Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Ihanaiset Lippo-kasetit nyt joka Äxässä ja ns online! Lisäksi Helloweenin uutta, Stam1nan SLK:ta, Nightwishin Oncea ja muutamat Lippo-cd:t myös!

 
Näin se nyt on että taas olisi kasettipesään joka Veijolle ja Vellamolle täytettä kun Lipposen Levyn ja Kasetin kesän 2021 kasetit ovat täällä. On Carolaa, Vexiä ja Frediä; on Bodomia, Kotiteollisuutta ja Rytmihäiriötä; on Leeviä, Kikkaa ja Strengin Pekkaa; On Samuli Putroa, Tuomari Nurmiota ja Cmx:ää; on Viikatetta, Wigwamia ja Saimaata. Ja tietysti Hurriganesia ja Salomaan Hiskiä! Näillä jos millä leivot itsellesi kunnon tunnelman mökille tahikka puistopussikaljatunnelmointiin ja eikä tässä suinkaan kaikki: Jos ostat kerralla näitä nauhuliineja 10 kpl saat nämä sopuhintaan 10 eur / kpl. Sopupeli jos mikä kannattaa! Täältä pääset suorilla listoihin ja HUOM täältä taas löydät vanhat lippo-kassut mitä niitä nyt on enää jäljellä, osaa ihan vaan muutamia tsipaleita.
 
Uutuuksiahan on, ei tässä pelkillä kaseteilla pelata!
Helloweenin uutukainen on se tämän viikon odotetuin vehje monen ihmislapsen mielestä. Siitäkin löytyy aika monta versiota tarjolta mutta nostettakoon pöydälle Äxclusiivinen vinyyli joita enää kourallinen jäljellä (näitä saatavilla koko maailmasta siis vain Äxästä), 2cd-mälli jossa kaikki olennainen kivasti sekä kasetti joka myös Lipon omaa kasettituotantoa. Käsi ylös kuka arvasi tämän että Lipposen Levy ja Kasetti paiskaa kättä Helloweenin tyyppien kanssa, ei nouse monta kättä. Ei ainakaan itse ”herra Lipon” kun hän vuonna 1986 kätki lehtiroskiksesta löytämänsä Erotiikan Maailman levyhyllyynsä Keeper Of The Seven Keysin vinyylin kansien väliin.
Ainut ikävä puoli tässä Helloweenin uudessa on ”se” että tämä lavallinen levyjä jossa myös Helloween lötköttää saapuu melkoisen maailmanympärysmatkan saattelemana meidän kuopion keskusvarastoon vasta perjantaina. Tämä taas tarkoittaa sitä että myymälöihin saamme levyt vasta lauantaiks. Ja ennakkotilaajille saamme levyt lähtemään postiin vasta perjantaina joten ovat perillä siis vasta alkuviikoksi.

Myös Fear Factory on aktivoitunut ja heiltä turahtaa tälle viikolle uutukainen monine eri versioineen, valitse oma lempparisi ja nauti tunteesta kun tuplabasarit nylykyttää samaa tahtia kun tili tyhjenee Äxän suuntaan. Ja tässä FF:ssä sama tilanne kuin Helloweenissa: Ovat samassa lähetyksessä jotka tulevat myymälöihin vasta lauantaiksi ja tilaajat saavat vehkeensä täten alkuviikolle.
 
Saatiin viime hetkessä korvuliininapukkaan tieto että Leevi And The Leavingsin Perjantai 14. päivä vinyylit saapuivatkin juuri keskusvarastolle joten ne saadaan tälle perjantaille joka Äxään. Eli joskus jotain näinkin päin!

Muut olennaisuudet tälle viikolle ovat Timo Tolkki’s Avalon, Kissa, Kovaa Rasvaa, Tuomari Nurmion Punainen Planeetta sekä Nick Caven ja Warren Elliksen yhteislevy Carnage.


Tulevia herkkupaloja, mm Nightwishin Once, Stam1nan SLK ja Georger Harrison!

On hyvä kurkkailla myös tulevaan sillä vain siihen voit vaikuttaa. Eilinen on mennyttä eikä siihen ulinat auta.

