Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Olavi Uusivirtaa, Kasevaa, Agentsia, BEHMiä ja muita kovia kotimaisia! Eikä sovi unohtaa "Purplen Deeppiä"!

Levykäisuutuudet, joita ilman et voi elää

Lievästi ehkä liioitellaan otsikossa, mutta ainakin puolielintärkeitä ovatten nämä tämä viikon kovimmat uutuudet, joita löydät joka Äxän hyllystä ja tiskien takaa:

Lipposen Levy Ja Kasetin vinyyliuusinnat saavat jatkoa nyt kertaheitolla viiden kotimaisen klassikon kera, joten käyhän poimimassa lähi-Äxästä jollet jo ennakkoon ole tilausta hoidellut. Laareissa siis vinyylinä ensimmäistä kertaa ikiaikoihin Irwinin Irwinismi, Dannyn Käärme, Laila Kinnusen Iskelmiä vuosien varrelta, Tamara Lundin debyytti sekä Agentsin ja Topi Sorsakosken mainio In Beat! Ennakkotilauksiin samainen hämäriä yhteyksiä omaava "puulaaki" tarjoaa tällä kertaa ekaa kertaa ikinä vinyylinä Kasevan Parhaat ja Z-Salamapartion kulttilevyn sekä pitkästä aikaa tuodaan vinyylinä saannilleen Sliipparien Livet i bordell -tuuttaus!

Ja hei, Taylor Swift yllärijulkaisee uuden Folklore-albumin ja sitä saadaan joka Äxään viimeistään ensi viikon alkupuolella. Logistista syistä ilmoitettu maailmanlaajuinen julkaisupäivä eli perjantai 7.8. ei ole "ihan" mahdollinen, koskapa levyt eivät liikahda tänne perämetsiin tarpeeksi ajoissa. Ensin tulee CD ja myöhemmin marraskuussa vinyyliä, jonka ennakkotilaukset alkavat "jossain vaiheessa".

Ennakkotilauksista pitää nostaa esiin ehdottomasti pari mahtavaa kotimaista naisdebytanttia, elikkäs:

BEHM, jonka CD- tahi vinyyliversion mukaan saapi vain Äxästä osteltua myös spesiaalin valokuvan, jonka artisti on luvannut omakätisesti nimmaroida.

ILTA ja samoin eka levy kyseessä. LP+CD -kombo ennakkotilattavissa joko itsekseen tahi nimmaroidun valokuvan kera.

Ja ihan viime hetkillä ennen tämän blogin painoon menoa saatiin sellainen ilouutinen, että modernin metallin kärkinimen MyGrainin paluulevy voitiin paukutella ennakkomyynteihin. V-nimisen rieskan kylkeen voit vain meiltä Äxästä ostella myös komeaa t-paitulia! MyGrainin uunituoreen videon voit katsoa tästä alta:

Tarjolla on rutosti muitakin tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja, tässäpä osa "niistä" joita viime aikoina ennakkotilattavaksi ollaan laiteltu:

Kilpailut, niistä voit jopa voittaa jotakin!

Tällaisia skaboja ollaan laiteltu viime aikoina ns. tulille, käyhän katsomassa miten niihin pystyy osallistumaan:

Kaikki Äxässä käynnissä olevat kilpailut löydät aina tämän linkin takaa.

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Rolling Stones, Smiths, Morrissey, Ramones, Chicago, Dire Straits, Jam, Kinks, Status Quo, UFO, ELO, Queen ja Patti Smith.

Erityisen paljon on lisätty sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: heavy, metal, alternative, indie ja punk.

Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

****

Loppuun vielä päivitystä tarjouksiin elikkäs kamppiksiin: lisättiin verkkokauppaan äsken pari pikkunättiä tarjouslistaa, joista löydät nipun edukkaita musa-dvd:itä sekä ns. herkkubokseja herkkuhinnoin!

Niin ja meillä kaikissa kivijalkaliikkeissä pätee edelleen suositukset siitä, että levykäisten ja muitten vehkeitten maksut hoidettaisiin ensisijaisesti kortilla, lähimaksulla tahi ennakkovarauksen yhteydessä. Postitilauksellahan vältät muutenkin epäilyttäviä ihmiskontakteja melko tehokkaasti ja tämä osteluvaihtoehto onkin tullut tutuksi merkittävälle osalle asiakaskuntaamme.

Heippa ja tilailemisiin!