Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

SANNI kaupoissa nyt! Ennakkotilaukseen voit laitella mm. Kalevala-kokoelmaa, Apulannan maksia tahi Kornin ja Killswitch Engagen uutukaisia.

Työnnytäänpä välittömästi näin alkuun kuumimpien ennakkotilattavien vehkeitten maailmaan, sillä "siellä" jyllääpi nyt neljä kovuutta:

Uutuusperjantai 28.6. tuopi tullessaan mm. odotetun uuden SANNI-levykäisen Trippi, Black Keysin Let's Rock -uutukaisen sekä mahtavat vinyyliuusintajulkaisut Tuomari Nurmiolta sekä Tulenkantajilta! Huomaa, että SANNI-levyn mukaan osteltavia nimmarivalokuvia on vielä jokuset jäljellä, hopi hopi!

****

Tärkeää kampanja-asiaa! Allaolevat tarjouskampanjamme päättyvät sunnuntaina 30.6. elikkäs nyt on ns. viimeiset hetkoset laitella ko. herkkulevykäisiä tilaukseen emähalvoilla hinnoilla:

RAMMSTEIN-KLASSIKOT JOVIAALIIN HINTAAN

50 VINYYLIKOVUUTTA TARJOUKSESSA

KYMMENITTÄIN VINYYLEJÄ POISTOHINTAAN

PIKKUNÄTTI KOTIMAISTEN VINYYLIEN TARJOUS

DARKTHRONEA RIENAUSHINTAAN

DARKTHRONEA RIENAUSHINTAAN

Ja jottei tarjoukset ikinä maailmasta loppuisi, iskettiin päälle myös Century Media -yhtiön suosiollisella avituksella tällainen reilun sadan metallilevykäisen tarjousmälli:

EDUKAS METALLIMÄLLI CENTURY MEDIAN TAPAAN

Miksi ostaa jo olemassaolevia levyjä kun rahulit voi tuhlata myös myöhemmin julkaistaviin levykäisuutuuksiin tahi uusintajulkaisuihin? Tässäpä vinkkiä "niistä" jollet ole jo kaikkia itsellesi ehtinyt haalia:

Skabaosastollemme lisäiltiin äskettäin myös juuri ilmestyneen Bruce Springsteen -levykäisen tiimoilta  arvonta, jossa voipi voittaa Bruce-paitulin! Osallistu täältä.

Moikka nyt tältä erää!