Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

IRON MAIDEN! Seuranaan War On Drugs, Coldplay, Type O, Samuli Putro ja Blues Section

Iron Maidenin Senjutsu ja sen moninaiset versiot tästä näin haltuun!

Niin se vaan on: Iron Maidenin tuleva levy Senjutsu onpi nyt ennakkotilattavissa ja sitä saa seuraavina herkullisina versioina:

Mieletön homma on myös "se", että kaikki Äxästä tämän Maidenin ennakkoon tilaavat tahi varaavat osallistuvat arvontaan, jossa yksi onnekas voittaa itselleen vinyylisoittimen sekä kaikki bändin aiemmat studioalbumit vinyyleinä! Ai herkkujen herkku, sanomme me!

Ja lisää tulevia herkkupaloja:

Judas Priestin kokoelma Reflections julkaistaan lokakuussa CD:nä ja tuplavinyylinä ja se sisältää paljon harvinaista livemateriaalia männävuosilta. Katso biisilista sivuiltamme!

Sekä The War On Drugs että The Killers iskivät tällä viikolla ilmoille tulevien levyjensä infot ja täten myös ennakkomyynnit voivat alkaa oujes! Ihan kärkeen halutaan mehustella War On Drugsin spesiaalia punaista vinyyliä, jota saat Suomessa vain meiltä Äxästä. Erittäin rajoitettu määrä kyseessä, joten ole nopea!

Type O Negativen debyyttialbumi Slow Deep And Hard tulee pitkästä aikaa saannilleen myös vinyylinä. Tällä kertaa komeana vihreänä tuplavinyylinä ja julisteen kera! Ennakkotilaus kannattaa ottaa välittömästi haltuun sillä nämä Typen vinyylit ollaan aiemmin viety käsistä ja kaikista muistakin raajoista hyvinkin nopeasti.

Coldplay julkaisi jokin aika sitten uuden singlen Higher Power ja nyt on vuorossa tulevan levyn julkistus ja ennakkotilausten aloittelu.

Samuli Putron neljäs sooloalbumi Taitekohdassa vuodelta 2014 julkaistaan marraskuussa ensi kertaa vinyylinä. Tarjolla on mustan herkun (300kpl) lisäksi kirkkaanvärinen vinyyli, jota tehdään vain 200kpl. Ennakkomyynti on siis alkanut ja sinun tulee näihin peijaisiin osallistuman, aamen.

Blues Sectionin sinkuista koottu kokoelma on tulossa saannille pitkästä aikaa. Syyskuussa päästään hipelöimään digisleeve-kansissa asuvaa CD:tä ja marraskuussa isketään pöytään sama levykäinen ensimmäistä kertaa vinyylinä. Saatavilla on sekä läpinäkyvä, että musta vinyyli.

Pekka Pohjolan Harakka bialoipokku on myös saapumassa cd-formaatissa. Rajoitettu 200 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

Dream Theaterin livejulkaisujen sarja jatkuu A Dramatic Tour Of Events -henkisellä kattauksella.

Tähtikaarti on iskenyt Paul McCartneyn uutuuslevylle III Imagined omat tulkintansa ja kyseisestä herkusta on tarjolla CD:tä, musta 2LP sekä 2LP kultaisilla vinyyleillä.

Viime vuonna ilmestynyt Miley Cyruksen Plastic hearts on nyt saatavilla myös LP:nä. Yngwie Malmsteenin uusi levy Parabellum on saapunut Äxiin ympäri maan spesiaali CD:nä, sekä värivinyylinä!

Kuopion Riku on tehnyt vielä näppärän tärppilistan tämän viikon uutuksista ja niitä pääset mulkoilemaan täältä.

Lipposen levy ja kasetti on hiljattain siirtynyt laserlevy aikaan ja useasta merkkiteoksesta on isketty uusintajulkaisut tulille! Tällä viikolla kaupoista löytyy seuraavanlaisia ihanuuksia:

Suomalaisen speed metallin kulmakivi Stonen Stone, Remun Viittä vaille kaks, Pekka Pohjolan klassikkolevytys Kätkävaaran lohikäärme sekä Mana Manan 1990 alunperin julkaistu kotomainen klassikko Totuus palaa.

20-vuotisjuhlien kunniaksi Wigwamin kova livelevy on jälleen saatavilla 2CD-formaatissa! Wigwamin lisäksi Haikara, tuo Lahden siunaama lahja suomen progekentälle. Aiemmat CD-painokset on ollut kiven alla jo tovin, mutta nyt levy saa ansaitsemansa CD-uusintapainoksen!

Muistathan myös muut Lipposen Levy & Kasetti -julkaisut! Löydät ne kivasti TÄÄLTÄ AAH!

Ihanaiset ns. lippocd:t tälle viikolle: Wigwamia, Remua, Mana Manaa, Stonea, Pekka Pohjolaa ja Haikaraa!

Lisää tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja tästä tarjolle, silvuplee:

Jollei levykäiset kiinnosta, mutta kaipaat kuitenkin jotain puuhasteltavaa, niin nappaahan tästä haltuun muutamat palapelit, joita laiteltiin ennakkotilattavaksi: Iron Maidenia, Metallicaa, Ozzy ja Queenia. Piece by piece, niinku Slayer laulelee! Kaikki yli 200 Äxästä saatavaa palapeliä löydät aina tämän linkin kautta.

Käytetyn vinyylin uutisia tähän loppuun, olkaapa hyvä:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Dr. Feelgood, Eloy, Elton John, Lynyrd Skynyrd, Procol Harum, Slade, Small Faces, Status Quo, Cat Stevens ja Rod Stewart.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti hevin ja progen laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Levyn mukana tulleesta liitteestä voimme lukaista millaisten asioiden kanssa painittiin 80-luvun lopulla - nykyään on asiat kovin erilailla mutta me emme anna "sen" häiritä: Viikon 29 käytetyt vinyylit, olkaa hyvä!"