuuden toimimaan. Kiitos ja kuulemiin sekä heippa hei!

Postikuluttomuuden prosessi etenee seuraavasti:

  • naksi ostoskoriin vehkeitä yli 50 euron arvosta (enemmänkin niitä voi olla, emme me sitä voi tai tahdo kieltää!)
  • suoriudu verkkokauppamme kassan kohdalle, jossa huomaat "Syötä tähän alennuskuponki" -laatikon
  • kirjoita laatikkoon alennuskoodimme QKM9S6V21PO2 ja paina Tarkista-napukkaa
  • maksa tilauksesi mestarin elkein miten parhaaksi näet tahi käytä Klarna-laskutusta
  • nauti uskomattomasta tunteesta kun sinun ei tarvitse maksaa lainkaan postikuluja
  • TÄRKEÄÄ: Muista kirjoittaa tuo alennuskoodi isoilla kirjaimilla tahi kopioda se suoraan tuosta tekstistä!

Tosiaan, tilaus pitää tehdä 16.-18.8.2019 välisenä aikana jotta välttelet inhoittavat postikulut ja todetaan nyt vielä se että postiennakko ei kuulu tähän postikuluttomuuden piiriin, se on niin kallis meille että ei haluta sitä jaella ilmaseks kenellekkään.