Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Joulusi tärkein infopaketti löytyypi täältä - lahjakortit, parhaat lahjavinkit, vinyyliherkut ym. kovuudet!

Tämä on "se" paikka, josta löydät kaiken olennaisen jouluun liittyen – on sitten hakusessa Äxän lahjakortit, Best-säljaret (tahi Best-säljare -kirjat), Äxäläisten suositukset, joululevyt, myymälöitten aukioloajat tahikka postin toimituslupaukset. Jos et löydä vastausta “ongelmiisi” tästä blogista huomaathan että voit ottaa yhteyttä helpdeskiimme joko puhelimitse arkisin klo 8-20 numeroon 09-2512 7780 tai kokeilla chattipalveluamme, jonka pitäisi vilkkua sivun alakulmassa kun siellä joku on paikalla. Jos taas ei ole voit iisisti laittaa myös meiliä tätä kautta: x-miehet@levykauppax.fi

Joko nyt tahi vähintään lähitulevaisuudessa koittaa aika toiminnan eli levykäistilailutoiminnan, ja tästäpä paukutetaan yksi kerrallaan silmämuniisi näkyville mitä Levykauppa Äxän jouluhourailu pitää sisällään:

ÄXÄN LAHJAKORTIT, VEHKEISTÄ KOVIMMAT JA KULUTUSTA KESTÄVÄT!

Viime vuosien hittilahja, VINYYLILAHJAKORTTI, jossa on kiva keskikokoinen reikuli keskellä, on usein pelastanut levyaddiktin jos toisenkin joulun. Valittavanahan on ihanainen seiskatuumainen pahvilärpäke, jossa pääosaa näyttelevät joko Räyhäävä Käärme tahikka Isukki Ponin Selässä. Näitä Vinyylilahjakortteja voit tilata joko netistä tahi käydä hakemassa omasta lähi-Äxästäsi. Tämä hieno pahvinen vehje on mitä parhain lahja niille jotka ovat seonneet levykäisiin tahikka ovat muuten vaan hankalia ja raskaita tapauksia. Muista myös perinteitä kunnioittava jo vuodesta 1997 toiminnassa ollut Lahjäx-kortti, niille jotka tykkäävät hartaammasta toiminnasta. Näitä vehkeitä saat sekä pahvisena että nettiversiona. Muistathan että tuon nettiversion osto on helppoa kuin mikä – jos ei meinaa onnistua niin kyseleppä helpdeskin väeltä apua ja myös epäilyksiä herättävä myymälähenkilökuntamme voi varmasti auttaa.

ÄXÄN BEST-SÄLJARET ELI JOULUN TÄRKEIMMÄT LEVYKÄISET JA MUSAKIRJAT

Best-Säljaret eli "ne" kovimmat levykäiset joita joulun aikaan mätetään pussukkaan kuin huomista ei tulisikaan. Löytyy ns. mainstream-mällit joka kotiin sekä ihan vaan levykäisiä, joita halutaan kaikkien maailman ihmisten ostelevan. Vinyylit näet erikseen tästä linkistä, CD:t tästä ja musakirjat tästä.

JOULUMUSIIKKIA, YLLÄTYS YLLÄTYS, TARJOAMME MYÖS TÄHÄN IHANAAN VUODENAIKAAN

Aina ja iankaikkisesti (aamen) löytyvi joululevykäiset tämän linkin takaa. Suuntaahan siis sinne, jos etsit nimenomaan jouluaiheista tahi tätä juhlaa varten levytettyä musiikkia. Mainittakoon että Äxästä löytyy yksinoikeudella myös Vesa-Matti Loirin Sydämeeni joulun teen -levystä vinyyliversio ai että! Tämä levyhän julkaistiin reilut 30 vuotta sitten ja on Suomen kautta aikain myydyin joululevy ja nyt siis saatavilla vinyylinä meiltä. Helppo levy lahjaksi lähes kelle vaan! Tämän joulun kovimpia kotimaisia joululevyjä ovat ainakin Antti Railion, Saara Aallon, Lauluyhtye Rajattoman ja Laura Voutilaisen uutukaiset sekä Raskasta Joulua -kollektiivin dvd/bluray-julkaisu! Railion ja Aallon levyjen kylkeen voit myös ostella artistien itsensä nimmaroimia aitoja valokuvia, joita et saa kuin Äxästä. Täksi jouluksi onpi myös julkaisulistalla odotettu, vain Äxästä saatava, vinyyliuusintapainos Juice Leskisen Kuusessa ollaan -joululevyklassikosta eikä sovi unohtaa joka joulun raskasta soundtrackia Viikatteen Vuoden synkin juhla -levykäisen muodossa.

