Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Äxä ottaa käyttöön kotiinkuljetuksen Helsingin alueella!

No niin kuulkaas. Päätettiin tehdä sellanen homma että tästä hetkestä eteenpäin Helsingin alueella otetaan käyttöön Äxän oma lähettipalvelu ja toimitetaan ns "kamaa" siis suoraan kotiovellesi. Liikkeet meillä on edelleen normaalisti auki ja nettikauppa tykittää täpöllä ja tämä "Kotiintoimitus Helsinkiin" nyt siis ekstrapalveluna käytössä jos asut Helsingin alueella.

Ja tästäpä lähtis läpileikkausta tulemaan:

  • Tästä kartalta näet karkeasti minne alueille Helsingissä teemme kotiintoimituksia. Kartta ei ole kovin tarkka vaan sinnepäin koska tässä vaiheessa tarkennuksiin ei ollut aikaa ja sori siitä. Jos koet olevasi alueen sisällä, tee kotiinkuljetustilaus rohkeasti! Jos taas asut esim Espoossa tahikka esim Tuusniemellä elä tee kotiinkuljetustilausta vaan valitse tavaksi normaali postin paketti.
  • Kun teet "Kotiinkuljetus Helsinkiin" -tilauksen niin käytettävissäsi on kaikki pankkimaksut, luottokortit, Paypal, Klarnan lasku sekä osamaksu. Eli käteistä rahaa ja "face-to-face" pankkikorttimaksua emme huoli koska tällä vähennetään ihmiskontaktia.
  • Kotiinkuljetuksesta perimme rahulia 2,99 eur pienemmistä lähetyksistä (lähinnä cd:t) ja isoimmista vermeistä eli vinyyleistä, huppareista yms 5,99.
  • Tilausta tehdessä anna tarvittavat lisätieto-ohjeet jotta Äxän lähettiläs löytää varmasti perille. Esim talon kerros, porras, ovikoodin nro, jätä paketti talon kuistille jne. Mitä kivemmat ja selkeämmät ohjeet lisätiedoissa, sitä paremmin lähettiläämme löytää perille. HUOM Muista aina laittaa puh.numerosi mukaan tilaukseen!
  • Kun teet tilauksesi aamulla klo 10.00 mennessä, PYRIMME toimittamaan tilauksesi vielä saman päivän aikana. Toki vielä tässä vaiheessa on epäselvää paljonko tilauksia nasahtelee joten jos tulee älytön ruuhka, viive voi olla muutamia päiviä. Infotaan näistä mahdollisista tilausruuhkista kyllä sitten erikseen.
  • Tilaukset toimitetaan Hakaniemen myymälästä. Jos tilaat tuotteita jotka eivät ole Hakaniemen varastossa, toimitamme sinulle paketin sitten kun kaikki saman tilauksen tuotteet ovat saapuneet Hakaniemeen. Jos tilaat samalla kertaa tulevia julkaisuja, myöhemmin varastoon saapuvia tuotteita, niin myös tällöin koko tilauksesi toimitetaan kun kaikki tilauksen tuotteet ovat Hakaniemen Äxässä.
  • Tilauksia kotitoimitellaan maanantaista perjantaihin klo 10.00-20.00 välisenä aikana ja tilaukset toimitetaan kotiin Äxän oman henkilökunnan voimin. Meillä on aluksi käytössä yksi autolla huristeleva Äxän tyyppi ja yksi pyörällä tykittelevä Äxäläinen. Oletus on että monenlaista pitkätukkaa ja risupartaa löytyy näistä Äxäläisistä joten älä säikähdä jos epäilyttävä hippi hiippailee ovesi takana - hänellä on (tällä kertaa) taatusti vain levykäisiä toimitettavana ja hyvät siis mielessä.
  • Jos olet tehnyt "Kotiinkuljetus Helsinkiin" tilauksen oletamme lähtökohtaisesti että sinä tai joku muu perheenjäsen on kotona ja vastaanottaa paketin. Toki myös postilaatikkoa voidaan käyttää jos toimitettava "vehje" ei ole liian massiivinen. Kun saavumme kotiovellesi, lähettimme jättää ensin pussukan oven suuhun, sen jälkeen painaa ovikelloa ja tämän jälkeen ottaa parin metrin ns hajuraon. Sitten sinä otat Äxän pussukan ja me sanotaan morjens, kiitos ja kuulemiin.
  • Sen jälkeen: Ota levyt pussukasta, riisu ne muoveista ja laita levykäinen soimaan ja nauti uskomattomasta tunteesta kun sinulle tuotiin levyt kotiisi ja samalla luovutit ainakin osan rahuleistasi meidän käyttöömme.
  • Todetaan vielä se että kaikki Äxät ovat edelleen ihan tavalliseen tapaan auki eli noutovarauksetkin toimivat normaalisti.
Ja tosiaankin, ensi viikon maanantai eli 23.3. on se päivä jolloin ensimmäiset kotitoimitukset toimitetaan teille asiakkaille joten viikonloppuna on hyvä räiskiä tilausta sisään. Vinkkejä vehkeistä, joita kannattaa tilailla, saat esim. täältä viimeisimmästä ns. viikkouutuusblogista, tarjousten ihmeellisestä maailmasta tahi käytettyjen levyjen salamyhkäisyydestä.
Haluamme muistuttaa Teitä siitä että ajatus tästä kotiintoimituksesta ja sen toteuttamisesta saatiin reilut 24 tuntia sitten. Nyt se on jo kuitenkin käytössä ja varmasti on monenlaista pientä, mahdollisesti isompaakin säädettävää tämän tiimoilta. Samalla hyvä sanoa myös se että tämä on hyvin testiluontoinen toimitustapa meille Äxäläisille. Jos tämä huomataan syystä tai toisesta liian haastavaksi kaltaisillemme kusimunille niin sitten pistetään tarvittaessa hommaa hetkeksi jäähylle mutta se on selvää että jokainen tilaus jota siihen saakka on tullut, toimitetaan teille asiakkaille kotiin saakka kuten luvattua, vaikka sitten pienellä viiveellä. Jos taas huomataan että hommahan rullaa "kuin vanaha hippi jointtejaan" eli helevetin hyvin, niin sitten lähetään toki kehittämään tätä entisestään eteenpäin. Tämä kaikki oikeastaan riippuu myös teistä - jos tilaatte kuin mielenvikaiset eli vailla mieltä, niin sillon me ollaan varmasti pakotettuja kehittämään hommaa ja isosti kun kerta kysyntää on. Toisaalta taas megalomaanisista tilausmääristä voi kakka lurahtaa housun puolelle lähettipojilla mutta sittenpä lurahtaa. Jos tarvitaan lisää pyöräileviä lähettejä niin kai niitä ny helevetti jokunen joutava Helsingin talousalueelta löytyy. Vai löytyykö?
 
