Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Lordia, Agentsia ja Maanalaista Armeijaa nyt kaikissa maapallon Äxissä! Ennakkotilauksissa mm. Vesalan kakkonen ja Atomirotan nelonen!

Tuplaleimat on taasen nylkytetty ja koko Äxän 22v-synttärit juhlittu ja on aika palata arkeen päänsäryn sekä asiaankuuluvan itseinhoamisen kera. Jos kuitenkin synttärihumu kiinnostelee enemmältikin, ota ensi viikolla suunta kohti Turkua ja tule todistamaan Turun Äxän 15-vuotisjuhlaviikkoa 4.-8.2.!

Sitä ennen otetaan suht iisisti ja todetaan, että uutuusperjantai 31. tammikuuta tuo kaiken kansan saataville mm. odotetun Lordi-uutuuskiekon Killection, josta vain Äxästä saatavaa punaista tuplavinyyliä löytyy myös kaikilta kaupoiltamme just nyt. Hynys-Jounin ja Luodin Mira uusi viritys Maanalainen Armeija onpi nyt myös ns. kaikkien riistaa kun debyyttilevy löytyy myöskin kaikista maapallukan Äxistä. Uutuustarjonta tällä viikolla painottuu vahvasti kotimaiseen osaamiseen ja siitä osoituksena mm. 22-Pistepirkkojen PK Keräsen debyyttisoolo (CD:nä - vinyyli ja kasetti tulossa hiukan myöhemmin), melodisen hevimetallin vahva puurtaja Amberian Dawn sekä avaruusprogea ja ambient-maisemia yhdistelevä E-Musikgruppe Lux Ohr. Uutuusjulkaisujen puolella Vesa Haajalla vahvistetun Agentsin Blue-levykäinen ekaa kertaa vinyylinä ja vain Äxästä, kuten myös Kirkan R.O.C.K.-klassikko,  Piirpauke-etnoklassikko nyt taasen saatavilla vinyylinä ja Punk Elää -seiskatuumaboksisarja etenee kakkososaansa. Erikoistärppinä laadukkaan heavyn ystäville nostetaan esille itävaltalainen, ahkerasti levyjä julkaiseva Serenity.

Jos punk-hommat kiinnostelee enempi, kannattaa kyylätä Yle Areenalta hieno Combat Rock -dokumentti sekä 1.2. alkaen Punk Eilen Tänään -sarjan eka osa. Samana päivänä esitetään myös Gimme Danger -dokkari Iggy & The Stoogesista.

Tulevia musauutuuksia ja -uusintajulkaisuja on maailma pullollaan ja tässä niistä pieni otanta "isoimpaan hätään":

Monspin julkaisuja emähalvalla!

Kotimaisen räpin lippulaiva Monsp Records nakkeli n. 50 julkaisua nauruhintaan pihalle ja niitä saapi nyt meidän kautta niin kauan kuin vehkeitä riittävi. Joitain on jäljellä tyyliin 5 kipaletta, toisia enempi, mutta varmaan on se, että nämä ovat maailman viimeisiä kipaleita koskaan. Aika toiminnan on siis nyt!

****

Uusia kilpailuja!

Ollaan paukuteltu muutamat uudet skabat / arvonnat päällensä viime aikoina eli kiinnostelee liput Karinan, Vesalan tahi Nyrkkitappelun keikoille, niin naksauttele noista em. linkeistä ja saat "niistä" lisätietoa.

****

Studio Ghiblin uudet kujeet!

Studio Ghiblin laadukkaat anime-soundtrackit saavat jatkoa kun Joe Hisaishin alaisuudessa valmistetut vinyylit julkaistaan 11.3. - näitä tehdään maailmanlaajuisestikin melko rajallinen määrä, joten otahan haltuun ennen kuin on liian myöhäistä:

Jos olet aina halunnut tietää, miltä kuulostavat Herra Ylpön ja Nyrkkitappelu-hemmojen puheäänet, lisäähän tämä upea kokemus elämäsi tärkeiden tapahtumien joukkoon katsomalla nämä morjesteluvideot. Näihin videokuviin ja tunnelmiin!