Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Popeda feat. PJ Harvey - tai ainakin melkein.

3x Popeda ja 1x Pate!

Kovinta kovuutta edustaa mielestämme se, että nyt on laitettu kolme Popedan klassikkolevykäistä vinyylinä ennakkotilattavaksi. Kaasua ilmestyi aikoinaan vinyylinä, mutta eihän sitä ole aikoihin ko. formaatissa saanut helposti. Just! ja Peetlehemin pesäveikot taasen julkaistaan nyt ihkaensimmäistä kertaa vinyylinä, oujes & jes! Rajoitettuja ja käsinnumeroituja painoksia ovat nämä, kuten kaikki Lipposen Levy Ja Kasetin kovaakin jynkytystä kestävät julkaisut.

Mainittakoon myös, että keväältä peruuntuneet Pate Mustajärven Äx-vierailut onpi nyt aikataulutettu uudelleen ja herraa pääsee syyskuussa moikkaamaan Levykauppa Äxän kahdessa kivijalkaliikkeessä seuraavasti:

Finntrollin Vredesvävd ja monituiset bundlet vain Äxästä!

Viime viikolla alkanut Finntrollin odotetun uuden levyn ennakkomyynti näyttää vähintäänkin ihanalta, kaikilta kanteilta katsottuna. Otahan nyt haltuun mieleisesi versio (esim. spesuvärivinyylin ja kasetin saat vain Äxästä!) sekä itsellesi sopiva bundlevaihto! Peikot ja muut möröt kiittää!

Viikon uutuusmäiskeet!

Viikolla 30 herran vuonna 2020 ilmestyy jälleen nippu levykäisiä, sehän on selvä. Halutaan nyt erityisesti hehkutella näitä uunituoreita ihanuuksia:

PJ Harveyn Dry viimein saatavilla vinyylinä!

Nykyprogemonsteri Hakenin uutuus "ajankohtaisella" tittelillä varustettuna!

Bodomin vinyyliuusintajulkaisut Follow the Reaper ja Hate Crew Deathroll viimein hanskassa!

Kolme kovaa Brian Setzerin vinyyliuusintaa!

Neal Morse kavereineen cover-hommissa!

Tulevaisuuden uutuuslevyt ja uusintajulkaisut näyttävät esim. näinkin herkullisilta:

****

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Manowar, Allman Brothers Band, Bad Company, Jethro Tull, Kansas, Joni Mitchell, Bruce Springsteen, Brian Eno, Camel, Vanilla Fudge ja Wishbone Ash.

Erityisen paljon on lisätty sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: heavy, metal, alternative ja punk.

Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

****

Vielä viikko jäljellä näistä herkkutarjouksista!

Lopun ajat ovat lähellä, ainakin jos puhutaan näistä neljästä tarjouksesta, jotka meillä onpi tässä jo pidemmän aikaa ollut päällänsä. Kamppikset päättyvät kuunvaihteessa ja sitä myöten myös hinnat nousevat perinteiselle riistotasolle, joten olehan nopea jos mielit kovia tahi puolikovia levykäisiä tai edukkaita musakirjoja haalia kokoelmiisi!

Moikkuli tältä erää, jatketaan "hommia" taas piakkoin!