Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Kotimaisen musan juhlaa: uutuuslevyissä Marko Hietala ja Chisu, ennakkotilattavana Pariisin Kevät!

Pariisin Kevään tuleva levykäinen Reuna ennakkotilattavissa nyt mm. keltaisena vinyylinä, jonka saa vain Äxästä!

Mm. Marko Hietalan ja Chisun uutuudet nyt kaikissa Äxissä!

Kyllä vaan, nyt niitä saa, nimittäin Hietalan Markon debyyttisooloa Mustan sydämen rovio sekä Chisun uutukaista Momentum 123. Muistahan, että Hietalan vinyyliä et muualta saa kuin Äxästä ja Chisun levykäisen mukaan voipi ostella vielä nimmaroitua valokuvaa, niin kauan kuin niitä riittää (ei kauaa). Muita kovia uutuuksia tälle viikolle ovat mm. kotimaisen musakentän nuori tulokas costee, Stray Catsin 40-vuotista uraa juhlistava uutukainen, H.C. Slimin levy (elikkäs Joose Keskitalo englanninkielisellä tripillä), suomiräpin aamunkoittoon palaava tuplavinyylikokoelma Nauhat sekä kirja tähtiartisti Ed Sheeranista.
HUOM! Tänään 24.5. saatiin myös ennakkotilattavaksi Sheeranin tuleva levykäinen No.6 Collaborations Project, jonka biisit on siis nimensä mukaisesti on tehty yhteistyössä monien tunnettujen artistien kanssa.
Ja myös Pariisin Kevään tuleva albumi Reuna onpi nyt ennakkotilattavana tästä hetkestä alkaen! Formaattivaihtoehtoina CD, musta vinyyli sekä vain Äxästä saatava keltainen vinyyli (300kpl painos!).

Jolleivät nämä "eväät" riitä, niin lisää vinkkejä 24.5. vuonna 2019 julkaistuista uutuusvehkeistä löydät täältä Jyväskylän Annen laatimasta tärppilistasta.

Muistahan costeen akustiset ilmaiskeikat (plus nimmarointia) Fredan Äxässä perjantaina 24.5. klo 16:30 ja Turun Äxässä lauantaina 25.5. klo 14!

Tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja ollaan taasen luotu ja tässäpä otantaa "niistä":

****

LIKE:n mahti-ihanan kesäisen kirjatarjouksen lisäksi meillä onpi meneillää mm. tällaisia tarjouskamppiksia:

  1. VALIKOITUJA CD-IHANUUKSIA HULLUTTELUHINNOIN
  2. KYMMENITTÄIN VINYYLEJÄ POISTOHINTAAN

  3. Kesän konserttivieraiden peruslevykäiset alennuksessa: METALLICA & RAMMSTEIN

****

Lyötiin myös ihan upouusi skaba käyntiin ja palkintona siinä onpi lippu Rockfestin perjantaille, jolloin esiintyy mm. Slipknot. Osallistu tästä linkistä perjantaihin 31.5. mennessä!

Kaikki käynnissä olevat kilpailut löydät aina tästä linkistä aamen.

Lopuksi muistutetaan teitä rakkaat pötkylät vielä siitä, että perjantaihin 7.6. mennessä voit osallistua täällä tuotesivullamme arvontaan, jossa on palkintoina kaksi 3pv:n lippupakettia Tuska-festivaaleille!

Voita liput Tuskaan!