Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Uutta Opethia aijjaijjai! Ja samalla pantiin alulle mieletön Svart-kamppis sekä tietoa Nick Cave -ennakkokuunteluhommista!

Opethin uutuuslevykäinen ruskeana tuplavinyylinä vain Äxästä, mutta senhän taisit jo tietääkin!

Opethia, Svartin megakamppista, Andy McCoyn uutukaista - mm. näistä aineksista onpi tämän blogin soppa keitetty!

Opeth - tarviiko sanoa enempää? No sanotaan nyt kuitenkin, elikkäs bändin uutuuslevykäinen In Cauda Venenum löytyy perjantaista 27.9. eteenpäin kaikista universumin Äxistä kaikissa moninaisissa versioissaan ja "sen" hankkiminen kokoelmiisi on enempi kuin suositeltavaa aamen. Bändi päätti julkaista levyn sekä ruotsiksi että englanniksi, ja vain Äxästä saat tätä erittäin rajoitettua ruskeaa tuplavinyyliä, jonka kuva möllöttää tuossa yläviistossa.

Andy McCoyn hartaasti odotettu uusi sooloalbumin 21st Century Rocks CD-versio pamahti myös meidän kauppoihin oujes! Vinyylihän ilmestyy vasta marraskuussa ja siitä on vain Äxästä saatavilla hieno bundle, joka sisältää levyn lisäksi kangaskassin sekä A3-kokoisen spesiaalin julisteen. Näitä ei rajattomia määriä paineta, joten hoitele omasi haltuun ajoissa. Muita päivän kuumia uutuuksia ovat mm. Svartin julkaisema kotimaisen varhaisen disco- ja elektronisen musan kokoelma Cold War On The Rocks, siihen myös liittyen Mikko Mattlarin kirja Synteettinen Suomi, Dragonforcen tuorein voimannäyttö Extreme Power Metal, Vain Elämää -sarjan kymmenvuotisia juhlistava eka cd-julkaisu, Goatessin uutukainen sekä uuden laulaja/lauluntekijä Jaakko Pesolan levykäinen.

SVART

Tuo elämää ja ihmistä suurempi yksikkö, Svart Records, päätti rysäyttää kunnolla ja tarjoili meille levykäistä ns. nauruhintaan ja ilmoitti, että kymmenvuotisen taipaleensa nimissä tämä tarjousmällikin kestää kymmenen päivää. Elikkäs hinnat aleni nyt ja 6.10. ne taas nostetaan perinteiselle Äxän riistotasolle, JOS vehkeitä on enää jäljellä. Nimittäin homman nimi on se, että näitä "vehkeitä" myydään niin paljon kuin niitä riittää. Toisia onpi enemmän, toisia vähemmän, eikä oikein kukaan tiedä onko se paljon vai vähän. Tuurilla mennään kuten yleensäkin Äxän markkinointitempauksilla on tapana.

Mielenvikaisen kokoinen Svart-kamppis! Yli 500 nimikettä ja nauruhinnoilla mennään niin kauan kuin "tavaraa" riittää, se on selvä!

NICK CAVE

Caven Nick julkaisee uuden Ghosteen-levykäisen marraskuussa, mutta jo nyt pääset sitä ennakkohivuttelemaan, jos saavut torstaina 3.10. Fredan Äxälle klo 19, jolloin levy pyöräytetään läpi niille, jotka sisään mahtuvat. Paikan päällä on myös jaossa rajoitettu määrä Cave-julisteita ennakkokuuntelijoille. Tsekkaa ennakkokuuntelun Facebook-eventti!

Caven lisäksi tulevaisuudessa onpi odotettavissa mm. seuraavia uusia julkaisuja sekä uusintajulkaisuja enempi tahi vähempi klassikkolevykäisistä:

****

Oletko ns. curenrakastaja? Jos olet, kannattaa nyt perjantaina tsekata Yle Liven taltiointi The Curen kesäisestä Flow-keikasta tahi kyylätä se myöhemmin Yle Areenalta. Ja lokakuun 18. päivähän ilmestyy uusi Cure-livetaltiointi oujes! Lauantaina vuorossa sitten dokumenttia John Lennonista ja Yoko Onosta ja erityisesti Imagine-klassikon synnystä. Tämä dokkari saatavilla meiltä myös dvd:nä sekä blurayna!

Siinäpä "ne" tältä erää, heippa nyt!