Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Totta se on, uusi AC/DC on kaupoissa! Uusi Maustetytöt myös, ja Foo Fightersiä voit paukutella ennakkotilaten!

AC/DC-valomainos tarjolla, ehkä juuri Sinulle?

Kyllähän se kuulkaa nyt on niin että uuden AC/DC:n levyn rantautumista ei estä enää mikään. Vaikka perjantai 13. päivä onkin kuulemmma ns. huonon onnen päivä, on "se" kuitenkin päivä jolloin voit lompsia lähimpään Äxään ja ostaa itsellesi tämän uutuusvehkeen ja eikä tässä vielä suinkaan kaikki: jokainen levyn ennakkoon varannut tahikka tilannut osallistuu kilpailuun ja yksi onnellinen voittaja saapi tämän uniikin AC/DC -valomainoksen itselleen tuomaan kotiinsa valoa, lämpöä sekä aika varmoja perheriitoja jos voittaja sattuu olemaan mies ja vaimo sisustamiseen kallellaan. Joten jos haluat tämän ihan emäsiistin vehkeen kotiisi, ainut mahdollisuus on se että raotat lompuukkiasi hiukka raolleen ja teet tilauksen AC/DC:n levykäisestä nyt HETI ja jäät vaan odottelemaan ilouutista että olet onnellinen voittaja. Voittaja arvotaan tuossa marraskuun loppupuolella ja siihen saakka voit käydä ihastelemassa tätä värkkiä Fredan Äxän näyteikkunasta.

P.S. Kun nuo AC/DC-levykäiset saapuivat kaupoillemme, huomattiin että levyn nimi onkin tyylitelty muotoon PWR/UP  mutta eipä ruvettu muuttelemaan nimeä meiän tietokantaan, koska tällöin tuotesivujen linkit ois jouduttu pistämään uusiksi ja säädön määrä olisi kasvanut eksponentiaalisesti. Antakaa siis anteeksi vajavaisuutemme aamen.

Maustikset!

Kovasti odotettu ja älyttömät määrät ennakkotilattu Maustetyttöjen kakkosalbumi Eivät enkelitkään ilman siipiään löytyy myös perjantaista 13.11. alkaen kaikista Äxistä sekä vinyylinä, CD:nä että kasettina. Ja vain meiltä saat minkä tahansa version kylkeen spesun paketin, joka sisältää A2-kokoisen julisteen (taiteltuna) sekä tarra-arkin!

Koko kansan Elastinen julkaisee uutta levyä ja nimeltään se on Uusia muistoi - kylkeen voit ostella vain Äxästä Elan nimmaroimaa valokuvaa! Lipposen Levy ja Kasetin pääkonttorilla on tehty muutakin kuin rapsuteltu munaskuita: tarjolla on parikin levyllistä Popedaa (Peetlehemin pesäveikot ekaa kertaa vinyylinä ja Kaasua! ekaa kertaa sitten kivikauden) sekä Marzi Nymanin debyyttiä ensi kertaa vinyylinä. Katatonian "lockdown"-livemälliä saapi myös kera "äxclusiivisen" julisteen, Carcassin uuden ep:n cd-versio saatiin viimein perille asti kuten myös ex-Motörhead Phil Campbellin Äpärineen säveltämä kolmosalbumi. Tähän kun vielä lisätään kotimaista mega-ahdistusta ja painostavaa synkkyyttä Dark Buddha Risingin albumin numero seitsemän tyyliin niin alkaapi olla uutuusvalikoiman eri ääripäät aika pitkälti testailtu.

Bonusvinkit päivän uutuuslevykäisistä tulevat tässä: joululevyt Jussi Syrenin bluegrass-porukalta ja Kaihon Karavaanilta, uutta Andrea Bocellia ja Paloma Faithia sekä yhtä lailla herkkää tulkintaa sarjamurhametallin veteraaneilta Macabrelta.

Muista uutuuksista vinkkailee vielä Oulun Willie tässä tärppilistassa!

Katseemme on hyvin usein tulevaisuudessa silloin kun se ei viipyile omilla tahi läheisten genitaalialueilla ja tällä kertaa ennakkotilausten ykkösnyrkkinä onpi mahtavan Dave Grohlin luotsaaman Foo Fightersin helmikuussa ilmestyvä uutuuslevykäinen Medicine At Midnight! CD-formaatin lisäksi "sitä" saapi ainakin kolmena erivärisenä vinyylinä: mustana, oranssina ja "indie-spesuna" sinisenä. Ota koko värispektri haltuun!

Muita kiveksenkovia ennakkotilattavia uutuuksia sekä uusintajulkaisuja avautuu tästä silmiesi eteen:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Dr. Feelgood, Fleetwood Mac, Eurythmics, Duran Duran, Santana, Stranglers sekä astetta isommat mällit Hawkwindiä ja Jimi Hendrixiä!

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: räppi, funk/soul, blues, heavy, metal, jazz ja proge! Myös soundtrackeja on laiteltu tarjolle mukava mälli. Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

****

Tarjousmälliä jos jonkinlaista ollaan taas paukutettu saataville ja nyt löytyvi tuoreet kamppikset kolmen todellisen klassikkoartistin katalookia ruotien:

Lopuksi tiedotetaan mielettömistä uusista kilpailuista ns. "skabasivullamme": tarjolla onpi lippuja Waltteri Torikan konsertteihin sekä 100 euron lahjakortti, joka oikeuttaa BTS-tuotteiden ostoon. Lue lisää em. linkeistä ja heippa tältä erää!