Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Mokoman livestriimin liput vain Äxästä, Pomon uutuus hyllyissä kuten myös Cisseä ja muita kotimaisia vinyyliuusintoja!

Mokoman Mäntti-TV esittää elikkäs förevisar:

Perjantaina 30.10. Mokoma esittää Kuoleman laulukunnaat -albuminsa kokonaisuudessaan livenä treenikämpälle rakennetulta kuvausstudioltaan! Tämä keikka tallennetaan ja se on katsottavissa 6.11. saakka. Lipun elikkäs koodin tälle spesiaalikeikalle saat vain meiltä Äxästä ja sen kylkeen voit toki ostella myös ko. albumin vinyyliuusintapainosta (500kpl punainen vinyyli) ja/tahi spesiaali KLK-paitulia. Paitaa ja vinyyliä saa myös erikseen, mutta lippubundleissa ns. hinta/laatusuhde on parhaiten kohillaan sinun hyväksesi. Kun tilaat lippubundlen, paita toimitetaan sinulle 13.11. ja vinyyli 18.12. - tämä ihan siitä syystä, että ne onpi fyysisiä vehkeitä (toisin kuin tuo virtuaalilippu) ja tosielämässä tilanteet kehittyvät hitaammin kuin internetissä. Koitetaan kestää "se" yhdessä! Huomioikaahan vielä "se", että myös Punainen kukko -ep:stä tulee uusintapainos tuolloin joulukuussa, tällä kertaa 300 kipaletta mustalla vinyylillä. Ja samaan päivään ajoittuu myös orkesterin Mokoman 120 päivää- kakkoslevyn eka vinyylipainos!

Uutuuslevyt, ne ultimaattiset kiihokkeet levykäisbisneksen maailmassa

Tällä viikolla saamme nauttia äänistä, jotka kuuluvat mm. seuraavilta uutuuslevyiltä: Bruce Springsteenin uutuus Letter To You, Devin Townsendin live (vain Äxästä voit ostaa kylkeen A2-julisteen!), Gorillazin kokoelmahenkinen kattaus, Joe Bonamassan tuore aikaansaannos Royal Tea sekä uutta Melody Gardotia ja Faithlessia.

Uusintajulkaisuherkuissa paukutetaan suurella sydämellä monelta eri suunnalta: löytyy Torture Killeriä ekaa kertaa vinyylinä (splatter-versio vain meiltä!), Ghostin Melioraa erikoisväritettynä sekä Lipposen Levy Ja Kasetin uusimmat aikaansaannokset eli Cisseä, Kasevaa, Rattusta ja Z-Salamapartiota.

Kirjahyllyistämme löytyy juuri tästä hetkestä alkaen hevimmät opukset elikkäs Rob Halfordin omaelämäkerta sekä Suomen 80-luvun hevihommiin keskittyvä Scream For Me Finland. Kannattaa ottaa hanskaan myös Tuomari Nurmion Vinoja sanoja -lyriikkakirja, uusi laitos Ismo Alangon Sanat-kirjasesta sekä Juice Leskisen Kootut muistelmat osat ykkönen ja kakkonen.

Tässä vielä muutamat tärpit rajumman metallin- sekä kotimaisen musiikin uutuuksista: Red Moon Architect, Mors Principium Est, Anaal Nathrakh, Seksihullut, Joensuu 1685 sekä Faarao Pirttikangas!

RMA, MPE, AN, FP ja S!

Tulevista kovuuksista halutaan hehkutella eritoten Hornan albumia numero kymmenen, nimeltään Kuoleman kirjo (paitabundle vain Äxästä), Rob Coffinshaker's Underground Firen debyyttiä sekä Kaihon Karavaanin joululevyä. Tässä vielä muita tulevia uutuuksia ja uutuusjulkaisuja, joita ollaan viime aikoina laiteltu ennakkotilaukseen:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Beatles, Black Sabbath, Dire Straits, Genesis, Kylie Minogue, Moody Blues, Pink Floyd, Residents, Rush, Sham 69, Stray Cats ja Thin Lizzy.

Erityisen paljon on lisätty sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: räppi, funk/soul, blues ja jazz! Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

****

Tarjouslaareissakin käy mieletön kuhina kun ns. Varastoaleen iskettiin lisäkierroksia ja nyt lähteekin nauruhintaan reippaat 1100 levykäistä, useita vain yksi kipale tarjolla! Samanmoista roimaa hintojen alennusta tehtiin viimevuotisille Record Store Day -julkaisuille, joita vielä hyllyissä sattuu pyörimään. Hävettävän halpaan hintaan irtoaa myös reilut sata klassikkoartistin levykäistä tästä tarjouksesta rajoitetun ajan!

Record Store Daysta kun mainittiin, niin muistakaas tämän vuoden RSD-spesiaalien kolmas kierros nyt lauantaina 24.10. jolloin joka Äxällä on taas tarjolla mukavat satsit erikoisjulkaisuja, pääosin vinyyliformaatissa. Korvanappiin tuli just tieto, että Tampereen kauppamme avaa RSD-lauantaina tuntia normaalia aiemmin eli klo 10, mutta muut kauppamme pysyvät ruodussa ja ovat auki kuten tavallisinakin lauantaipäivinä.

Ja tulevan Black Fridayn julkaisuistakin alkaa pikkuhiljaa tihkua tietoja ja tänne listaan lisätään niitä sitä mukaa kun vaan kosanderikupilta keritään. Heippa nyt.