Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Järki lähtee! Ennakkotilauksessa kotimaisen räpin klassikkojen uusintajulkaisut Pyhimykseltä ja Eevil Stööltä! Myös Maustetyttöjen debyyttialbumi ennakoissa!

No niin, nyt saatiin sitten sellaiset ihanuudet ennakkotilattaviksi, että morjens, heippa järkikulta ja soronoo. Nimittäin Pyhimyksen Salainen maailma Tähän väliin -ep:llä bonusteltuna julkaistaan ekaa kertaa vinyylinä ja lisäksi Eevil Stöön Stöö of Destruction -albumista pamautetaan ilmoille kaivattu uusintapainos. Nämä kannattaa todellakin ottaa haltuun heti sillä painokset ovat rajattuja ja ennakkoja on jo nyt tehty mielettömät määrät. Ja näitähän saa vain ja ainoastaan Äxästä sekä pienet määrät Katin Tavarasta.

Lisäksi ennakoissa just nyt eikä melkein Jarkko Aholan tuleva albumi Metallisydän sekä Ajattaran Itse-debyytti ekaa kertaa vinyylinä (värivinyyli vain Äxästä!). Aholan levyn kylkeen voipi ostella parilla hilulla spesiaalin valokuvan, jonka Ahola onpi luvannut nimmaroida!

Ja hei! Maustetytöt on raivannut tiensä nopeasti kotimaisen pop-skenen ytimeen ja lokakuussa tältä duolta ilmestyypi debyyttilevykäinen nimeltään Kaikki tiet vievät Peltolaan. Vain ja ainoastaan Äxästä saat "sen" kylkeen osteltua spesiaalin A3-kokoisen julisteen, jonka ulkoasusta vastaa itse design-keisari Vilunki3000.

Ville Valo & Agents - punainen vinyyli ja kasetti!

Saatiin hei vielä pieni erä Ville Valo & Agentsin PUNAISTA vinyyliä sekä kasettia myyntiin joka putiikkiin sekä verkkokauppaan. Nopeat syövät hitaat ja sitä rataa!

Uutuusmälliäkin lentävi tiskiin luonnollisesti elikkäs perjantaina 20.9. 2019 ilmestyvät mm. seuraavat levykäiset:

Sekä Svartin julkaisemat, vain 100 kipaleen painokset Köftan ja Pekka Toivonen Ensemblen vinyyleistä, oujeah!

****

Kosanderinkatkuisen yön jälkeen tuijotimme aamun valjetessa kuiluun ja lopulta kuilu tuijotti takaisiin ja oksensi meille tiedon, että mm. seuraavia uutuuslevykäisiä sekä uusintajulkaisuja onpi tulossa lähitulevaisuuden valjetessa aamen:

Tarjousten puolella laiteltiin tarjolla mukava nippu ECM:n jazz-cd:itä lähes puoleen hintaan. Tsekkaa koko lista täältä!