ÄXÄLÄISTEN SUOSIKIT ELI VUODEN PARHAAT LEVYT 2019

Täältä löydät kaikkien Äxäläisten kuumimmat joululahjavinkit, jos näihin ei voi luottaa niin ei sitten mihinkään. Listoja lisätään koko joulun ajan ja tästä näin alkuun löytyypi jo ekat listat ou jeah:

ÄXCLUSIIVISET JULKAISUT ELI IHANAT BUNDLET TAHI SPESUVERSIOT LEVYKÄISISTÄ, JOITA SAAT VAIN ÄXÄSTÄ

Näitä erikoisvehkeitä alkaa olla Äxästä saatavilla jo ihan merkittäviä määriä. Katso täältä koko lista, sisältää paljon muitakin vehkeitä kuin vinyylejä.

KÄYTETYT LEVYKÄISET

  • VINYYLIT - Vinyylineuvoksemme kohortteineen onpi tänä vuonna luuhannut ympäri maailmaa ihan Amerikoissa asti haalimassa mielettömät määrät käytettyjä herkkuvinyylejä kaikkien vinyylinrakastajien iloksi. Tänne osastolle tykitellään pari kertaa viikossa uutta kamaa ja viimeksi tulleet näet näppärästi tästä näin. Vinyylisinkut löytyvi tämän linkin takaa. Isosta osaa myymälöistämmehän löytyy myös ns. vitosen laarit, joista voi löytyä vaikka mitä herkkuja herkkuja ja näitähän ei ole lainkaan listattuna nettisivuillamme. Elikkä vanhanliiton pöyhintä & penkominen levykaupassa on tässä homman nimi!

  • CD:T - Täältä löydät paljon levyjä, joita ei välttämättä ole enää lainkaan uutena saatavilla. Elä huoli, myös käytetty CD voi olla kova lahja sillä meillä kaikki käytetyt ovat takuukuntoisia eli naarmusia ei kaupustella. Näitä käytettyjä lisätään meille valikoimaan joka ikinen päivä ja monella kaupallamme löytyy myös paljon ns. halpuleita, joita ei nettikauppaan ole listattu. CD-sinkut ja musa-DVD:t/BLURAYt löytyypi suoraan em. linkeistä naksimalla.

TARJOUSLEVYJÄKIN TARVITAAN, SE ON SELVÄÄ!

Tänä jouluna ollaan laiteltu tarjoukseen mieletön määrä ihania levykäisiä, sekä CD- että vinyyliformaatissa. Täältä näet ne kaikki mutta tässä uusimmat kiveksenkovat tarjoukset alkajaisiksi:

Muistahan myös varastoalemme sekä varasto-outlet -tarjoukset!

LIIKKEITTEN AUKIOLOAJAT JA JOULUNAJAN POSTITOIMITUKSET

Myymälämmme ovat normaalisti auki joulukuussa seuraavin poikkeuksin:

  • kaikki Äxät ovat auki sunnuntaina 22.12.
  • kaikki normaalisti maanantaina kiinni olevat Äxät ovat auki maanantaina 16.12. ja 23.12.

Postitoimitukset pelittävät normaalisti eli vaikkei jotain tuotetta olisikaan suoraan hyllyssämme, ehdimme tilata suurimman osan levyistä tukuista niin että ne ehtivät sinulle jouluksi. Kaikki suoraan varastossa olevat levykäiset saamme sinulle luonnollisesti myöskin normaalilla nopeudella.