Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Näillä mennään: Kotiteollisuus, Black Keys, Smackin kirja, Anna Eriksson ja Ismo Alanko. Aamen.

Uutta Kotiteollisuutta ja muita herkkuja notkuvat Äxän tiskit juuri nyt!

Kotiteollisuuden Jumalattomat lienee "se" julkaisu, jota tälle viikolle on ympäri Suomenmaan eniten odotettu ja odotus palkitaan nyt avokätisesti kun joka Äxän hyllystä löytyy ko. levykäinen sekä CD:nä että tuplavinyylinä. Rajoitetun painoksen vinyylimattoakin on vielä jokuset kipaleet jäljellä.

Uutuushyllyjä koristavat myös arvokkaasti The Black Keysin komea deltabluesin suuntaan kumartava Delta Kream, Morcheeban tuore levykäinen Blackest Blue sekä odotettu ja huippulukemia ennakkoon myynyt kirja Smack-yhtyeen tarinasta (kera julisteen vain Äxästä).

Muita tuoreuksia tälle viikolle ovat mm. uutuudet Throatilta, St. Vincentiltä ja Calibanilta, Hexvesselin Dawnbearer-debyytin 10-vuotisjuhlajulkaisu, Lord Vicarin uusimman levyn vinyyliversio sekä Euroviisu-leffa Story Of Fire Sagan komia soundtrack-vinyyli.

Tulevista levyistä halutaan nostaa esiin nämä ns. Lippolevyt eli Anna Erikssonin Mana ensi kertaa vinyylinä sekä cd-uusintajulkaisut Stonen debyytistä ja Mana Manan Totuus palaa -klassikosta. Myös legendaarisen Mayhemin uuden ep:n ennakot alkoivat tässä hiljattain.

Lisää tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja löytyy nyt tarjolla mm. seuraavasti:

Kirjaosastollakin painetaan kohti tulevaisuutta ns. pää märkänä eli näitä tulevia kirjoja kannattaa laitella ennakkotilaukseen tuplaleimojen avustuksella:

Erikoismeininkiä tarjolla: Michael Monroe, Sam Yaffa sekä HIMin Linde esiintyvät kimpassa livestriimissä torstaina 27.5. klo 20 ja nyt voit hankkia lipun tähän spektaakkeliin erikoishintaan vain tämän linkin kautta! 100 ensimmäistä saa lipun hintaan 9,90e (norm. 12,90e) eli olehan nopea jos mielit alennuksen saada! Liput tulevat myyntiin perjantaina 14.5. klo 12 ja tarjous kestää sunnuntaihin 16.5. asti tai niin kauan kuin tarjouslippuja riittää. Ostorajoitus 1 lippu per asiakas.

Vain tämän linkin kautta 100 ensimmäistä lippua hintaan 9,90 euroa!

Käytetyn vinyylin uutisia, olkaapa hyvä:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Depeche Mode (aimo mälli!), Tangerine Dream, Eagles, Heart, Iggy Pop, Sade, Scorpions, Talking Heads, Toto, Yazoo ja Yes (mukava määrä tätäkin, yes!).

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti räpin, funkin, jazzin, progen ja countryn laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Sanotaan, että omat vehkeet on hyvä "korvamerkata", jos vaikka vehje menee hukkaan. Ole niinkuin "Jarkko" ja merkkaa vehkeesi niinkuin ylläolevasta kuvasta näkyy. Meiltä saat vehkeitä kyseiseen tarkoitukseen, käytettyä vinyyliä on nimittäin laiteltu satamäärin tällä viikolla kaupoille ja nettikauppaan. Nimeltämainitsematon käytettyjen vinyylien hahmo "Jarkko" (ei kuvan vehkeiden merkkailija) on laittanut bonuksena vieläpä kunnon setin countrya ja johdannaisia tyrkylle - molemmat mällit löytyy allaolevista linkeistä! Moikka!"

Loppuun vielä terveiset ensi viikolla uuden I Saw The Same Dream Every Night -vinyylin julkaisevalt View'ltä: