Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Martikais-Jarkko levyltä ja livenä, Zen Cafea vinyylinä ja Marilyn Mansonia CD:nä!

Levykäiset sinulle, rahulit meille - "se" on edelleen pelin henki!

Ja mitkäpä ovatkaan parhaimpia sijoituskohteita kuin uutuuslevykäiset, joita tällekin viikolle on siunaantunut supermukavat mällit! Ihan ekaksi mainitaan Martikaisen Jarkon mahti uutuus Ystävien taloissa, jota löytyy joka Äxästä CD- sekä vinyyliformaatissa. Ja tähän vahvasti liittyen suosittelemme viimeistään nyt ottamaan hanskaan myös Jarkon ns. Äxclulive-lipun, jolla pääset katsomaan Jarkon keikkatallenteen, joka onpi nähtävissä vain Äxän sivustolta. Levyn kera ostettuna ko. lippukoodi onpi hitusen halvempi, ettäs tiedätte!

Marilyn Mansonin uutukainen We Are Chaos saadaan nyt alkuun CD:nä kaupoille ja vinyyliä työnnetään heti ennakkotilauksiin ja tiskin yli kunhan sitä saadaan maailmalta meillekin. Mastodon julkaisi erikoislevyn Medium Rarities, joka sisältää nimensä mukaisesti harvinaisuuksia ja covereita sekä yhden ihkauudenkin biisin. Takavuosien räppirääväsuu Petri Nygård tekee paluun Alaston Suåmi -levyllä, huh huh! Emperorista tuttu säveltaiteen moniottelija Ihsahn jatkaa ep-tehtailuaan ja nyt vuorossa Pharos-niminen minijulkaisu. Uusintajulkaisupuolella katseet kiinnittyvät erityisesti PJ Harveyn vinyyliuusintoihin, nyt vuorossa klassikko To Bring You My Love sekä tästä johdettu Demos-levyversio. Zen Cafen suomirokkiklassikko Helvetisti järkeä saa maailman ensi-iltansa vinyyliformaatissa, tätä et saa muualta kuin meiltä Äxästä!

Muita uutuuksia meille tarjoilevat Svart Recordsin kotimaiset tulevaisuuden toivot Kairon; IRSE (vahvat Oranssi Pazuzu -kytkökset tässä!)ja Polymoon. Tarjolla myös uutta Elorannan Esa, Zakk Wylden Black Sabbath -tulkintaa sekä Neal Morsen progressiivisia äänimaisemia. Myös kirja Kikasta onpi ilmestynyt ja se kannattaa hankkia samalla kun ennakkotilaa vain Äxästä saatavan triplakokoelmavinyylin!

Lisää uutuusvinkkejä löydät esim. Oulun Villen tärppilistasta!

Ennakkotilailu, parasta mitä voit housut jalassa ja selvinpäin tehdä!

Ennakkotilaushommien kanssa kannattaa välillä olla tarkkana, ettei tietyt herkkulevyt mene sivu suun. Nyt siihen on aihetta ainakin Maustetyttöjen uuden seiskatuumaisen kohdalla, sillä aiemmat rajoitetut painoksethan on myyty hetkessä loppuun eikä tätä 1000 kipaleen painostakaan kauaa tarvinne hyllyissä makuuttaa... Muita suosituksia ns. pikaiseen haltuunottoon tuleepi tässä: uusi Bruce Springsteen -albumi kera legendaarisen E Street Bandin, Antti Railion uutukainen nimmarifotolla (vain Äxästä tämä!), Backslidersin No pain no gain ekaa kertaa vinyylinä, Blue Öyster Cultin uutukainen (eka studiolevy 18 vuoteen!), tuoretta kuoloa Six Feet Underilta ja melodisemmalla otteeella Dark Tranquillitylta sekä Mana Manan synk'klassikon vinyyliuusinta ja Psychoplasman Zegunda ekaa kertaa vinyylinä. Svart Records aloittaa kotimaisen suomiräpin omakustanteita esille nostavan julkaisusarjan nimeltä Kivijalka ja sen ensimmäinen vinyylijulkaisu onpi nyt myös ennakkotilattavissa. Ja vielä, juuri julkaistu uutinen: uutta Hatebreediä pukkaa marraskuussa!

Muita tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja onpi laiteltu myös tarjolle, tähän malliin:

Voita Pate Mustajärvi -fanituotepaketti tahi/sekä Viikate-vinyylikoelevy!

Kisaa ja kilpailua piisaa Äxässäkin, ja nyt halutaan kertoa teille seuraavista arvontahenkisistä tapauksista:

  1. Osallistu Äxän kisaan ja voita komea Pate Mustajärvi -fanituotepaketti, jonka Pate nimmaroi ja omistaa voittajalle henkilökohtaisesti! Paketti sisältää Navetan vintillä -dvd:n, kangaskassin, Teatterin kummitus -mukin sekä kaksi cd-sinkkua. Skaba kestää sunnuntaihin 12.9. saakka! Ja huom! Paten kirja nyt myös tarjouksessa.

  2. Yksi ihminen voittaa itselleen Viikatteen vinyylin koepainoksen jonka kyljessä on bändin nimmarit. Tätä harvinaisuutta on maailmassa vain 5 kpl joten ei kovin monta. Kilpailuun voi osallistua vain ostamalla tämän megamällin ja nimmaroitu koelevy arvotaan kaikkien megamällin ostaneiden kesken.

Muistutus aiheesta "Naamalistat" elikkäs äxäläisten suosituslistat

Näissä listoissa kaupoilta tutut hahmot suosittelevat parhaaksi katsomiaan herkkuja! Uusimpina mm. Kuopion Haviksen TOP 20 AOR-levyt, Jyväskylän Mynnin Syyskuun metallit, Tampereelta Arin "Vuoden parhaat tähän asti" ja Hurjan Syysmusiikkia, Svartin julkaisujen tuorein vinkkilista ja Turun Jaakon "Mysteeri TOP 20".

****

Paitojen lisäksi muitakin "vehkeitä" tarjolla!

Paidat ja muut fanituotteet -linkin takaa löytyvi ns. peruspukineitten lisäksi mm. mukit, hihamerkit, kassit ja reput tahi seinäliput. Tästä listasta löydät esim. tulevaan lukuvuoteen sopivat tarvikkeet: koulureput, penaalit ja lompuukit.

Heippa nyt ja muistakaa ostella levykäisiä tahi ns. oheisvehkeitä enemmän kuin mitään muuta maailmassa!