Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

BLACK FRIDAY! Se mustin mutta ihanin perjantai! Levykäishulina hakee vertaistaan (eikä löydä)!

Black Friday -hulinat alkavat heti to-pe keskiyöllä kun Äxän Virallinen Friday -sivusto avautuu kaikkine herkkuineen, tarjouksineen ja erikoisvehkeineen! Menehän siis heti puoliltaöin "sinne" jos BF-hommat nipistelee ihanasti nivusista tahi muista paikoista, mutta toki kannattaa lukaista tämäkin blogi jossain vaiheessa. Ja suurin osa näistä ns. kärkitarjouksista onpi voimassa siis vain Black Friday -viikonlopun eli sunnuntai-iltaan 28.11. saakka.

Samaiselta BF-sivustoltamme löydät myös piinkovat listaukset tämän viikon uutuuksista, joita nimittäin on! Samoin ennakkotilattavista vehkeistä, joita useita ei saa kuin meiltä Äxästä. Samoin kaikki nämä kamppikset:

Mm. nämä tarjoukset ja mieletön määrä muita herkkupökäleitä löydät Black Friday -sivustoltamme!

Tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja on tykitelty tarjolle tällä viikolla mm. seuraavasti:

Uunituoreita kamppiksia:

  1. PINK FLOYDIT TARJOUKSESSA

  2. PIENI JA NÄTTI TARJOUS KOTIMAISTA MUSIIKKIA

  3. SATSI STINGIÄ TARJOUSHINNOIN

Käytetyn vinyylin uutisia loppukaneetiksi, olkaapa hyvä:

Ollaan lisätty paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti funk/soulin, progen, altsun, indien, räpin ja bluesin laareihin! Ja soundtrackeja, niitä on nyt myös mukava mällykkä lisää. Myös näitä klassikkoartisteja löytyy "jokuset" kipaleet: Earth, Wind & Fire, Pink Floyd, Queen, Bruce Springsteen ja Status Quo. Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen! Äxän käytetyt vinyylit löytyy myös Facebookista!

"Parin tuhannen kilon liikuttelu ottaa kunnon ja tunnon päälle ja silloin pitää ottaa vähän lepiä. Laatikkojumppahommia taas kerran, mutta! Tällä kertaa boksit liikkuvat liikkeestä ulos - mihin, se selviää myöhemmin mikäli me selviämme, kosanderilla ei (tietenkään) ole osuutta asiaan. Selvää on myös yli 500 käytettyä vinyyliä viikolla 47 ja niitä pääset selaamaan tuota oheista kuvaa naksimalla."