Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Record Store Day "kakkonen", Insomniumia, Sami Yaffaa, Liekkiä ja ns. spinemälliä vinyylinä!

RSD pt. 2 '21 tulee tässä!

Record Store Day pt. 2 tulee!

Record Store Day -hulinat vuonna 2021 jakautuvat kahteen eri settiin elikkäs ns. droppiin kuten englanniksi sanotaan. Toinen mälli RSD-erikoisjulkaisuja tykitellään kaikilla Äxillä lauantaina 17.7. jolloin kannattaa tulla penkomaan valikoimaa, josta saat vinkkejä tätä listaa selaamalla.

Äxät onpi kyseisenä juhlapäivänä auki seuraavasti:

Perinteisesti kaikilla Äxillä on ollut myös kauppakohtaisia tarjouksia RSD-päivälle, ja niistä putiikkimme tiedottelevat sitten pitkin tätä viikkoa sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa kunhan auringonotolta ja palanpainikkeiden särpimiseltään ehtivät.

Tämän vuoden RSD-ykkösen jäljelle jääneet levyt löydät tästä linkistä.

Varauksethan näistä RSD-julkaisuista ei ole mahdollisia, joten jollet pääse mihinkään Äxään paikan päälle, kannattaa olla valmiina lauantaina 17.7. klo 17 kun myymättä jääneet RSD-herkut vapautuvat nettikauppaamme myyntiin tässä osoitteessa.

****

Uutuuslevykäiset, ilman niitä ei maailma pyöri

Ja niin taas kävi, että uunituoretta levykäisherkkua on saatu ns. laarit pullolleen ja RSD:n ohessa voit hankkiutua myös mm. seuraavien julkaisujen omistajaksi:

Odotetut Dark Tranquillityn alkupään levyjen vinyyliuusinnat onpi myös saapuneet kaupoille ja vielä on jokuset kipaleet rajoitettuja väripainoksiakin jäljellä eli hopihopi! The Gallery, Enter Suicidal Angels sekä The Mind's I huutavat jo nimeäsi.

Dark Tranquillityn vinyyliuusinnat!

Ennakkotilaaminen on järkevän ihmisen ratkaisu

Mielettömiä ennakkotilattavia vehkeitä ollaan jälleen isketty saannilleen ja ihan alkuun pitää mehustella Sami Yaffan tulevan soololevyn tiimoilta, sillä "sitä" saapi nyt paukutella ostoskoriin niin paljon kuin sielu sietää. Vain Äxästä voit cd:n tahi vinyylin kylkeen ostella Samin nimmaroimaa valokuvaa! Lisäksi juuri äsken alkoi Insomniumin tulevan Argent Moon -minijulkaisun ennakot ja siitä onpi vain meiltä saatavilla äxclusiivista t-paitulia, julistetta ja nimmarifotoa - tahi näitä kaikkia ns. megabundlessa! Taivaansinistä vinyyliä saadaan myös pieni määrä meille, joten sen kanssa kannattaa olla todella nopea jos kokoelmiinsa mielii "sitä".

Samin ja "Insojen" uutuuksien lisäksi tulossa onpi Lipposen Levy Ja Kasetin julkaisuja sekä vinyylinä että CD:nä, ja aloitetaan klassikkojen klassikosta eli Tuomari Nurmion Kohdusta hautaan julkaistaan marraskuussa läpinäkyvänä sinisenä vinyylinä - tämä jos mikä on kotimaisen musiikin yksi kulmakivistä! Sitten aimo annos ns. spinemälliä eli ensi kertaa vinyylinä julkaisun saavat kotimaisen raskaan murjonnan levykäiset Northerin Mirror Of Madness, Cryhavocin Sweetbriers, Lullacryn Be My God ja Ajattaran Kuolema. CD-julkaisun ensi kertaa maailmanhistoriassa saa Mustan Paraatin kakkoslevy Käärmeet ja uudelleen laserkiekkona ensi kuussa julkaistaan Liekin Korppi ja Ratsian ihanainen kokoelma.

Tästä alta voit vielä kuunnella uunituoreen biisin tulevalta Insomnium-EP:ltä!

Muita suositeltavia tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja, tästä näin:

Käytetyn vinyylin uutisia tähän loppuun, olkaapa hyvä:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Leonard Cohen, Fleetwood Mac, Jean Michel Jarre, Santana, Ten Years After, Traffic ja Sweet.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti hevin ja kotimaisen musan laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

Ei oo niin swiittii tämä, ajoittain saamme todisteita että ei se tehtaallakaan ihan mallikkaasti aina mene, on punklevyjä joiden B-puolella paukkuu diskomusiikkia ja etiketit sohitaan viisi senttiä vinoon - tässä on nyt varmaankin joku työtekijän kauppaostoslista livahtanut koneistoon ja lopputuloksena on biisi pilalla! Emme toki pienistä masennu vaan paukuttelemme lisää levyjä kaupoille ja nettikauppaan, viikon 28 hikoilun tulokset kuvan linkistä!