Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Mokomaa Äxclulivenä! Ennakoissa vinyyliuusinnat Carolasta, Juicesta ja Turmion Kätilöistä, äxcluja nekin! Muista myös uusi Paradise Lost ja ALMA oujes.

Mokoma äxclusive äxclulive vain Äxän sivuilla, huh huh!

Mokoma soittaa Ihmissokkelo-levyn läpi Genelecin Artist Roomissa!

Otsikko kertoo sen oleellisimman, mutta haluamme myös painottaa seuraavia tosiasioita koskien tätä ns. ÄXCLULIVE-hommelia:

Mokoma siis tallentaa "äxclulivensä" toukokuun lopussa Genelecin Artist Room -studiolla ja sen ensiesitys avautuu katsottavaksi nettisivuillemme 6.6. klo 18. Saat nyt ennakkotilattua lippukoodin tähän tallenteeseen, joka säilyy sivuillamme kesäkuun loppuun asti. Yhdellä koodilla voi katsoa tallenteen vain yhdestä laitteesta kerrallaan.

Pelkän lippukoodin lisäksi tarjolla onpi ihanaisia bundlepaketteja, joihin kuuluu mm. uutta Ihmissokkelo-levyä, kangaskassia ja uusia paitamalleja. Mielettömiin myynteihin äitynyt Trash metal -paituli päätyy nyt myös kangaskassin grafiikaksi ja tätä ihanaa pussukkaa saapi vain Äxclulive-lipun kylkiäisenä.

Tilatessasi bundlen, siihen kuuluva "vehje" toimitetaan sinulle heti ja lippukoodin saat sähköpostiisi keikkaviikolla eli kesäkuun ekalla viikolla.

Liityhän samalla tämän ainutlaatuisen tapahtuman Facebook-eventtiin!

****

Paradise Lost, ALMA ja muut uutuuskovuudet

Saataville onpi saatettu taas aimo mälli levykäisiä, sekä uusia että uusintajulkaisuja. Uusista herkutteluista vastaavat mm. Paradise Lost, ALMA (jokuset kipaleet vain Äxästä saatavaa nimmarifotoa jäljellä!), Ex Tuuttiz (siis Tuuttimörön jatkumo, parit kangaskassi/juliste-bundlet vielä jäljellä!) S-TOOL ja Verneri Pohjola. Ezkimon postuumi albumi julkaistiin myös, samoin kuin Pää Kii -orkesterin uusi seiskatuumainen, tuoreehkon crossover-yhtye Obnoxious Youthin miniälppy sekä Hexvesselin uutukaisen vinyyliversio.

Uusintajulkaisujen rintamalla isketäänkin monenlaista kovaa vehjettä pöytään, miettikääpä tätä:

Carola, Turmion Kätilöt ja Juice - kolmiodraama helvetistä?

Aiemmin mainittu Lipposen Levy ja Kasetti tiedotti myös äskettäin vinyyliuusintajulkaisuista levyistä Carolan Kielletyt leikit, Turmion Kätilöiden Pirun nyrkki sekä Leskis-Juicen xv yö (tauko iii) eli niitä voipi nyt paukutella ennakkotilauksiin em. linkkien kautta. Kätilöitähän ei ole ikinä vinyylinä julkaistu ja kahden muunkin LP-painokset ovat olleet vuosikausia ns. kiven alla. Rajoitetut painokset siis kyseessä ja vain Äxästä nämä herkkupökäleet!

Kirjaosastolla kuhisee myös kun pari erikoisopusta saatiin ennakkotilauksiin! Scream for me Finland syväluotaa hevimusiikin hyökyaaltoa 80-luvulla keikkakokemusten näkökulmasta ja maankuulun Palsan Tomin 300-sivuinen kuvakirja (osuvine kuvateksteineen!) Valitut Palsat 2009-2019 lyöpi eteen parisataa hienoa fotoa keikoilta ja kulisseista viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

Ja mainitaan vielä, että saatiin pieni erä Don Johnson Big Bandin jo loppuunmyydyiksi luultuja tuplavinyylejä haltuun elikkäs näistä linkeistä tilaamaan Support-debyytin kylkeen:

Don Johnson Big Band (2006)

Records Are Forever (2009)

DJBB:n Tommy Fredan Äxällä mehustelemassa orkesterinsa vinyylit kourassa torstaina 14.5. herran vuonna 2020.

Muilta osin tulevaisuus näyttää mm. tältä, siis uusien levykäisten sekä uusintajulkaisujen osalta:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: The Band, Jeff Beck, Deep Purple, Santana, Simon & Garfunkel, Toto, Yardbirds, Nick Cave, John Frusciante ja Throwing Muses. Lisäksi jazz-hyllyissä käy mukava kuhina edelleen eli tsek tsek!

Kaikki viimeisimmät käytettyjen vinyylien lisäykset näet tästä linkistä!

Ihana Rainemme onpi väsännyt taas sinulle vinyylivinkkejä - lue ne tästä!

****

Loppuun muistutus viimeisimmistä tuulista tarjousten ja kamppisten puolella, käyhän selaamassa mitä näiden linkkien takaa löytyvi: