Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Vinyylitarvikkeiden tarjoushinnat kohtaavat Don Johnson Big Bandin tuplavinyylin - mitä siitä seuraa? Lue täältä.

Vinyylinhellimisviikot: vinyylitarvikkeet tarjouksessa! Ymmärrä myös Don Johnson Big Bandin tuplavinyylin tarkoitus!

Nyt jos koskaan on monella meistä aikaa käydä projektiin nimeltä levyhyllyn aakkostus tahi muu järjestykseen saatto. Samalla voipi olla että haluat muovittaa vinyylisi näillä laadukkailla plastiikkivehkeillä tai havahdut tilanteeseen että kovin moni sisäpussukka on repaleinen tai muuten vaan paska. Äxän ”pussukat” on mitä pehmeintä laatua, kuin silkkiä ja niihin vinyylilevyt holahtavi iloisesti ilman kitkoja ja väkisinsurvomisia. Vinyyliharjalla taasen sipaiset hilseet sun muut pölypallukat pois levykäisen pinnalta ja nautiskella putipuhtaalta levyltä kuuluvista ihanista äänistä.

Haluamme siis huomioida myös itse hellimisen kohdetta elikkäs vinyyliä erinäisillä keinoilla ja tämän myötä monet vinyylien säilytykseen ja kunnossapitämiseen liittyvät vehkeet pistettiin tarjoukseen seuraavan parin viikon ajaksi. Suosittelemme suuresti, että käytät meitin nettikauppaa elikkäs joko postitse tahi suoraan tilaamista taikka sitten noutovarauksen tekemistä.

Tässä vielä suorat linkit kuhunkin hellimisvehkeeseen:

Helli vinyylejä kuten läheisiäsi - anna niille riittävä suoja!

****

Tähän väliin kerrottakoon, että tällä viikolla ollaan laiteltu joka Äxän seinille ja ikkunoihin ns. ohjelappusia, joista selviää lähiaikojen TOP 4 toimintakehoitukset meiltä teille, rakkaat asiakkaamme:

  1. Max 5 henkilöä kerralla liikkeeseen
  2. Muista turvaväli toisiin ihmisiin
  3. Suosi nettitilauksia ja -varauksia
  4. Vältä käteistä, käytä korttia
P.S. Muista ettet ikinä hölmöile!

Jos et toistaiseksi halua tulla kivijalkaliikkeeseemme, ymmärrämme sen täysin ja sen myötä voimme ilomielin toimittaa jo kaupalle saapuneet varauksesi myös postitse tykösi. Ota tällöin yhteys asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected] tai soittamalla 09-2512 7780 ja "aspalaisemme" auttavat sinua rakkaiden levyjesi tahi muiden vehkeiden perille saattamisessa. Samoin voit ottaa yhteyttä tilaukseesi liittyen chattimme kautta eli mene sivuille, etsi oikeasta alanurkasta "jätä viesti" -nappula, paina sitä ja kerro mitä olet vailla niin me autamme sinua.

Jos kuitenkin haluat käydä liikkeellä, suosimme ennen kaikkea noutovarauksia. Eli kaikki levyt, tarjoukset ym. vehkeet, ne ihan kaikki on varattavissa ja tilattavissa netistä joten myyjämme laittavat sinulle pussukan ilomielin valmiiksi ja kun tilauksesi valmis, sinulle ilmoitetaan siitä välittömästi. Tällöin pääset hoitamaan mahdollisimman pikaisen ns "in and out" -toiminnon eli sukkelasti sisään ja vielä sukkelammin pihalle.

****

Pearl Jamia, Testamenttia ja muita herkkuja!

Uutuuspuolella paukutetaan jälleen ns. laidasta laitaan kun joka Äxän hyllyt notkuvat pe 3.4. alkaen mm. seuraavista levykäisistä: Pearl Jamin, Testamentin, Ghost Worldin ja Dynaztyn uutukaiset sekä uusintajulkaisuna mm. Northerin debyytti ja Pate Mustajärven Ikurin turbiini ekaa kertaa vinyyleinä, Tuure Kilpeläisen uutuuslevy nyt myös vinyyliformaatissa sekä Svartin uusintajulkaisuissa Oranssi Pazuzua, Skepticismiä ja Guru Gurua.

Don Johnson Big Bandin debyytti vihdoin vinyylinä!

Ns. DJBB:n tasan kaksikymmentä vuotta sitten julkaistu debyyttialbumi Support De Microphones on yksi kotimaisen rytmimusiikin moderneja klassikoita ja sekä vihdoin että viimein saamme siitä vinyyliversion julkaisuun! Kesäkuun alussa levy julkaistaan tuplavinyylinä ja vain meiltä Äxästä saat sen spesiaalimman version eli kellanvärisen tuplan, joka onpi erittäin, erittäin rajoitettu painokseltaan. Ota ennakot haltuun esim. välittömästi!

DJBB:n lisäksi horisontissa siintävät mm. seuraavat uutukaiset ja uusintajulkaisut:

Täsmävinkkinä tälle viikolle nostetaan Viljami Puustisen uunituore kirja Veljekset Gallén, joka on Akseli Gallén-Kallelan veljestä Unosta. Viljami Puustinen on taiteentutkimuksen koulutuksen saanut palkittu rockkirjailija (mm. Kingston Wall, 2014) ja kirjan päähenkilö Unon tyttären pojanpoika.

****

Käytetyn vinyylin työmyyrämme ovat taas huhkineet viime päivät nivuset hiessä ja saaneet tarjolle mm. mittavan määrän reggaeta, elektroa, jazzia sekä kivasti Tom Waitsia, Led Zeppeliniä, John Lennonia, Bad Companya, Killing Jokea, Rollareita, Depeche Modea, Doorsia ja Roxy Musicia.

Käytettyä CD:tä on työstetty samoin mielettömiä määriä nettikauppaamme viime viikkoina eikä loppua näy. Kannattaa päivittäin käydä tonkimassa viimeisimmät lisäykset ja sehän onnistuu aina ja iankaikkisesti tämän linkin kautta!