Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Viikonlopun ajan kaikki yli 50 euron postitilauksen kuluitta, Tuure Kilpeläisen uutuus kaikissa Äxissä ja RSD-hommiakin herutellaan!

Record Store Day päivitys:

Tällä hetkellä tilanne näyttää sille että Record Store Day tulee siirtymään nykyisestä huhtikuun ajankohdasta ainakin kesäkuulle. Uusi päivä on maailmalta ilmoitettu olevan 20.6. joka siis suomessa juhannuslauantai. Jäämme seuraamaan tilanteen kehittymistä ja infoilemme kun uutta infottavaa ilmenee.

 

Hyvästit inhottaville postikuluille!

Postikuluton loppuviikko on tosiasia jos vaan kerralla raaskit raottaa lompuukkiasi yli 50 euron edestä. Sen kun teet ja laitat koodin KUSTIPOLUTON kassalle mennessäsi heität hyvästit rahoillesi sekä postikuluille. Muitakin pikku sääntöjä ja poikkeuksia on tähän postikuluttomuuten liittyen mutta niistä lisää tuolla blogin lopussa, olennaista on että käytät tätä koodia KUSTIPOLUTON niin sillon hommat lutkuttaa niinku pitääkin.

Tähän rakoseen halutaan informoida sinua ja läheisiäsi tämän viikon kuumista uutuuslevyistä, joita ovat mm. Tuure Kilpeläisen odotettu uutukainen (kera nimmarifoton jos haluat!), Blind Channelin kolmas levy, doom-legenda My Dying Briden uunituore tuomiopaketti, Mertan debyytti sekä uusintajulkaisuvinyylit näistä kotimaisen musiikin klassikoista:

Lisäksi tämän maaliskuun alun uutuusherkutteluissa kannattaa höristää korviaan ja siristää silmiään näiden julkaisujen suhteen: Kivesveto Go-Go:n uusi seiska, Laura Moision hieno uutuuslevy, Juice Originalsin livelätty sekä uusintajulkaisuvinyylit Olavi Uusivirran Skorpionista ja Maustetyttöjen hittidebyytistä. Näitä löytyy nyt joka Äxästä joten keräähän rohkeutesi, kohtaa epäilyttävät myyjämme ns. kotikentällään ja ota heistä henkinen yliote lyömällä tiskiin paksu tukku seteleitä tahi muita maksuvälineeksi kelpaavia vehkeitä.

Tämänvuotista Record Store Dayta koskien halutaan myös vähän ns. herutella teidän suuntaan elikkäs tänne RSD2020-listaukseen ollaan nyt lisätty ensimmäiset herkkupökäleet, joita onpi ehkä tuon kuumana keräilypäivänä saatavilla. Lisäämme sinne tuotteita sitä mukaa kun infoja saadaan erinäisiltä levy-yhtiöiltä ja muilta hämäräheikeiltä. Lisäksi tehtiin sellainen kommervenkki, että päätettiin näiden kahdeksan kotimaisen modernin klassikon vinyylijulkaisut ajoittaa tuolle samalle RSD-lauantaille 18.4. elikkäs "siitä" hetkestä lähtien niitä saapi joka Äxän hyllystä. Lähes kaikki saatavilla ekaa kertaa vinyylinä ja kaikki onpi vain sadan kipaleen painoksia että hopihopi jos nämä kaikki itsellesi meinaat haalia:

Francine: King For A Day - Marko Haavisto & Poutahaukat: Lamppu palaa - Kari Tapio: Myrskyn jälkeen - Ville Leinonen & Valumo - Lemonator: Grandpop - Maj Karma: Rautaneito - Sir Elwoodin Hiljaiset Värit: Kymmenen tikkua laudalla - Lauri Tähkä: Hurmaan

EDIT: Lauri Tähkän vinyylin paino-ongelmista johtuen se ei ehdikään RSD-lauantaille, vaan ilmestyy muutamaa viikkoa myöhemmin.

Tässäpä nyt sinulle kekäleenkuumia ja kiveksenkovia vinkkejä miten saat sen 50 euroa VÄHINTÄÄNKIN käytettyä, emme suutu jos pistät kerralla haisemaan isommankin kasan kahisevaa sillä tilillemme mahtuu rajattomat määrät rahulia:

Tarjoukset ja kampanjat

Äxclusiiviset eli vain Äxästä saatavat vehkeet

Käytetyt vinyylit ja cd:t

Tulevat elikkäs ennakkotilattavat julkaisut

Tulevissa julkaisuissa köllöttelevän Adam Lambertin Velvet-uutukaisen kun hoidat ennakkotilaukseen 20.3. mennessä, osallistut samalla arvontaan, jossa on palkintona lippuja Adamin keikalle Helsingin Jäähalliin 12. syyskuuta!

Lopuksi vielä muistutukseksi, että postikuluttomuuden prosessi etenee seuraavasti:

  • naksi ostoskoriin vehkeitä yli 50 euron arvosta (enemmänkin niitä voi olla, emme me sitä voi tai tahdo kieltää!)
  • suoriudu verkkokauppamme kassan kohdalle, jossa huomaat "Syötä tähän alennuskuponki" -laatikon
  • kirjoita laatikkoon alennuskoodimme KUSTIPOLUTON ja paina Tarkista-napukkaa
  • maksa tilauksesi mestarin elkein miten parhaaksi näet tahi käytä Klarna-laskutusta
  • nauti uskomattomasta tunteesta kun sinun ei tarvitse maksaa lainkaan postikuluja
  • TÄRKEÄÄ: Muista kirjoittaa tuo alennuskoodi isoilla kirjaimilla tahi kopioda se suoraan tuosta tekstistä!

Tosiaan, tilaus pitää tehdä 6.-8.3.2020 välisenä aikana jotta välttelet inhoittavat postikulut ja todetaan nyt vielä se että postiennakko ei kuulu tähän postikuluttomuuden piiriin, se on niin kallis meille että ei haluta sitä jaella ilmaseks kenellekkään. Heippa nyt ja kiitos rahuleistasi.

Muista myös aina ja iankaikkisesti, että Levykauppa Äxän kivijalkaliikkeestä noutaminen ei tule koskaan maksamaan sinulle mitään - tämä on periaate, josta emme luovu vaikka "mikä" olisi.