Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Postikuluttomuus, se kuumista kuumin toiminto, joka sulattaa kylmimmänkin lompuukin! Katso miten asiaan liittyvät Ruusut, Tuure Kilpeläinen, Zen Cafe ja Negative!

Kaikki yli 50 euron postitilaukset kuluitta viikonlopun ajan, uuh & aah!

Hyvästit inhottaville postikuluille!

Postikuluton loppuviikko perjantaista sunnuntaihin on tosiasia jos vaan kerralla raaskit raottaa lompuukkiasi yli 50 euron edestä. Sen kun teet ja laitat koodin HELLEISBEST kassalle mennessäsi heität hyvästit rahoillesi sekä postikuluille. Muitakin pikku sääntöjä ja poikkeuksia on tähän postikuluttomuuten liittyen mutta niistä lisää tuolla blogin lopussa, olennaista on että käytät tätä koodia HELLEISBEST niin sillon hommat lutkuttaa niinku pitääkin.

Postikuluttomuutta voit hyväksikäyttää myös tulevien julkaisujen ennakkotilaamiseen ja nythän saatiin mm. tämmöiset kotimaisen musiikin helmiäiset ensi kertaa vinyylinä saannilleen:

Ota haltuun myös Auringon Lapsien kakkosalbumi Suomipop 2.0. - viisi vuotta debyytin jälkeen julkaistava levykäinen, jolla tämä mahtiduo yhdistää perinteistä tunnelatautunutta suomipoppia ja moderneja EDM:n ja elektropopin elementtejä. CD julkaistaan myös tuolloin elokuun lopussa ja tuplavinyyli kuukautta myöhemmin. HUOM! Ennakkotilaajille halvempi hinta!

Ruusuja, Tuplea, Tuomaria, HAIMia ja Asking Alexandriaa uutuuksissa

Uutuusrintamalla tällä viikolla näyttää herkulliselta, tarjolla on mm. Ruusujen odotettu kakkoslevykäinen Kevätuhri, Raskasta Joulua -hommista ja Tarotista tutun Tuple Salmelan debyyttisooloalbumi Wooden Box (nopeimmille vielä saatavilla nimmarifoton kera!), Tuomari Nurmion Hullu puutarhuri -vinyyliuusintaa, leiditrio HAIMin uutukaista sekä nuorisosuosikki Asking Alexandrian tuoreita kuulumisia. Uusintajulkaisujen saralla paukutellaan täyslaidallisella muutenkin, sillä hyllyistä löytyy nyt mieletön määrä klassikkovehkeitä mm. Rollareilta, Johnny Cashilta ja Impaled Nazarenelta. Depeche Moden livekattausta ovat myös monet odottaneet ja siihen kun isketään Kalmahin upouudet Swampmetal-paidat kyytiin niin tarvitaanko enää muuta? Jos tarvitaan, katso Oulun Villen uutuustärppilistasta lisää!

Ruisrock-kirja, Fame-noutopiste ja viehe pohkeessa

Ensi viikolla julkaistaan Ruisrock-kirja, joka pureutuu festarin historiaan ihan ekasta v. 1970 järjestetystä tapahtumasta tähän päivään saakka. Lisättiin juuri mehevä tekstinäyte kirjasta tuotesivullemme, käyhän lukaisemassa! Ja samalla ota ennakkotilaus haltuun ja ehdit saamaan kirjan vielä julkaisupäiväksi tykösi! Jos haluat nauttia ns. palanpainikkeita samalla kun noudat esim. tämän kirjavarauksen, onpi musiikkimuseo Fame (kauppakeskus Triplassa) sinun vaihtoehtosi! Famen tiloista löydät Äxän kuratoiman vinyylilevykaupan, jonne voit varata noudettavaksi mitä tahansa vehkeitä mitä verkkokauppamme pitää sisällään. Mm. tämä innovaatio kuuluu muhkeapäisen Toimitusjohtajamme, ns. "Lippos-Jyrin" aivoitushankkeisiin, joita mitä luultavimmin nytkin kesälomilla hän päässään pyörittelee minkä terveyskeskuksessa käynneiltään ehtii. Lue täältä lisää mitä tapahtui kun viehe kohtasi pohkeen kohtalokkain seurauksin!

Tulevia julkaisuja kun katsotaan niin ei voi kuin huokaista onnesta ja autuudesta, sillä uutuuksia ja uusintajulkaisuja, niitähän tipahtelee tasaiseen tahtiin tälläkin viikolla ja tässä "niistä" pieni otanta:

Tarjoukset, nekin päättyvät joskus ja niiden missaaminen voi harmittaa

Postikuluttomuushulinoita voit hyväksikäytellä myös näiden kuunvaihteessa päättyvien tarjousten eli ns. "kamppisten" tiimoilta. Hinnat näiden tarjousten levyissä ovat siis vielä toistaiseksi luokkaa naurettava, mutta heinäkuun puolelle mennessä muuttuvat takaisin perusriistotasolle. Hoitelehan omat suosikkisi hanskaan näistä linkeistä:

****

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Eppu Normaali, Herbie Hancock, Billy Idol, Captain Beefheart, Mountain, Nazareth, Mott The Hoople / Ian Hunter, Blood, Sweat & Tears, Iron Maiden, Metallica, King Crimson / Robert Fripp ja Van Halen / David Lee Roth.

Katsohan myös uusimpia herkkuja genreittäin, sillä mm. räppiä, heviä, progea, jazzia ja funk/soulia on laiteltu tarjolle mukavia mällyköitä! Viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit löydät tästä linkistä.

****

Lopuksi vielä muistutukseksi, että postikuluttomuuden prosessi etenee seuraavasti:

  • naksi ostoskoriin vehkeitä yli 50 euron arvosta (enemmänkin niitä voi olla, emme me sitä voi tai tahdo kieltää!)
  • suoriudu verkkokauppamme kassan kohdalle, jossa huomaat "Syötä tähän alennuskuponki" -laatikon
  • kirjoita laatikkoon alennuskoodimme HELLEISBEST ja paina Tarkista-napukkaa
  • maksa tilauksesi mestarin elkein miten parhaaksi katsoit (luottokortti, pankkisiirto, Avarda-osamaksu)
  • nauti uskomattomasta tunteesta kun sinun ei tarvitse maksaa lainkaan postikuluja
  • TÄRKEÄÄ: Muista kirjoittaa tuo alennuskoodi isoilla kirjaimilla tahi kopioda se suoraan tuosta tekstistä!

Tosiaan, tilaus pitää tehdä 26.-28.6.2020 välisenä aikana jotta välttelet inhoittavat postikulut ja todetaan nyt vielä se että postiennakko ei kuulu tähän postikuluttomuuden piiriin, se on niin kallis meille että ei haluta sitä jaella ilmaseks kenellekkään. Heippa nyt ja kiitos rahuleistasi.

Muista myös aina ja iankaikkisesti, että Levykauppa Äxän kivijalkaliikkeestä noutaminen ei tule koskaan maksamaan sinulle mitään - tämä on periaate, josta emme luovu vaikka "mikä" olisi.