Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Stam1naa, Alice Cooperia, Tyranttia ja muita uutuuksia turvaväleillä! Ennakot etäisyyksillä: on Leeviä, Absojen Olosta ja Sorsakoskea ai että!

Novus Ordo Mundi CD / LP / CASS nyt joka maailman Äxässä!

Nyt se vihdoin ilmestyy, nimittäin Lemin ylpeyden Stam1nan uusi ja järjestyksessään jo yhdeksäs albumi Novus Ordo Mundi! Tätä ollaankin jo kielet ja muut ruumiinosat pitkällä odoteltu. Saatavilla on niin mustaa kuin Äxclusiivista rajoitettua keltaista vinyyliä, CD:tä ja kasettia! Laulaja-kitaristi Hyrde luonnehdinta levystä kuuluu näin: ”Palasimme nälkään, raakuuteen, nopeuteen ja raivoon. Jos Taival oli mattamusta taidealbumi, niin Novus Ordo Mundi, Uusi maailmanjärjestys käskyttää kuulijaa ihan eri tempolla. Levy kuulostaa sille että jalkapuoli terrieri olisi jäänyt loukkuun viemäriputkeen."

HUOM! Vallitsevan tilanteen vuoksi halutaan kuitenkin muistuttaa että:

  • Voimme joutua rajaamaan kauppojemme sisällä samaan aikaan olevien asiakkaiden määrää
  • Kuten kaupoissamme sisälläkin, muistahan myös ulkona pitää huoli turvaväleistä
  • Edelleen suositellaan vahvasti kasvomaskien käyttöä ja käsidesiähän on tarjolla kaikille riittämiin
Stam1naa kaikissa formaateissa!

Uutuuskavalkaadi - se on mieletön tällä viikolla!

Jollei Stam1nasta ole sinulle levykäishimon liennyttämiseen, niin vilkaisehan tästä eteenpäin millainen monipuolinen kattaus löytyy tällä viikolla joka Äxän hyllyistä ja tiskeiltä! Voidaan sanoa, että loputkin järjenrippeet meinasi lähteä kun tajuttiin, että tässähän on siltikin vain pieni otanta "siitä" mitä tälläkin viikolla julkaistaan.

Pienen viivästyksen jälkeen saatiin uusi Samuli Putron CD:kin kaikille kaupoille (ja nimmarifotojakin vielä jäljellä hitusen), ja sitä komppaavat rajusti joka suunnasta kotimaiset kovuudet á la Iisa (juliste+nimmarifoto vain Äxästä!), Tyrantti (julistebundlea tästäkin vielä jokuset jäljellä), Mikko Alatalon tuplavinyylikokoelma (ja komia nimmarifoto huh!), Mustan Kuun Lapset akustisesti, Black Totem sekä Darkwoods My Betrothedin vinyyliuusinta. Ja kirsikaksi sinivalkoisen kakun päälle lasautetaan Miettisen kirjallinen yhteenveto suomipunkin alkuvuosista.

Ulkomaista tarjontaa edustavat tällä viikolla esim. konkariukot Alice Cooper, Bob Dylan, Neil Young ja Steve Lukather, aina ihana PJ Harvey vinyyliuusinnoillaan, yhtäläisesti ihanainen Anneke van Giersbergen, hevimmältä osastolta Moonspell, Evergrey, Epica ja Kreator (tajuton boksi!) sekä NOFX:n uutukainen ja Black Crowesin Shake-klassikon 30-vuotisjuhlamälli.

Alla vielä videota "siitä" kun Tyrantin Nahka-Sami saa Orjaplaneetta-vinyylin käsiinsä ensimmäistä kertaa:

Jollet tiedä mitä tehdä lähitulevaisuudessa, annamme sinulle vinkin johon kannattaa suhtautua pelleilyn sijaan suhteellisen vakavasti: naksi mieletön määrä levykäisiä ennakkotilaukseen Äxän verkkokaupasta. Erityisesti halutaan mehustella seuraavia ns. Lippo-julkaisuja, joita saat vain meiltä:

Lisäksi One Morning Left palaa viiden vuoden tauon jälkeen levytysrintamalle ja uutta levyä kera spesupaitulin saapi meiltä ennakkotilattua tästä hetkestä alkaen!

Muita tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja ollaan laiteltu myyntiin mm. seuraavasti:

Viikkoterveiset käytetyn vinyylin keisareilta:

"Monet luulee että näissä hommissa sitä vaan neppaillaan hämärissä nurkissa levyjen kanssa ja myhäillään vaan ei! Pakkasilla on sormet jäässä lavallinen levyjä äherrettävä lämpimään, mattoveitsi viiltää haavoja sormiin ja hauikset pumppaa verisuonet pinkeänä samalla kun tuuli tuivertaa ja sen jälkeen on vielä pakettien aukominen jäljellä - lopputuloksena järkyttävä kasa tyhjiä pahvilaatikoita joissa voidaan sitten lähetellä levyjä kaupoille asiakkaidemme iloksi. Näin tapahtui myös tällä viikolla: käytetyn vinyylin mälli, viikko 8, olkaa hyvät, kiitos hei!"

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Marillion, Kansas, Alan Parsons, Miles Davis, T. Rex, Beatles ja Santana.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: proge, jazz ja maailmanmusa! Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!