Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Liiallisella kohtuukäytöllä pääset elämässäsi pitkälle - oli kyseessä sitten levykäiset, sienulit tahi ns. märän repiminen

Kohtuukäyttö ei ole ikinä ollut vahvuutemme, myönnämme tämän avoimesti. Puhutaan sitten kosanderista, levyistä tahikka korvasienistä niin mottomme on: ennemmin ihan liikaa kuin liian vähän.
Mikä sitten on sopiva määrä ns märkää tai levykäisiä, sitä emme ala spekuloimaan mutta 120 litraa korvasienuleita on mielestämme juuri sopivasti liikaa.

Bongaa kuvasta viikon uutuuslevykäisiä! (vinkki: niitä on kolme)

Kun nyt puhutaan korvasienistä, ei voida puhua tateista ns. ojossa, mutta siitä huolimatta viikon uutuudet ovat kivestäkin kovemmat: Jess and the Ancient Onesin laulajan soololevy Jess By The Lake, Death Hawksin uutukainen Psychic Harmony, Youngheartedin debyyttivinyyli Vapaa sekä skwee-kokoelma Think About Music - Musik von Harmönia.

Jollei nykyhetki kiinnostele, vaan tähyilet alati tulevaisuuteen, onpi ratkaisu hoidella ennakkotilaukseen näitä vastikään myyntiin tulleita vehkeitä - upouusia julkaisuja tahi uusintajulkaisuja:

****

Kamppispuolella mennään sysimustalla linjalla kun iskettiin tarjoukseen kaikki ns. oleelliset Darkthrone-julkaisut. Täältä näet mistä on kyse!

Tänä viikonloppuna Yle Livessä ja Areenassa paukutetaan Stingin tahtiin kun 7.6. tuleepi näytille herran konsertti Pariisista parin vuoden takaa sekä dokumentti "Sting - vapaa mies". Muistahan, että Stingin uuden kokoelmalevyn vinyyliversio julkaistaan juhannuksena elikkäs 21.6.! Suositukset näille ja moikat tältä erää!