Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Kinnusen Lailaa, Lundin Tamaraa ja Laineen Kasperia vinyylinä sekä muita levykäisherkutteluja!

Laila ja Tamara!

Ennakkotilattavat just än yy tee nyt: Laila Kinnusen ihana kokoelma Iskelmiä vuosien varrelta sekä Tamara Lundina  klassikkodebyyttialbumi. Otahan haltuun nämä Lipposen Levy Ja Kasetin jälleen saataville tuomat vinyylit ennen kuin 240 kipaleen rajoitetut painokset hupenevat nopeimpien tilaajien ostoskoreihin. Näin kesän korvilla wanha kunnon Suomi-iskelmä onpi poikaa ja sitä löytyy em. epäilyttäviä kytköksiä omaava levy-yhtiön julkaisukatalookista muitakin, katso vaikka tästä listasta!

Kasperi, Remu, Pelle ja Prince!

Uutta paukuttelua saadaan tällä viikolla jälleen mielinmäärin kun levykäistä julkaisevat mm. Laineen Kasperi, Pelle Miljoona, Alestorm ja Grave Digger. Remun himoittu albumi Zin-Khan saatiin viimein tarjolle vinyylinä, valittavina perusmusta tahi vain Äxästä saatava kirkas LP (200 kpl painos). Svart Mondo julkaisee brittiprogebändi Circuksen harvinaisen ainokaisen levyn uudelleen vinyylinä, joten tältäkin osin kulttuuriteot ovat tällä viikolla hanskassa oujes! Princen arkistoja on jälleen pöyhitty ja saatettu levylle harvinaista materiaalia sekä mielenkiintoisia uusintajulkaisuja.

Tulevaisuudessa, ennemmin tahi myöhemmin, saamme nauttia mm. näistä uutuuslevyistä ja uusintajulkaisuista kuuluvista äänistä:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme: AC/DC, Metallica, Anthrax, Genesis, Phil Collins, Peter Gabriel, Miles Davis, Madness, Matchbox ja Rainbow. Katsohan myös uusimpia herkkuja genreittäin, sillä mm. jazzia, indiepoppia ja altsurokkia on laiteltu tarjolle mukavia mällyköitä!

Kaikki viime aikoina lisätyt käytetyt vinyylit löytyvi tästä linkistä!

****

Saatiin hei musakirjatarjoukseemme ns. megabuustia kun tarjouskirjojen määrä lisääntyi ja nyt niitä löytyy lähes viiskytä kipaletta - tästä kannattaa napsia lukemista laiturin nokkaan tahi riippukeinuun, kovimmillaan alle kympillä!

Tarjouksiin lisättiin myös hetki sitten uskomaton satsi, kun Sundazed Recordsin klassikkotuotantoa laiteltiin tarjoukseen yli 600 levykäisen verran!

Mahti nippu musakirjoja tarjoushintaan uumama!

Jos haluat esim. näin kesäloman korvilla käyttää rahuleitasi enemmän esim. kosanderiin tai muihin palanpainikkeisiin, voit silti hankkia levykäisiä ja maksella myöhemmin, jos käytät uutta Avarda-laskuvaihtoehtoa. Tällöin sinun ei tarvitse maksella yksittäisiä levykäisiä tahi tilauksia erikseen vaan kaikki kuukauden aikana toimitetut tuotteet kerätään yhdelle koontilaskulle. Lue lisää täältä!

Lopuksi mainittakoon, että ensi viikosta alkaen siirrymme pikkuhiljaa takaisin normaaleihin aukioloaikoihin:

  • Kamppi, Helsinki: ma-pe 11-19 / la 11-17
  • Hakaniemi, Helsinki: ma-pe 11-18 / la 11-17
  • Jyväskylä: Ti-Pe 11-18 / La 11-16
  • Kuopio: ti-pe 10-17 / la 10-15
  • Lahti: ti-pe 10-17 / la 11-15
  • Oulu: ti-pe 11-18 / la 11-16
  • Tampere: ma-pe 11-18 / la 11-16
  • Turku: ti-pe 11-18 /  la 11-16