Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Uutuuksissa mm. Leprous, Popeda ja Leevi - ennakoissa herutellaan Lordin megajulkaisua, Beatlesin Let it betä, Omnium Gatherumia ja Nick Caven harvinaisuusherkkuja

Uusi uutuuspäivä, perjantai 27.8. tuo tullessaan mm. uunituoretta musiikkia Norjan progemestari Leprousilta, kotimaan kuolojyrä Hooded Menacelta (julisteen kera vain Äxästä!), räppiryhmä Horse Attack Sqwadilta, Neal Morse Bandilta, Vilma Alinalta sekä hienon postuumin albumin Kaartamon Esalta. Halutaan suositella lämpimästi myös Rammstein-Till Lindemannin uutta runokirjaa sekä Bob Dylanin hienoa seiskatuumaista vinyylisinkulaa.

Lipposen Levy Ja Kasetin uusintajulkaisuista hyllyihin saapuu Popedan Voitto ja Aarne Tenkasen Iso pitkä ensi kertaa vinyyliformaatissa, sekä odotettu CD-uusintajulkaisu Leevien Raha ja rakkaus -klassikosta.

Lisätärppeinä tälle viikolle mainittakoon Ulverin live ja Ten Years Afterin megaboksi sekä uudet albumit Brian Setzeriltä, Danko Jonesilta ja suomijazzin ykkösnimeltä Timo Lassyltä.

Ulverin liveä, Ten Years Afterin boksia sekä uutta Setzeriä, Danko Jonesia ja Timo Lassya!

Kaikkien Äxien hyllyissä nyt myös tiukkaa faktaa amerikkalaisesta black metallista - "USBM: A Revolution of Identity In American Black Metal" -kirja sisältää yli 500 sivua, joista ensimmäisillä Celtic Frostin Tom G. Warriorin saatesanat.

Kovien ennakkotilailujen saralla halutaan nostaa esiin nämä herkkupalat:

Tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja, niitä tarvitaan enemmänkin, aina ja iankaikkisesti aamen:

Bundleherkkujahan meiltä löytyy myös pilvin pimein ja useimmat on sellaisia, joita et muualta tulekaan saamaan. Tässä jokunen tuore bundlepaketti, joita sinun pitää kaikilla rahoillasi ostaman:

Käytetyn vinyylin uutisia, olkaapa hyvä:

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä Ry Cooderin ja Neil Youngin kohdalle, sekä elektron, hevin, räpin ja progen laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"SCORPINS! Sisäpussitaiteesta tulee kovin hyvälle mielelle joskus, ei oo niin justiinsa onko se "o" siellä vaiko eikö, hevi määrää ja niin edelleen. Pussukka ei kuitenkaan ollut skorppareiden levyn sisällä vaan aivan jonkun muun, mutta minkä? Sitä voi miettiä kun selailee viikon 34 käytettyjä vinyylejä!"

Lopuksi muistutus kuunvaihteessa päättyvistä tarjouskampanjoista eli näiden kamppislevyjen hinnat nousevat muutaman päivän päästä perinteiselle riistotasolle:

Rahulit meille, levykäiset tahi muut vehkeet sinulle, se on pelin henki aina ja iankaikkisesti aamen. Heippa taas.