Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Vinyylinhellimisviikot alkavat, Trio Niskalauksen uutuus kaikissa Äxissä! Myös Tuska-skaba kuumottelee olemassaolollaan! Agentsin vinyyliä ja Martikais-Jarkon kirja - ennakkotilaa ne nyt!

Vinyylinhellimisviikot alkavat nyt oujes!

Äxän jo perinteeksi muodostuneet Vinyylinhellimisviikot alkavat nyt ja kestävät aina 24.4. asti. Vinyyliä hellitään ja paijataan nyt siis usean viikon ajan ja aloitamme sen tarjoamalla lähes 900 Music On Vinyl -julkaisua sekä sopu- että nauruhintaan. Näiden viikkojen aikanahan joka perjantai alkaa uusi vinyylitarjouskampanja ja kerromme "niistä" sitten aina torstain uudessa blogissa ym. ilmoitusluontoisissa kanavissa.

Kun olet käynyt läpi MOV-tarjouslevykäiset, suuntaahan katseesi näihin myöskin ihanilla keskireikuleilla varustettuihin uunituoreuksiin:

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Ida Paul & Kalle Lindroth, Waltari, Adam Lambert, Heaven Shall Burn ja Kaukolampi

Vesalan uuden levyn vinyyliä saapi myös just nyt kaikista maailman Äxistä! Vain meiltä saatavaa sinistä vinyyliä löytyy vielä pieni määrä, ole nopea "sen" kanssa jos levyhyllyysi mielit! Myös Anna Puun debyyttilevyn ihkaensimmäinen vinyylipainos komistaa meidän kauppoja, hankihan sekin haltuusi uujea!

Kuumia uutuuksia sisältyy myös paitaosastollemme kun Mokomalta putkahtaa kerralla viisi uutta paitamallia, joita onpi nyt mukavat "mällit" tarjolla verkkokaupassamme. E myöskään sovi sivuuttaa juuri uudelleenjulkaistuja Dion 90- ja 2000-luvun heviklassikoita Master of the Moon, Magica, Angry Machines ja Killing the Dragon!

Ennakkotilattavista vehkeistä halutaan erityisesti suositella Agentsin Is Back -levyä, joka on ensi kertaa saatavilla vinyylinä - ja vain Äxästä. Myös nämä Jarkko Martikaisen, Tuomari Nurmion ja Tommi Liimatan kirjat kannattaa ottaa vakavaan harkintaan, jos lukeminen on musan kuuntelun lisäksi suuria intohimojasi. HUOM! Martikaisen kirjan kylkeen voit ostella vain ja ainoastaan Äxästä ihanaisen spesupaketin: mukaan tulee kangaskassi, Jarkon nimmaroima valokuva sekä kaikkein nopeimmille vielä Jarkon kokoama Luurangot kaapeissa -pienlehti!

Tulevaan katsominen on myös työtämme ja "siellä" näkyy mm. seuraavanlaisia hienoja uutuuslevyjä sekä uusintajulkaisuja:

****

Tuska tulee taas kesäkuussa ja nyt voit voittaa kolmen päivän liput tähän metallifanien kesän ykköstapahtumaan! Osallistu täältä ja jää odottamaan onnettaren valintaa. Muita uusia skaboja, joita ollaan paiskottu tulille:

Niskalaukaus-, Jii- ja Kätilöt-skaboja pidennettiin, koska keikat on siirtyneet syksyyn.

Alexi Laihon uusi bändi Bodom After Midnight soittaa ensi kesän Tuskassa!

Käytettyjä vinyylejä ja cd-levykäisiä, niitähän paukutetaan päivästä toiseen enempi tahi vähempi mielettömiä määriä verkkokauppaamme

Muistutetaan lopuksi tästä tosiasiasta, jonka väliotsikko jo kertookin. Tällä viikolla nimittäin käytetyn vinyylin saralla merkittävää roolia ovat ottaneet seuraavat musagenret sekä artistit:

Johnny Cash - The Jam - The Police - Santana - Sisters Of Mercy - The Smiths / Morrissey - Stevie Wonder

Käytetyn CD:n laareissa kovin kuhina on viime aikoina käynyt kotimaisen musan ja iskelmän puolella. Ollaan lisätty viikottain satojen levyjen ja löytyvi paljon julkaisuja, joita ei ole kuunaan valikoimassamme ollut. Tästä linkistä näet kaikki viimeksi lisätyt käytetyt cd:t.

Muista myös käytettyjen cd:itten ja vinyylien varastoalet elikkäs edukkaaseen hintaan tuhansia levykäisiä löydät täältä kunhan jaksat hieman selailla ja "pöyhiä".