Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Tuleva Opeth nyt ennakkotilattavana, ruskea vinyyli vain Äxästä! Uutuushullutteluissa mm. Ed Sheeran

Tänään on siitä merkittävä päivä ruotsalaisen progressiivisen metallin saralla, että ko. kansalaisuutta edustavan Opethin tuleva In Cauda Venenum laiteltiin ennakkotilattavaksi ympäri maailman ja sitä saapi nyt toki myös meiltä varailtua etukäteen. Åkerfeldtin Mikael ja kumppanit olivat sitten päättäneet julkaista levystä sekä englannin- että ruotsinkielisen version, elikkäs lievästi erikoisosastolle liu'utaan tällä kertaa mitä julkaisuratkaisuihin tulee. Kompletisteille: 2CD- sekä megaboksi sisältävät kummatkin versiot. Tärkeimpinä detaljeina kuitenkin tästä halutaan hehkutella sitä, että vain Äxästä saat tämän levyn ruskean tuplavinyylin (300kpl:een painos) SEKÄ kaikkien versioiden kylkeen onpi vielä mahdollista ostella hienoa uutta paitulia. Nämä siis vain ja ainoastaan Levykauppa Äxästä aamen.

Ja siis tämän viikon uutuuslevykäisten kärjessä tosiaan komeilee Ed Sheeranin kollaboraatiolevykäinen, jossa jokaisella biisillä onpi mukana maailmanluokan hemmoja tahi hemmottaria. Puolalaisen black metal -bändi Batushkan kakkoslevy Hospodi onpi myös nyt saatavilla samoin kuin Svartin vinyyliuusintajulkaisut Epuista, Popedasta, Remusta ja Hurriganesista. Näistä kaikista Svarteista onpi saatavilla myös vain Äxästä saatavat rajoitetut värivinyylipainokset!

****

Jos tulevaisuus ja uutuuslevykäiset kiinnostavat yhtäaikaisesti, on ratkaisu paukutella "vehkeitä" ennakkotilaukseen tahi -varaukseen, jolloin varmistat niiden saannin julkaisupäiväksi. Tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja ollaan laiteltu tarjolle mm. seuraavasti:

Tarjouspuolelta tiedotettiin juuri ennen tämän blogin valmistumista, että nyt olisi nelisenkymmentä Universalin vinyylijulkaisua täsmäalennuksessa elikkäs otahan kyseinen listaus haltuun tästä linkistä!

Hyvästi nyt mutta seuraavaan kertaan aamen!