Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Myyntiraportti vuoden 2019 levykäismyynneistä, Juicen joululevy ja muut joulutunnelmaan virittäjät!

Levyjä ollaan myyty, myydään koko ajan ja tullaan myymään vastaisuudessakin!

Täältä näet Äxän vuoden myydyimmät levyt vuodelle 2019.

Kuluneena kalenterivuonna ollaan myyskennelty teille levykäisiä siten että CD-levyjä mäni 294 608 kappaletta ja vinyyleitä taasen kaupusteltiin 194 722 kipaletta. Liikevaihtoa näistä kertyi yhteensä rapsakat 8 000 0000 euroa joka taas oli jakautunut siten että vinyyleitten osuus oli n 58 % ja cd:eitten taas 42 %. Huomioitavaa on se että tämä ns "8 miltsiä" on liikevaihtoa (johon tulee siis arvonlisävero 24 % päälle) ja se taas tarkoittaa sitä että olette vuoden aikana ostelleet meiltä levyjä lähemmäs 10 000 000 euron edestä. Jumalauta, 10 miljuunaa euroa! Se on kyllä aikamoinen saavutus (teiltä siis) ja tuohon rahaan heilahtaa jo levykäinen poikineen. Ohimennen on vielä todettava että me ei olla ikinä koskaan myyty näin paljon levykäistä yhden vuoden aikana, joten tämä tuntuu kyllä hyvälle ja saa veren kiertämään ihan oikeissa paikoissa. Kiitos kuuluu teille kaikille levynostajille tästä siis, sekä ennätysmäisistä ostoistanne että aikaansaamistanne hyvänolon tunteista. Olkoot levyhyllynne pullakat ja jatkuvalla kasvukäyrällä myös tulevina vuosina!
Todettakoon joulusta sen verran että ehdit mainiosti hankkia viime hetken joululahjat Äxästä, kunhan suuntaat lähimpään kivijalkaliikkeeseemme tahi teet varauksen nettikaupasta ja noudat sen maanantaina 23.12. ennen kello kuutta. Huomaa, että tuotesivulla pitää lukea nimenomaan "Tuotetta hyllyssä" sekä lähi-Äxäsi nimi (esimerkiksi Juice Leskisen jouluklassikkoa löytyy kaikista Äxistä). Kuopion varastolla olevat vehkeet saadaan näppärästi Kuopion kaupan tiskille, savolaiset huomio! Eiköhän tämä nyt ollut tässä, kiitos ja kuulemiin + lisäinfoa kaikesta löytyypi Äxän joulublogista.
T: Äxän tytöt, pojat sekä johtoryhmän kusimunat

****

Muita joulunodotuksien ihanuuksia hyllyssämme ovat mm. Pää Kiin nopeasti loppuunmyydyn seiskan uusintapainos, Ricky-Tick Big Band & Julkisen Sanan viimeiseksi jäävä seiska, Bodomin kahden ekan vinyylin uusinnat bonareilla varustettuna sekä suomipunkin klassikko eli Problemsin Katupoikia pitkästä aikaa vinyylinä. Haltuun kannattaa haalia myös Pate Mustajärven uutukaisen hieno tuplavinyylipainos (bonusbiisi siinäkin), uusi kuvakirja tahi näiden bundleyhdistelmä oujes!

Joulu tulee mutta sen jälkeenkin on levykäiselämää, sillä mm. tällaisia uutuuksia sekä uusintajulkaisuja ollaan viime aikoina laiteltu ennakkotilattavaksi:

Joulusi tärkein infopaketti löytyypi täältä Virallisesta Joulublogistamme - lahjakortit, parhaat lahjavinkit, vinyyliherkut ym. kovuudet! Tarkista viimeisimmät lisäykset mm. kaikkien Äxien aukiolon sekä joulunajan postitoimitusten osalta!