Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Mokoma, Ozzy ja Lost Society kaikissa maailman Äxissä! Ennakkotilattavana Paperi-T, Turmion Kätilöt ja Hexvessel, miettikääpä sitä!

Ennakkotilaus - se järkevin toiminto johon kuka tahansa kykenee!

Nyt onpi nimittäin ennakkotilattavana kolme kiveksenkovaa uutuuslevykäistä ja se ennakkotilausmahdollisuus lieneekin about ainoa asia, joka näitä artisteja yhdistää, paitsi että kaikki julkaistaan sattumoisin samana päivänä eli 17. huhtikuuta:

Sanomattakin lienee selvää, että näissä tapauksissa nuo rajoitetut painokset eivät kauaa ns. saldoilla happane, joten aika toiminnan on nyt eikä esim. "hyvin nukutun yön jälkeen" aamen.

Uutuusrintamalla kuhisee!

Perjantai 21.2. tarjoaa monenlaista mahtavaa uutuuslevykäistä ja varmasti odotetuimpia ja himoituimpia niistä on Mokoman mahtimällykkä Ihmissokkelo, jota saapi siis nyt kaikista maapallon Äxistä sekä CD- että LP-formaatissa. Muista myös, että kaikki julkaisupäivän iltaan mennessä levyn tilanneet osallistuvat skabaan, jossa on palkintona lippuja tulevilla Mokoman keikoille (myös loppuunmyydyille!). Eikä sovi unohtaa sitä tosiseikkaa, että ko. orkesteri vierailee akustisen ilmaiskeikan merkeissä Äxillä seuraavasti: 29.2. Freda, Hki klo 15 / 14.3. Turku klo 15 / 27.3. Tampere klo 17.

Muita väristyksiä ja järistyksiä aiheuttavia uutuuksia tällä viikolla ovat mm. ikilegendaarinen Osbournen Ozzy, neljännen levynsä julkaiseva Lost Society, k-pop -ilmiö BTS, hevimetalli-superprojekti Demons & Wizards, elektrohuikeus Grimes, kotimaista indiegaragerokkia Puhelinseksin tapaan sekä Kotiteollisuuden Eevan perintö ekaa kertaa vinyylinä (tämä vain Äxästä!). Lisää ihanaisia uutuuksia tuosta yläpuolelta sekä Rikun tärppilistasta!

Ja hei, kuuntele uusin Mokoma-sinkku tästä alta:

Tulevaisuudessa saamme nauttia mm. näistä uusista levykäisistä sekä uusintajulkaisuista:

Mieletön vinyylitarjous? Jos tämä sanapari kiihottelee "nystyröitäsi", tarkistahan mitä löytyy tämän linkin takaa, jossa lähes parisataa vinyylilevykäistä on alennettu nauruhintaan.

****

KILPAILUJA?

"Niitähän" piisaa eli uunituoreita skaboja, joissa voit voittaa keikkalippuja näiden ihanien artistien keikoille: Pyhimys, Atomirotta, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Jaakko Laitinen & Väärä Raha ja Merta (voittajille tarjolla myös Merta-huppari uujeah!). Osallistu, voita ja nauti tunteesta jonka "se" aiheuttaa! Heippa.