Nightwishin Once kokee juhlajulkaisin täysin uudella masteroinnilla. Tästä löytyypi Äxclusiivinen 500 kpl:n painos jonka ennakkoon ostoa tahi varausta voimme suositella lämmöllä. Samoin löytyypi hienoa CD earbookkia laserlevyjä himoaville.
Stam1nan SLK:sta tuleepi loppusyksystä erittäin odotettu uudelleenjulkaisu ja sitä onpi saannillaan vain Äxästä Äxclusiivisesti 500 kpl:n painos valkoisella vinyylillä. Mitä tätä sen enempää selvittelemään, mahti homma ja eikun Stam1nata pussiin kiitos ja kuulemiin. Paitsi että muistathan myös Taival -vinyylin vihreänä herkkupalana joka myös juuri saateltiin ennakkomyyntiin.
George Harrison All Thing Must Pass saapi ympärilleen todella messevät 50-v juhlajulkaisut kun tarjolle tulee 8 LP:n, 5 LP:n, 5 cd:n + blurayn sekä 3 cd:n versiot tästä klassikosta. Huikeat määrät bonusbiisejä ja muita herkkuja joten ohan tämä nyt pakkohankinta monelle Beatles-diggarille.
Lippo-cd:t ovat olleet tähän saakka kova hitti ja jatketaan samalla hitikkäällä linjalla kun ennakkomyyntiin pajautetaan kaksi Ajattaran levyä eli albumit Itse ja Kuolema. Samaan syssyyn laajennetaan myös Juice Leskisen tarjontaa kun saadaan pitkästä aikaa tarjolle myös Sivilisaatio -levyä. Muista myös muut Juice-kovuudet joita saa kauttamme kuten tuleva Per Vers kuvavinyyli, Keskitysleirin Ruokavalio CD sekä Tauko II ja Tauko III -vinyylit.


Muista tulevista mainittakoon sekä muistutettakoon että ainakin näihin sinun on syytä sijoittaa rahavarojasi tai jos juuri nyt rahulit vähissä niin myös varaus toimii:

BTS: Butter
Paradise Lost: At The Mill
Seventeen: Your Choice
Descedents: 9th Walnut
King Gizzard & The Lizard Wizard: Butterfly 3000
Lissie: Watch Over Me
Jon Lord: Blues Project Live
Pelkkä Väliviiva: Aina jossain välissä
Art Pepper: Meets the Rhythm Section
Art Pepper: Plus Eleven
Ed Sheeran: Bad Habits single
Shins: Oh inverted World
Thyrfing: Vanagandr
Ysi: Windstopper
Litlle Simz: Sometimes I Might Be Introvert
Aki Rissanen: Divided Horizon
Spice Gilrls: Wannabe kuvalevy
Queen Latifah: All hail to the queen

Käytettyjä vinyyleitä, niitäkin koko kesä tykitellään.

Ja tällä viikolla mm artistit Allman Brothers, CCR, Duran Duran ja Neil Young saavat huomiota. Täältä näet kaikki viikon aikana lisätyt ja muistathan että vasemmalta valikosta voit valikoida oman lempigenresi jos et jaksa kaikkia läpi tahmoa.
 
Kirjatarjous on parasta bestiä ja myös tulevat julkaisut on syytä ottaa huomioon.
Pisteltiin kesän tiimoille muheva kirjatarjous päälle koska mikäs sen mukavampaa ku pienessä päihteessä ottaa kirja kouraan ja ”antaa mennä vaan”. Tästä siis tarjouslistoille ja näitten lisäksi syytä mainita että syksyllä tuleepi emäkova nivaska uutuuskirjoja musapuolelta ja niistä mainittakoon tässä yhteydessä Ismo Alanko, Jarkko Ahola, Samuli Edelmann, Dio, Doors/Jim Morrison, Gasellit, Kauko Röyhkä, M.A. Numminen, Kaija Koo, Pyhimys sekä vähintäänkin legendaarisen levykauppiaan eli Epe Heleniuksen ”Levymoguli” teos.

Muistakaa myös kesäkuun kestävä muhevainen 1600 vinyylin tarjouksemme josta riittää ostettavaa ja mitä enemmän ostat, sitä enempi säästät. Vähän sama kun juopi light lonkeroa niin sitä mukaa laihtuu mitä enempi juo. Mutta vain siis kesäkuun onpi tämä voimassa joten nyt kaupoille, levykaupoille jes!

Eipä muuta ku juhannusta ootellen ja siitä sitten kohti uusia tunnelmia hip-hei.