Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Tarjolla tänään: Mokoman livestriimin liput, "lippovinyylejä", Pyhimystä ja Hornaa!

La 19.12. klo 19 aukeaa jälleen Mäntti TV - stay tuned!

Mokoma striimaa jälleen!

Nyt tarjoillaan tosiherkkua Mokoma-faneille kun lauantaina 19.12. klo 19 alkaen paukutetaan intternetin ihmemaailmaan uutta livestriimiä, joka tuolloin myös tallennetaan Akun Tehtaan tiloissa. Livestriimin lipun ja viikon katseluoikeuden voit hankkia nyt vain Äxästä ja siihen voit päälle hankkia jos jonkinlaista bundlea ja oheisvehjettä!

Vaikka netissä tilaa riittääkin, suosittelemme hankkimaan tämän virtuaalitiketin hyvissä ajoin etukäteen, jotta pääset virittäytymään oikeaan tunnelmaan. Paljastetaan sen verran tuosta iltamasta, että aluksi Mokoma musisoi akustisen setin verran ja mukana on tunnelmoimassa myös hanuristi Netta Skog. Akkarien jälkeen isketään sähköt päälle ja bändi runttaa perään ns. normaalia livepieksentää.

Kaikki lipun kyljessä ostetut bundlevehkeet saat haltuusi niiden julkaisupäivänä eli levymaton, t-paidan ja kangaskassin tammikuun puolivälissä ja ekaa kertaa vinyylinä julkaistavan Laulurovio-levyn maaliskuun 26. päivä. Kaikki nämä bundlevermeet onpi myynnissä myös erikseen.

Nippu "Lippoja" ja muita kovuuksia uunituoreina tarjolla!

Vinyylihommat edellä mennään tämän viikon tuoreissa levyissäkin sillä esim. Lipposen Levy Ja Kasetin kautta saatiin nyt ensimmäistä kertaa vinyylinä tarjolle Jarkko Aholan Romanssi ja Backslidersin No Pain No Gain sekä Sliipparitn Livet i bordell jälleen vinyylinä vuosikausien odotuksen jälkeen. Tarjolla taasen vinyylinä myös klassikkojen klassikko elikkäs Tuomari Nurmion Lasten mehuhetki, tällä kertaa sinisellä vinyylillä. Uusintajulkaisupuolelta mainittakoon vielä Pyhimyksen Tulva täydellisenä tuplavinyylijulkaisuna, Musen Simulation Theory -megaboksi, Emperorin ja Killing Joken vinyyliuusintoja sekä Roxetten kattava erikoiskokoelma

Uutta musiikkia sisältäviä herkkuja löytyy mm. seuraavasti: Hornan kymmenes albumi, Pusciferin uutukainen, Soilworkin spesiaali 12"-vinyyli, Riversiden ja Poets Of The Fallin livelevyt sekä laulavan oululaispoliisin Petrus Schroderuksen ensipenetraatio kotimaiselle iskelmäkentälle.

Musen ja Roxetten boksit, Soilworkin spesu 12" sekä uusintavinyylejä Emperorila ja Killing Jokelta!

Ennakkotilattavista herkkumälleistä nostetaan nyt parrasvaloihin suomenkielisen hevin uusi sanansaattaja Tyrantti, jonka kakkoslevyn Orjaplaneetta ennakkomyynnit alkoi ihan äskettäin! CD:n sekä sinisen vinyylin kylkeen voit ostella vain Äxästä saatavan t-paitulin, A2-julisteen tahi molemmat!

Tulevaisuudessa saamme nautiskella mm. tällaisista uusista levykäisistä sekä uusintajulkaisuista:

Uusina toimitusvaihtoehtoina Matkahuollon noutopisteet sekä Postin kotiinkuljetus!

Mitäpä tätä tämän enempää selittelemään, näin se vaan on että kun valitset kassalla "Matkiksen" tahi kotiinkuljetuksen niin sillähän se homma on hoidettu! Postikuluttomuustarjous ei koske näitä toimitustapoja. Muita elintärkeitä jouluun liittyviä tilaus- ja toimitusvinkkejä löydät Virallisesta Joulublogistamme!

Kuvassa Postin reipas työntekijä valmiina tuomaan levykäisesi kotiovellesi saakka!

Whitesnaken Love Songs -kokoelma löytyy nyt kaikista Äxistä jouluisen punaisilla kansilla varustettuna. David Coverdalekin kuuli tästä ja ao. videossa kehottaa tekemään sen ainoan oikean touhun: levykäisen ostelutouhun. Levyä siis ostoskoriin sillä rakastelupuuhiin ehdit myöhemminkin.

Ja seuraavassa videossa näemme miten pian lähes yhtä legendaarinen Nico Ahokas vastaanottaa voittamansa AC/DC-valomainoksen epäilyttävän Äxän myyjän avittamana. Minne tämä ainutlaatuinen palkinto kulkeutui, sitä ei Nico meille kertonut emmekä tohtineet paria korttelia enempää häntä ruveta seurailemaankaan.

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Black Sabbath, Camel, Dire Straits, Jethro Tull (isohko mälli!), Led Zeppelin, Ozzy Osbourne, Rainbow, Roxy Music, Weather Report, Who ja Stevie Wonder.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: kotimainen musa, proge, räppi, funk/soul, heavy, metal ja jazz! Myös soundtrackeja on laiteltu tarjolle mukava mälli. Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

****

Lopuksi tilannekatsaus Tampereen Äxän tilanteeseen. Liikehän muuttaa vuoden alussa osoitteeseen Aleksanterinkatu 28 (jep, ihan siihen Majavan huudeille!) ja ensimmäiset innokkaat ovatkin jo näköjään jonottamassa kaupan ulkopuolella. Terveisiä Tampereelle!