Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Käytettyä levyä tarjolla kunnon satsit! Ennakkotilattavana vinyylit Mariskalta ja Blues Sectionilta!

Kuvassa käytetyn vinyylin erikoisasiantuntijamme, jonka erityisosaamiseen kuuluu mm. keskireikulien tarkistelu.

Huomenta sinä rakas pökälemestari!

Halutaan nyt muistutella käytetyn levyn ostelun ihanuudesta ja aloitetaan se kertomalla, että käytettyjä vinyylejä on laiteltu ns. lisäalennukseen Virallisessa Varastoale-listauksessamme, käyhän kurkkaamassa tästä linkistä ja noukkimassa haluamasi herkut parempiin suihin!

Alati vaihtuvat valikoimat löydät suoraan esim. näistä linkeistä:

Näiden sivujen vasemmasta laidasta saat helposti valkkailtua levykäisiä esim. genren tai hinnan mukaan ja jokaiselta tuotesivulta näet millä Äxällä (tahi keskusvarastolla) mitäkin levyä löytyy hyllystä just nyt. Ja jollei haluamaasi levyä löydy juuri lähi-Äxäsi laareista, voit varata sen noudettavaksi paikkakuntasi Äxästä ns. Varaa-napukan kautta (alla havainnekuva):

Varaa-napin kautta nopeasti onneen!

Lipposen Levy Ja Kasetin vinyyliuusintajulkaisut jatkuvat

Uusi vuosi uusine kujeineen ja niihin kuuluvat mm. vastikään ennakkotilattaviksi isketyt vinyylit Mariskan kakkoslevystä sekä Blues Sectionin klassikkodebyytistä. Ensimmäistähän ei ole aiemmin vinyylinä saanut ja jälkimmäisenkin uusintapainokset on myyty loppuun jo vuosia sitten. Nämäkin vinyylit kuuluvat osastoon "äxclusiiviset julkaisut" eli joita et muualta kuin meiltä saa.

Muita tulevia ennakkotilattavia uutuuksia ja uusintajulkaisuja ovat mm. Samuli Putro, Therion, Lord Vicar, Melvins, Front Line Assembly, Bob Dylanin 50-vuotisjuhlakokoelma, A Day To Remember, Dion livet, Shinedownin vinyylit ja Doorsin 13-kokoelma pitkästä aikaa vinyylinä.

Päivän tuoreet herkut!

Tarjolla tänään pe 8.1. alkaen kaikissa maailman Äxissä mm. nämä levykäiset:

Muita kovia ja puolikovia levykäisvinkkejä löydät täältä Äxäläisten laatimista listoista, joissa pääosaa ovat viime aikoina näytelleet vuoden 2020 parhaimmat julkaisut.

****

Pink Floyd -tarjous voimassa vielä vajaan viikon!

Edukkaat Pink Floyd -levyt ovat todellisuutta vielä n. viikon verran eli kannattaa ottaa nämä klassikot haltuun jos vielä jokin bändin peruslevyistä puuttuu kokoelmastasi! Myös Early Years -megamälliboksi sisältyy tähän tarjousrevittelyyn!

Pinkit ja Floydit edukkaasti vielä vajaan viikon ajan!

Lopuksi vielä muistutus tamperelaisille ja mansenmielisille, että perjantaista 8.1. alkaen Tampereen Äxä palvelee osoitteessa Aleksanterinkatu 28! Aukioloajat säilyvät ennallaan eli ovenripaa ei kannata tulla vastaisuudessakaan repimään näiden aikojen ulkopuolella: Ma-Pe 11-18 ja La 11-16. Vinkkinä käytetyn cd:n heruttelijoille: Tampereen Äxältä löytyy satojen käytettyjen cd:itten valikoima, joka vapautuu myyntiin vasta ensi viikon alussa.

Uus Mansen Äxä moronääs!