Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Lasten Hautausmaan uutuutta kaikissa Äxissä, Vesalaa ennakkotilattavana ja Stam1nan kiuas puhuttaa kansaa! Lue täältä lisää mm. "näistä"!

Lasten Hautausmaata, Stam1nan mieletön kiuasta, Vesalan ennakoita sekä Northerin ja Kalmahin debyytit vinyylinä - siinäpä aihetodisteita millä mallilla ollaan alkuvuodesta 2020!

Vuosihan pakostikin rullaa eteenpäin ja uutuuslevykäistäkin lyödään pöytälevyyn kohta yhtä kiihtyvällä tahdilla. Maailman ja universumin paras Lasten Hautausmaa julkaisee neljännen levynsä, jonka mukaan löytyy vielä jonkin verran nimmaroituja valokuvia, joita saapi siis vain meiltä Äxästä. Levyn punainen vinyyliversio on jo ennakkoon loppuumyytyn Svartilta, mutta meiltä löytyy sitä vielä jonkin verran - nopeimmat kohtaavat onnensa toisin kuin hitaat. Lasten Hautausmaa Duo (Kristiina + Tuomo) nykäisevät myös akustiset ilmaiskeikat Äxissä seuraavasti: Freda pe 31.1. klo 16 ja Turku la 22.2. klo 16. Nightwishin ja Tarotin bassomestari Marko Hietalan soolodebyytti näkee päivänvalon nyt myös englanninkielisenä versiona, mukaan voipi vielä ostella paitulia, jota vaa vain Äxästä. Synapoppilegenda Pet Shop Boysilta tulla tupsahti myös uusi albumi Hotspot, jota löytyy nyt kaikista Äxistä cd-perusversiona, tupla-cd:nä sekä vinyylinä. Muista myös uusi EP Monkey Business, julki 7.2.! Metalliosastolla saamme nautiskella mm. Midnightin ja Annihilatorin uutuuksista ja uusintajulkaisujen puolella esiin punkeavat Notkea Rotta ja Lasten Hautausmaa edellisen levynsä vinyylipainoksella sekä Eero & Jussi Poikineen kattavan tupla-cd:n voimin!

Tiiättekö, nyt ollaan nimittäin siinä pisteessä, että uutta Vesalaa voi ennakkotilata kera spesiaalin nimmarivalokuvan, Northerin ja Kalmahin debyyttilevyt julkaistaan ekaa kertaa vinyylinä ja uuden sensaatio-orkesteri Mouhouksen eka levykäinen on saatavilla myös kera spesiaalin t-paitulin. Tuosta alta kun kuvia naksit näet tarkemmin mistä on kyse ja sen jälkeenhän ei tarvita kuin pari ns. peliliikettä ja ennakkotilaus onpi hansikkaassa.

Toisaalla blogissamme mehustellaan mielettömän vehkeen tiimoilta, nimittäin Stam1na "julkaisee" oman HEV1-kiukaan helmikuun puolivälissä ja sitä saapi myös meiltä. Luehan täältä lisää mistä ihmeestä on kysymys kun kiuas kohtaa kiveksen!

Äxästä nyt myös kiukaat ja Sakara Recordsin muut kuumat vehkeet Hyrden kirjaa unohtamatta!

Tulevat levykäiset, nuo elämän jatkumoa kuvastavat vehkeet ja niitähän on tarjolla taasen sekä uutuuksien että uusintajulkaisujen muodossa mm. seuraavasti äskeisten megatärppien lisäksi:

Jolleivat vinyylilevykäisen perusversiot enää riitä sinulle tahi keräilyhimosi on luokkaa maaninen/giganttinen, katsohan millainen ihana Japani-versioiden kavalkaadi ollaan saatu myyntiin. Kutakin käytettyä vinyyliä löytyy vain yksi kipale eli nopeimmat saavat kovimmat Nousevan Auringon Maan herkut, joita ei liian usein näillä leveyksillä ole nähty!

Tässä kuvassa vain muutama esimerkki Japani-painosvinyyleistämme!

Lopuksi listauksena kuumimmat vinkit kamppisten elikkäs tarjousten maailmasta: