Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Postikuluttomuus halloween-viikonlopulle, Mokoman livestriimihommat ja Hurriganesin tuplavinyyli ai ettien että!

Heippa rakkaat pökälemestarit!

Postikuluton Halloween-viikonloppu on tosiasia jos vaan kerralla raaskit raottaa lompuukkiasi yli 50 euron edestä. Sen kun teet ja laitat koodin KURPIZZA kassalle mennessäsi heität hyvästit rahoillesi sekä postikuluille. Muitakin pikku sääntöjä ja poikkeuksia on tähän postikuluttomuuten liittyen, mutta olennaista on että käytät tätä Wanhalta Wihtahousulta saamaamme koodia KURPIZZA niin sillon hommat lutkuttaa niinku pitääkin. Postikuluttomuuden tarkemmat säännöt ja "ajo-ohjeet" löydät tämän blogin lopusta, mutta otetaan tähän väliin katsaus "siitä" mitä tällä hetkellä levykäisrintamalla oikein tapahtuu:

Ja siellähän tapahtuu, nimittäin ensinnäkin kerrotaan että Mokoman Mäntti-TV tekee paluun nyt perjantaina 30.10. jolloin klo 20 alkaa virallinen livestriimi, jossa bändi soittaa albuminsa Kuoleman laulukunnaat kokonaisuudessaan! Mukaan tulee kuuleman mukaan mahtumaan myös bändin omaa jutustelua sekä vastailua katsojakysymyksiin. Koodin keikalle saat sähköpostiisi välittömästi tilauksesi jälkeen. Keikka tallennetaan samalla ja se on katsottavissa 6.11. saakka. Jos ostelet lipun kylkeen Kuoleman laulukunnaat -vinyylin punaista uusintapainosta, spesua t-paitulia tahi molempia, ne toimitetaan sinulle postitse kunhan ovat ilmestyneet (paita 13.11. ja LP 18.12.). Ko. vehkeet onpi erikseenkin tilattavissa, mutta pakettina ostettuna hinta/laatu-suhde osoittaa sinun eduksesi! Muista myös 18.12. ilmestyvä Punainen kukko EP:n uusintapainos mustalla vinyylillä sekä ihkaensimmäinen vinyylipainos bändin kakkosalbumista 120 päivää vuoden lopussa!

Uusintajulkaisuja vinyylinä tarjotaan tällä kertaa kunnon rokin ja suomiräpin saralta kun kaikkien Äxien hyllyistä löytyvi ekaa kertaa ko. formaatissa Hurriganesin kokoelma sekä Fintelligensin Renesanssi. Tänään 30.10. ilmestyvistä uutuuslevykäisistä halutaan mehustella ainakin tuoretta musiikkia sisältäviä albumeita Flower Kingsiltä, Sam Smithiltä (vielä ehdit tänään osallistua fanipaketin arvontaan!), John Petruccilta ja Black Stone Cherryltä. Mr. Bungle läimii tiskiin uusintajulkaisun ihkaensimmäisestä demostaan (joka tietenkin on se paras) ja muista myös yhdennentoista kauden Vain Elämää ja tuore tupla-cd!

Uutuusherkkujen joukosta esiin ponnahtavat myös nämä kunnon "jötkäleet" elikkäs juhlavat boksimällit:

CMX:n Dinosaurus-levykäinen 20 vuotta, John Lennonin kirjan kylkeen kangaspussukkaa ja Elastiselta nimmarifotoa!

Niin se aika vierähtää ja onkin jo kulunut tasan 20 vuotta "siitä" kun CMX:n järkälemäinen progeteos Dinosaurus Stereophonicus julkaistiin. Onnittelut koko orkesterille täältä Äxän markkinaturoilta! Halutaankin muistuttaa teitä, että kyseisen levyn ensimmäinen vinyylipainos julkaistiin viime vuonna triplavinyylinä ja sitä löytyy vielä jonkin verran sekä spesiaalina oranssina värinä että perusmuotoisesti mustana. Samaan hengenvetoon todetaan, että mainio vinkki esim. isänpäivä- tahi joululahjaksi onpi pian ilmestyvä John Lennonin elämäkertakirja kera kangaspussukan, jonka saat vain ja ainoastaan meiltä Äxästä! Ja vielä, jos Elastisen edesottamukset aiheuttavat kiinnostelun merkkejä, otahan haltuun tuleva levy Uusia muistoi kera artistin nimmaroiman spesiaalin valokuvan! Kuvat fotosta ja levyn kannesta julkaistaan myöhemmin, salaisuuksien verho raottuu pikkuhiljaa...

Ja tässä vielä ohjeistus Postikuluttomuuden täydelliseen hyväksikäyttöön ja levykauppiaan riistoon:

  • naksi ostoskoriin vehkeitä yli 50 euron arvosta (enemmänkin niitä voi olla, emme me sitä voi tai tahdo kieltää!)
  • suoriudu verkkokauppamme kassan kohdalle, jossa huomaat "Syötä tähän alennuskuponki" -laatikon
  • kirjoita laatikkoon alennuskoodimme KURPIZZA ja paina Tarkista-napukkaa
  • maksa tilauksesi mestarin elkein miten parhaaksi näet tahi käytä Avarda-laskutusta
  • nauti uskomattomasta tunteesta kun sinun ei tarvitse maksaa lainkaan postikuluja
  • TÄRKEÄÄ: Muista kirjoittaa tuo alennuskoodi isoilla kirjaimilla tahi kopioda se suoraan tuosta tekstistä!

Ja tässä sinulle kekäleenkuumia ja kiveksenkovia vinkkejä miten saat sen 50 euroa VÄHINTÄÄNKIN käytettyä, emme suutu jos pistät kerralla haisemaan isommankin kasan kahisevaa sillä tilillemme mahtuu rajattomat määrät rahulia:

Tarjoukset ja kampanjat

Äxclusiiviset eli vain Äxästä saatavat vehkeet

Viimeviikkoisen blogimme uutiset ym. hourailut

Tulevat elikkäs ennakkotilattavat julkaisut

"Naamalistat" aka. äxäläisten suosituslistat

Käytetyt vinyylit ja cd:t

Ja tässä vielä käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Chuck Berry, Bryan Adams, Blue Öyster Cult, Tom Jones, Janis Joplin, Kansas, Kinks, Manfred Mann's Earth Band, Manowar, Napalm Death, Ted Nugent, Saxon, Bruce Springsteen, The Who ja ZZ Top.

Erityisen paljon on lisätty sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: räppi, funk/soul, reggae, jazz, heavy ja metalli. Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!