Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Odotettu Maustetytöt nyt kaikissa Äxissä kera julisteen, tule todistamaan kanssamme! Uusi Lordi ja Coldplay ennakkotilattavissa!

Sen verran paljon on kosanderia virrannut äxäläisten keuhkoputkissa, että ollaan tähän pisteeseen tultu: uutuuslevykäiset näyttävät viikko toisensa jälkeen mielettömän ihanilta emmekä usko että kevyt humalatilakaan vaikuttaa liikaa arviointikykyymme. Ollaan vaan aina niin mehuissaan esim. nyt näistä ihanista rinkuloista, joilta kuuluu ääniä: Maustetytöt (julistebundle vain Äxästä!), Airbourne, Roope Salminen & Koirat, Leprous, Hevisaurus, Jinjer, The Hearing (LP vain Äxästä!), Neil Young, Alcest sekä Eero ja Jussi & The Boys. Mustana hevosena "tärppilistallemme" nousee myös Aija Puurtisen uusi, kehuja kerännyt levykäinen!

Lisäksi kannattaa varautua törmäämään näihinkin uutukaisiin jos Äxässä käyt lähipäivinä:

Vain Äxästä saatavat spesiaalijulkaisut sekä muut erikoisvehkeet ovat saaneet tällä viikolla seurakseen Pate Mustajärven uuden levyn vinyyliversion sekä uuden kuvakirjan bundlesetin (jossa vielä lisäksi Paten nimmaroima valokuva) sekä odotetut vinyyliuusinnat Sliipparien Sinulle äiti-, Bluesoundsin Black- sekä Hectorin Salaisuuksien talo -levykäisistä.

Kaikki "äxclusiiviset" julkaisut löydät aina tämän linkin takaa!

Uutta Coldplayta tiedossa 22.11.!
Jenni Vartiaisen kokoelma kera spesun valokuvan vain Äxästä!
Lordin uutuuden mukaan saat vain Äxästä osteltua hienon kangaskassin, design by Mr. Lordi himself! Punaista tuplavinyyliä (200kpl painos) myös vain Äxästä!

Tulevat julkaisut näyttävät muutenkin mitä mainioimmilta, tästä todisteena otos tulevista uutuuksista sekä uusintajulkaisuista:

Ja tässä pikakatsaus tuleviin rap-julkaisuihin ja -uusintoihin:

Samalla kannattaa tarkistaa käytetyn cd:n osastoltamme, jos jokin räbä-klassikko uupuu kokoelmistasi, nimittäin ollaan viime aikoina saatu erinäisiä "satseja" räppiä cd:llä joten tuolta satojen levykäisten joukosta luulisi löytyvän ns. jokaiselle jotakin.

Alati eläväiselle ja muuttuvaiselle Viralliselle Kilpailusivullemme ollaan nyt lisätty mm. sellaiset kisat, joissa voit voittaa liput Koma Saxon keikalle We Jazz -festeillä tahi Bad Wolvesin ekan levyn nimmarien kera. Tällä hetkellä menossa myös parisenkymmentä muuta skabailua, tsekkaa kaikki täältä.

Päätämme tämänviikkoisen raporttimme täältä "tähän". Heippa.

Voita liput Koma Saxon keikalle We Jazz -festeillä 4.12.!