Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Kaikissa Äxissä mm. Lindemann, Coldplay ja Railion Antti! Ennakkotilaukset haltuun: Notkea Rotta, Lost Society ja Nomi, ai että! Black Fridaykin tulee, huh!

Mikä on sopivainen määrä ostaa vinyyleitä yhdeltä istumalta? Tämä on ainakin liikaa ja siitä kertoo levykäiskasan päällä makaava ihmisraato joka pitää viimeisillä voimillaan kiinni hänelle rakkaasta levystä.

Sen verran vinyylien osteluista voidaan vinkata, että ensi viikolla Black Fridayna elikkäs perjantaina 29.11. onpi tulossa joka Äxään mielettömät määrät erikoisjulkaisuja vinyyliformaatissa - siis ns. virallisten BF-julkaisujen lisäksi, joita voit ennakkoon vakoilla tästä listasta. Hyllyissä notkuvien levykäisten lisäksi paukutetaan ennakkotilattavaksi ennennäkemätön kattaus herkkuvinyylejä, joten kannattaa laitella tilaushousut jalkaa jo ajoissa.

****

Levykäistä pussukkaan, pussukka sinulle ja rahulit meille - tämä on ollut aina toimintaperiaatteemme emmekä edelleenkään näe syytä muuttaa "sitä". Se mitä teet muulloin kuin levykäisiä ostellessa ei tietenkään meille kuulu, mutta näistä "toimenpiteistä" voit aina kertoa luottamuksella osoitteeseen jorma.luuranko@levykauppax.fi

Jorma Luurangon suojelukseen pääsee taas tällä viikolla mielettömät määrät uutuuslevykäisiä, joista mainittakoon esim. uutuudet Lindemannilta, Coldplaylta, Beckiltä, Leonard Cohenilta ja Antti Railiolta (myös nimmarifotolla, vain Äxästä). Myös Bo Kasperin orkesteri, Robbie Williams, Vesperith sekä Jaakko Eino Kalevi nousevat esiin kun puhutaan mitä levykäisiä viime aikoina on ennakkotilauksiin ja levykauppojen tiskeillä liikkunut. Myös Rollareiden Let It Bleed -klassikon 50-vuotispainoksen perusversiot cd:nä ja vinyylinä ovat viimein saannillaan!

Ennakkomyyntiin saatiin juuri ennen tämän blogin painoon menoa kotimaisen räbäytyksen hienous, nimittäin Notkean Rotan Itä meidän julkaistaan tammikuussa tuplavinyylinä! Levyä voipi nyt siis ennakkotilata ns. pää märkänä ja sitä on saatavilla vain Äxästä sekä pieni erä Katin Tavarasta. Myös kovan kotimaisen rässipartio Lost Societyn neljäs albumi No Absolution on tästä hetkestä alkaen ennakkotilattavissa ja siitähän meillä tarjolla ihanainen t-paitulibundlekin elikkäs tätä paitaa et mistään muualta saa.

Nomi on uusi kotimainen artisti, jonka debyyttilevykäinen Pieni minä ilmestyy ensi viikolla. Hoideltiin nyt levyn julkaisijan kanssa mukava arvonta kaikille Nomin levyn Äxästä ennakkotilanneille: kolme onnekasta voittaa fanituotepaketin, joka sisältää t-paidan (koot S-XL), julisteen sekä vain promokäyttöön teetetyn seiskatuumaisen vinyylin (25kpl painos)!

*****

Maailmanhistorian ihanin Svart Records on laajentanut julkaisurepertuaariaan myös ns. obskyyrimpaan maailmanmusiikkiin ja sen historian hämäriin kaivautuneiden levykäisten uusintajulkaisuun. Tällä viikolla ilmestyvät ja kaikista Äxistä löytyvät seuraavat erikoisvehkeet:

Tulevaa uutta levykäistä, uusintajulkaisua ja muuta vehjettä tästä haltuun uujeah:

Skaboja, arvontoja ja etenkin päättyviä sellaisia!

Nyt sinulla onpi viime hetket vaikuttaa tulevaisuuteesi, sillä huomattiin, että 22.11. iltaan mennessä on viimeiset hetket osallistua seuraaviin mahtaviin kilpailuihin:

Keikkalippuja tarjolla Children Of Bodomin, Antti Railion, Moonspellin & Rotting Christin, Jaakko Eino Kalevin ja King Satanin keikoille. Lisäksi arvonnan kohteena hieno Lindemann-paituli!

Uusia skabojakin on laiteltu ns. tulille ja nyt onpi mahdollisuus voittaa esim. Teflon Brothersin kirja nimmareilla, lippuja Lasten Hautausmaan keikoille tahi emähieno Nomi-fanituotepaketti!

Lopuksi ilouutisia sen oikean ja legendaarisen Jorman ystäville! Nimittäin Kääriäisen Jorman uutta levykäistä Nyt tai ei koskaan vol. 1 löytyypi sekä CD:nä että vinyylinä kohta kaikkien Äxien hyllyistä, joten hoitelehan tätä maankuulua Ääntä kokoelmiisi ai että!

Päätämme lähetyksen tältä erää, mukavaa alkutalvea sinulle ja läheisillesi!