Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Uutta Katatoniaa ja Pyhimystä sekä Tehareita vinyylinä - näillä eväillä kohti kevättä aamen!

Uutuuslevykäiset eli "lahjat, jotka jatkavat antamistaan"!

Heippa, tässä blogissa halutaan suositella sinulle ja läheisillesi levykäisiä sekä muita vehkeitä, joita saat hoideltua haltuun esim. verkkokauppamme välityksellä. Ihan ekana pureudutaan viikon 17 uutuuksiin eli tarjolla on mm. upouutta Katatoniaa, Pyhimyksen tuplavinyyliä vinyylimatolla varustettuna, Mustaschia ja Triviumia sekä kotimaisen mustan metallin uutta ja vanhaa kaartia Bythoksen debyytin ja Archgoatin livelevyn muodossa. Muista viikon uutuuksista raportoi Joni Oulun Äxästä tärppilistassaan.

Tulevien julkaisujen maailmasta halutaan poimia nyt esiin Tehosekoittimen seuraavat vinyyliuusinnat eli viime vuosituhannen lopulla julkaistut Varoittava esimerkki ja Freak out. Tarjolla myös vain Äxästä saatavat värivinyylit, 500 kipaleen rajoitettuina painoksina - ennakkotilaahan omasi pois kuleksimasta!

Muita tulevia levykäisiä ja uusintajulkaisuja, niitä vinkkaamme lisää tässä näin:

Vinyylinhellimiset viimeisellä, raskaimmalla kierroksellaan!

Vielä n. viikon ajan kestääpi tänvuotiset Äxän Viralliset Vinyylinhellimisviikot ja loppuun asti paukutetaan ns. kovilla panoksilla, takki auki ja stetsonit päästä lentäen. Lähes 500 metal- & heavy-pitoista vinyylijulkaisua odottaa juuri Sinun lompuukisi avautumista suuntaamme eli että tilaat niistä merkittävän määrän levykokoelmaasi kartuttamaan. "Satojen metallivinyylien megamälli" on siis totista totta vielä toistaiseksi aamen!

Käytettyä levyä, sitä löytyy runsaasti sekä vinyylinä että cd-levykäisenä!

Ensinnäkin, käytetyn vinyylin "tuotantolinjalla" sattuu ja tapahtuu säännöllisesti ja tällä viikolla onpi saatu myyntiin mm. seuraavien artistien tuotantoa enempi tahi vähempi merkittäviä määriä: Pink Floyd, Dr. Feelgood, Genesis, Fleetwood Mac, Thelonious Monk, Scorpions, Soft Machine ja Tangerine Dream. Sekä kiva nippu Primal Screamin makseja ja liuta soundtrackeja.

Tästä listasta näet kaikki viikolla 17 viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit (lista muuttuu sitä mukaa kun levyjä tilataan eli poistuvat valikoimasta).

Toisekseen, käytetyn cd:n osastoilla käy kova kuhina päivittäin ja valikoima muuttuu koko ajan. Tarkista viimeisimmät lisäykset näiden suorien linkkien kautta:

****

Tarjouskampanjat, jotka voimassa enää kuun loppuun saakka!

Loppuun vinkkaamme vielä, että seuraavat tarjoukset ovat voimassa enää torstai-iltaan 30.4. saakka, joten käyhän selaamassa ne vielä läpi, jos lompuukiystävälliset hinnat kiinnostelee:

Ja uuttakin tarjousta pusketaan ilmoille, sillä vastikään laiteltiin viitisenkymmentä Deep Purple -levykäistä väliaikaiseen alennukseen! Niiden kylkeen kannattaa ennakkotilata orkesterin tuleva Whoosh! -albumi!

Loppuun vielä tärkeää asiaa koskien kaupoillamme olevia asiakasvarauksia eli lukaisehan seuraava tekstinpätkä, jos sinulla on lähi-Äxässäsi odottamassa levykäisiä tahi niitä olet "sinne" varannut noudettavaksi:

Ymmärrämme hyvin jos sinulla on sellainen tilanne että nyt ei huvita lähteä huitomaan ihmisten ilmoille ja tämän myötä voimmekin pitkittää varaustasi ihan niin pitkään kuin suinkin haluat. Samoin me mieluusti postitellaan näitä varauksiasi sinulle, joko postin noutopisteeseen tai suoraan kotiovellesi - ihan mikä on sinulle parasta. Lisäksi ymmärrämme myös paremmin kuin hyvin jos elämäntilanteessasi on sattunut sellaisia muutoksia että sinulla ei olekaan nyt ollenkaan mahdollista lunastaa varauksiasi. Joten voit huoletta myös perua varauksesi jos koet että nyt et pysty levyihin investoimaan - me ei suututa tästä eikä siitä synny sinulle mitään kuluja. Tulet sitten levykäisenostohommiin takaisin kun tilanne sen taas sallii eikö näin. Mutta se mikä olisi ihanaa, jos voisit laittaa meiliä kohdekauppaasi jossa tekemäsi varaus lötköttää ja kerrot viestissäsi miten haluat meidän toimivan: postittaa, pitää varausta pitempään tai vaikka perua sen. Kuten sanottua, sinä olet se tärkein ja me ollaan täällä tekemässä sinulle ja sinun levyillesi juuri ne asiat mitä sinä haluat niille tehtävän. Pääasia että sinulla on kaikki hyvin.
Ei muuta tällä kertaa paitsi se että tässä alla suorat yhteystiedot jokaiseen kauppaamme:

Freda: [email protected]
Hakaniemi: [email protected]
Jyväskylä: [email protected]
Kuopio: [email protected]
Lahti: [email protected]
Oulu: [email protected]
Tampere: [email protected]
Turku: [email protected]

Hyvät viikonloput jne sinulle ja sinun läheisillesi!