Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

"Paitamysteeriboksi" - lue täältä mikä se on! Ja ota samalla haltuun Olavi Uusivirran Skorpioni uumama!

Osta tästä sika säkissä elikkäs Kesän Kuumin Mysteeriboksi! Se sisältää 10 kpl bändipaituleita, vain 3 euroa kipale huh huh!

T-paidat. Nuo kivat kankahiset vehkeet joilla voit peitellä tisulit, nisulit ja muut haluamasi kehonosat hyypiöitten ahnailta katseilta!

Ollaan vuosien saatossa myyty Äxästä aika monta bändipaitulia ja rehellisesti sanottuna joskus homma on lähteny hieman lapikkaasta tilauksia tehdessämme. On pitänyt tilata esim 100 paitaa niin jostain syystä niitä onkin tilattu 200 ja tämän myötä 100 paitaa onkin jäänyt ns käpälään. Siivoiltiin meidän varastoja tässä keväällä ja todettiin että ei helvata meillon aika monta tuhatta paitaa jonniin joutavana ylivarastona ja nyt päätettiinkin että me halutaan päästä näistä eroon - tässä vaiheessa sinä ja sinun muhkea lompuukkisi astuvat kuvaan!
Laiteltiin nimittäin päälle paitakamppis jossa voit ostaa tällaisena "mysteryboksina" itsellesi 10 kpl bändipaitoja NAURETTAVAAN (hahahaha) 29,99 euron hintaan. Eli koko kesän paitulit, riippuen toki hikoilusi ja sikailusi määrästä, kolmella kympillä ja merkonomin matikalla laskettuna yhdelle paidalle jää hintaa 3 euroa kipale. "Mysterybox" tarkoittaa taas sitä että kyseessä on mystinen laatikko jonka sisältöön ei voi vaikuttaa, sieltä tulee mitä sattuu tulemaan ja osa paidoista voi olla sellaisia joilla et halua kylillä kulkea mutta osa taas sellaisia joita haluat pitää läpi elämän. Paitoja on suomi-iskelmästä synkimpään blackmetalliin. Joten, osta sika säkissä: Mene sivuillemme, laita hakuun "Paitamysteeriboksi", valitse haluatko girlieitä vaiko t-paitamalleja 10 kpl ja sen jälkeen päätä minkä kokoinen olet. Sitten vaan kassalle ja muistathan että jos valitset kassalla "noudan tilaukseni myymälästä" niin säästät inhakkaat postikulut. Tämän jälkeen odottelet että saat paitalaatikon hallintaasi ja sen jälkeet alat vetelemään paitaa päälle niinkuin huomista ei tulisikaan.
 

Uutuuslevykäiset perjantaina 31. toukokuuta!

Näitä sekä monia muita uutukaisia löydät Äxien tiskeiltä ja hyllyistä toukokuun viimeisenä päivänä herran vuonna 2019. Helatorstainahan Äxät onpi kiinni mutta voitkin silloin ns. herutella näitä seuraavan päivän uutuuksia siten kuten mielesi tekevi - keinot ovat omiasi eikä niihin ole meille paljoa mussutettavaa.

Ihan kovimpana "ykkösnyrkkinä" hehkuteltakoon Olavi Uusivirran Skorpionia, jonka valkoista vinyyliä, kassua sekä nimmarilla varustettua valokuvaa saapi vain meiltä Äxästä. Vanavedessä puuskuttavat mm. Darkthrone, Kaleidobolt, Jesse Markin, Royal Republic, Death Angel ja Laleh - elikkäs jollei nyt löydy ns. jokaiselle jotakin niin keinomme ovat vähissä!

 

Ennennäkemättömiä ennakkotilattavia uutuuskiekkoja sekä uusintajulkaisuja onpi paukuteltu taas saatavillenne kaikki päät märkänä:

Svart Recordsin ennakkotilattavia tulevia mällyköitä löytyypi nyt taasen mukava nippu:

 

Mitään ennennäkemätöntä sen sijaan ei ole Rainen maankuuluissa Vinyylivinkeissä sillä ne ovat yhtä laadukkaita sekä mieltä että kehoa miellyttäviä kuten aina.

Yle Live sekä Areena tarjoavat viikonloppuna seuraavaa laatuohjelmaa, jota suosittelemme ns. kyylimään silmämunat kovina: Prophets Of Ragen festarikeikka, 1,5 tunnin dokkari ZZ Topista ja Pyhimystä sekä Egotrippiä livenä. Näihin kuviin ja etenkin tunnelmiin, moikka nyt!