Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Bodomia, Leevi-vinyylejä, uutta Irinaa sekä Kirkaa ja Mårtensonin Lassea!

Bodom After Midnight ja erikoisjulkaisu erikoisbundleilla

Bodomin kolmen biisin EP julkaistaan parin kuukauden päästä ja sen ennakkomyynnit alkoi just nyt. CD-version ja mustan kymppituumaisen vinyylin lisäksi tarjolla onpi vain Äxästä saatava kirkas 10" vinyyli ja sen lisäksi erinäisiä bundleja, jotka sisältävät vinyylimattoa, kangaskassia, julistetta ja kuvakorttia. Äxclusiivinen kirkas kymppituuma on 500 kipaleen rajoitettu painos eikä noita bundlejakaan loputtomiin tehdä, joten ennakkotilaus kannattaa ottaa hanskaan suht samantien.

Muista kovista ennakkotilattavissa puhuttaessa pamautetaan heti kärkeen vinyyliuusinnat Kirkan Keikalla-levystä sekä Lasse Mårtensonin kokoelmasta - mieletöntä historian havinaa yli 50 vuoden takaa! Lisäksi ennakoihin iskettiin Jess And The Ancient Onesin Vertigo-uutuus, Serj Tankianilta viiden biisin ep-julkaisu sekä ihan viime metreillä mukaan saatu suomiräppivinyyli, Gasellien tuleva levy ZEN. Lisää ennakkotilaushommia löydät vielä tuolta alempaa blogista.

Leeviä, Irinaa ym. uutuusherkkua!

Helmikuun toisena perjantaina herran vuonna 2021 julkaistavista levykäisistä halutaan nostaa nyt esille etenkin Leevi and the Leavingsin odotetut vinyyliuusinnat, Irinan mahtava uutuus Haluun olla yksin, Weezerin spesiaalimpi "lockdown-julkaisu", Miljoonasateen ja Jyväskylä Sinfonian yhteistyön tulos sekä uutuudet rokki-ihme Pretty Recklessiltä ja kotimaiselta progepower-orkka Simulacrumilta. Uusintajulkaisuja löytyvi lisäksi Diolta kahden eri livepaketin muodossa, mieletön Black Sabbathin Vol. 4 -boksimälli sekä Riversiden moderni progeklassikko Out Of Myself. Jollei nämä riitä, löydät Kuopion Äxän Thomaksen laatiman viikkotärppilistan tästä linkistä!

Oletko aina miettinyt mitä levyjä julkaistiinkaan 30 tai 50 vuotta sitten?

Nyt voit lopettaa tämän pähkäilyn, sillä me tehtiin tätä kyseistä tiedonjanoa sammuttamaan tällainen näppärä sivusto, jonne kerättiin emäkovia levyjä, jotka on siis julkaistu joko vuonna 1991 tahi 1971! Kylmästi jätettiin sieltä pois melko klassikoitakin levyjä, joita ei tällä hetkellä ole uutena saatavilla, koska perimmäinen tarkoitus tässäkin on toki ujuttaa kättä lompuukiisi, riistää sieltä rahulit ja tarjota mielettömän hyviä levykäisiä tilalle. Ja jottei listat olisi paisuneet täysin järjenvastaisiksi, rajailtiin myös vähän "sieltä sun täältä" jotta saataisiin suht tiivis mutta kuitenkin kattava otanta ko. vuosien julkaisuista.

Muista ystävää tahi "läheistä" lahjakortilla!

Sunnuntaina 14.2. vietetään ystävänpäivää ja mikä onkaan levykäisiä rakastavalle läheiselle parempi lahjus kuin lahjakortti Levykauppa Äxään! Täältä uudistuneelta lahjakorttisivustoltamme voit valita sekä nettilahjakortit että fyysiset pahvilärpäkkeet, ja lahjakortin summan päätät sinä. Kolminumeroiset summat on olleet tosi suosittuja asiakkaitten keskuudessa. Ja näillähän voit toki ostella ihan kaikkia vehkeitä mitä meidän valikoimasta löytyy, ei pelkästään levyjä, joilta kuuluu ääniä.

Voita Alice Cooper -paita ja -juliste!

Cooperin Alicen uutuuslevy Detroit Stories ilmestyy parin viikon päästä ja saatiin nyt suoraan ns. pääkallopaikalta mukavaa palkintoa arvottavaksi kaikkien niiden kesken, jotka ovat 26.2. mennessä ennakkotilanneet tahi -varanneet tämän levyn meiltä Äxästä: kolme onnekasta voittaa Alice-paidan sekä julisteen! Eli nyt jos koskaan on aika tilailun, nimittäin ennakkotilailun! Tuosta alempaa voit vielä katsoa Alicen terveiset tänne Pohjolaan, ruksi seinään!

P.S. Yhdessä asiakasmailissa väitettiin että palkintona olis myös kangaskassia, mutta tämä tieto ei pidä paikkaansa vaan oli pelkkää kyseisen mailin laatijan hönöyttä!

Lisäksi saatiin erittäin spesiaali Fleet Foxes -skaba vastuullemme: osallistumalla tähän avoimeen arvontaan voit voittaa Fleet Foxesin Robinin nimmaroima testipressivinyyli bändin uusimmasta Shore-levystä! Lisäksi arvotaan 10 kpl pääsylippukoodeja bändin privaatille instore-keikalle, joka järjestetään virtuaalisesti 24.3. Eli nyt jos koskaan on aika osallistua!

Ennakkotilattavia "vehkeitä" löytyy siis täältä lisää, tässä viime aikojen kuumimpia vinkkejä uusista sekä uusintajulkaisuista sillä saralla:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Metallica, Pink Floyd, Deep Purple, Blue Öyster Cult, Alice Cooper, Rory Gallagher, Ian Gillan, Elton John, Prince, Joni Mitchell ja Van Morrison.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: proge, heavy, kotimainen musa, black metal ja jazz! Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

Lopuksi vielä vinkataan soundtrackien ystäville, että laiteltiin hetki sitten n. 150 cd-soundtrackia tarjoukseen ja tarjonnasta löytyy monia klassikoita, sekä uudempaa että vanhempaa julkaisua. Heippa ja ens kertaan!