Vielä se lisätään kaikkeen edelliseen että jos sinulla on vanhoja varauksia tai tilauksia tulevista ja haluaisit näitä kotiintoimituksella ota yhteyttä helpdeskiimme ja saat sieltä lisäohjeita miten toimia.
Todetaan samalla että kaikki Äxät ovat edelleen normaalisi auki joten siellä voi myös suoraan käydä ostoksilla - ruuhkaa ei ihan hirveesti myymälöissämme ole ja turvavälejä sekä hygieniahommia noudatetaan. Yhtenä poikkeuksena Hakaniemen alakerran aukioloa rajoitetaan koska Hakaniemi on "se paikka" josta näitä kotiintoimituksia organisoidaan, mutta Hakiksen yläkerrasta voipi normaalisti hakea varauksensa ja tehdä uusia tilauksia noudettavaksi sinne. Ja toki samoin Äxän nettikauppa rulettaa ihan täysillä tottakai! Tässä nyt kaikki tällä erää, kiitos ja kuulemiin sekä kaikkea mitä parhainta Sinulle ja Sinun läheisillesi.
Eikun onhan se nyt vielä ihan pakko sanoa että meillähän alko tänään ihan järjettömän kovat viikot eli Vinyylinhellimisviikot joka tarkoittaa sitä että klassikkovinyyliä pistetään maailmalle nauruhinnoin, aloittaen Music On Vinylin huimalla lähes 900 levykäisen tarjouksella. Samoin uutuutta pukkaa; on Timo Rautiaista sekä Vesalan vinyyliä ja ennakkotilauksiin turahti mm Jarkko Martikaisen kirja erikoislisukkeineen, Agentsin vinyyliä ja monenmonta muuta kovuutta. Niistä lisää blogistamme ou jeah. Ja jos mietit saapiko tätä jakaa, vastaus on että kylläpä saapi. Nyt riittää kaikki tämä heippa.