Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Metallican S&M2 on täällä! Tarjolla myös Pulliaisen Esan kymppituumaista, Arttu Wiskaria ja Auringon Lapsia! Kolme Agentsia ennakoissa ja muista myös Record Store Day ai että!

RSD:n ykkösaalto lauantaina 29.8.!

Muista Record Store Dayn ekat mäiskeet 29.8.!

RSD tulee tänä vuonna tosiaan kolmena eri viikonloppuna, päivämäärät näet tuosta yltä ja niistä voi helposti päätellä että nyt lauantaina 29.8. paukutetaan eka erä näitä erikoisjulkaisuja (pääosin vinyyliformaatissa) tiskiin ja niiden yli. Juhlahumun kunniaksi jotkin Äxät avaavat hiukan normaalia aiemmin ja tästä näet milloin kannattaa mihinkin Äxään suunnata:

Täältä toisesta blogistamme löydät lisää infoja RSD-asioita koskien! Esim. sen, että kaikki jäljelle jääneet RSD-julkaisut vapautuvat nettikauppaamme myyntiin lauantaina viimeistään klo 18!

****

Metallican S&M2 kaikissa Äxissä!

Metallican sinfoninen livepaketti moninaisine eri versioineen on just nyt tästä hetkestä alkaen saatavilla joka Äxän hyllyssä. Jokaiselle löytyy jotain: perus-cd:tä, vinyylejä kahta eri sorttia, pelkkä dvd, bluray-settiä sekä mieletön kaiken kattava boksimälli! Katso täältä kaikki versiot!

EP & MrB ja lisää muita uutukaisia

Pulliais-Esa ja Mr. Breathless nikkaroivat kasaan neljä uutta rokenroll-biisiä ja nämä julkaistaan nyt kymppituumaisena vinyylinä, jonka saapi vain Äxästä. Eli just nyt! Muistakaahan myös perjantaina 4.9. ruuvata pk-seudulla auki Roll FM -radiokanavaa klo 20 sillä silloin alkaa kaksituntinen lähetys aiheenaan Esa Pulliainen ja varmasti keskittyen tähän uuteen hienoon vinyylijulkaisuun!

Muita tuoreita uutuuksia ovat mm. uudet albumit LÄHIÖBOTOXilta, Arttu Wiskarilta (nimmarifotoa vielä rippeet jäljellä!), Silentiumilta, Katy Perryltä, Auringon Lapsilta sekä Ulverilta (osa värivinyyleistä tulee vielä ensi viikolla!). Hiukan myöhässä ollutta Jarkko Martikaisen kirjaakin saatiin kuluneella viikolla hyllyihin ja sitä löytyy toki joka Äxästä! Ja hei, 'botoxin vinyyliä saat vain ja ainoastaan Äxästä ensi viikolla (pahoittelut viiveestä, kosanderi ym. selityksiä).

 Halutaan myös vielä vinkata näistä kuumista uutuuslevyistä, jotka eivät välttämättä ole ihan "joka jampan huulilla" mutta haluttaisiin niiden joskus päätyvän kyseiseen statukseen:

Walter Trout! Sonic's Rendezvous Band! Humavoid! Allman Betts Band! Hard Action!

Agentsia ja muita kovuuksia ennakkotilattavana!

Ennakkotilaukset, nuo kivestä kovemmat mutta välillä hermoja koettelevat "vehkeet", joita ilman moni asia jäisi tekemättä, moni tarina kertomatta, moni palanpainike nauttimatta... Näistä mahtihommista halutaan nostaa esille nyt Lipposen Levy Ja Kasetin ns. tulille pistämät Agentsin vinyyliuusinnat kolmesta 2000-luvun levykäisestä, jotka levytettiin kera Kääriäis-Jorman:

Erikoisjulkaisua tarjoaa syyskuussa kokoonpano nimeltä Crewish, joka koostuu Nightwishin teknikoista ym. henkilökunnasta ja he ovat nauhoittaneet kimpassa viisi versiota Nightwishin klassikkobiiseistä. HUOM! Kaikki levyn myynnistä saatavat voitot menevät suoraan lyhentämättömänä Nightwishin teknikoille! Ennakoissa myös odotettu uusi Deftones-levykäinen sekä uutta matskua wanhalta kunnon Carcassilta neljän biisin ep:n muodossa. Kannattaa myös "lotkauttaa korvaa" M:n kolmannen levyn suuntaan, julkaisu lokakuun alussa, ja tähän saat vain Äxästä mukaan osteltua myös spesiaalia nimmarivalokuvaa!

Muita ennakkotilattavia uutuuksia ja uusintajulkaisuja onpi paukuteltu saannilleen mm. seuraavasti:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Queen, Beatles, Emerson Lake & Palmer, Eppu Normaali, Jean Michel Jarre, Johnny Thunders, Ramones, Moody Blues, New Order, Mike Oldfield, Pink Floyd, Rush, Wishbone Ash, Yes, Frank Zappa ja ZZ Top.

Erityisen paljon on lisätty sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: heavy, metal, kotimainen, proge, punk, indie, funk/soul ja alternative.

Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!