Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Kolme vinyyliä Agentsilta ja kirjat Hurriganesista sekä Lennonin Johnista - nyt puhutaan jo ns. kunnon mälleistä!

Nyt on kuulkaas merkittävät hetket käsillä suomalaisen musiikin historiassa, sillä ensimmäistä kertaa ikinä saadaan nämä  Agents-levykäiset tarjolle vinyyliformaatissa: Agents Is Tonight ja Agents Is Here! Lisäksi hyllyistä löytyy vinyylinä ekaa kertaa lähes pariinkymmeneen vuoteen vinyylipainos Agents Is Rock! Vol. 1 -klassikosta! Mustien perusvinyylien lisäksi tarjolla on vielä jonkun verran värivinyylipainosta kustakin levystä - olehan nopea jos nämä harvinaisemmat painokset itsellesi mielit! Agentseja levylautasella pyöritellessä sopii samaan aikaan lueskella uunituoretta Hurriganes-kirjaa sekä ripustaa seinälle sen kanssa vain Äxästä ostettava A2-kokoinen hieno juliste. Tahi välillä levykäistä vaihtaen esim. Neil Youngin Return to Greendaleen (Crazy Horsen ratsailla tässä jälleen!).

Kaikki nämä mainitut uutuusjulkaisut löytyvät muuten myös Annen laatimasta Isänpäivän lahjavinkkilistauksesta - naksi tuosta linkistä ja näet millä muille vehkeillä haluamme isukeita lahjottavan tänä vuonna.

Oleellisia uutuuksia tällä viikolla ovat toki myös Laura Närhen "paluulevy" (kera nimmarifoton vain Äxästä), Erja Lyytisen Lockdown-livejulkaisu, uutukaiset Kylie Minoguelta, Solstafirilta ja DAD:n Jesper Binzeriltä, Whitesnaken balladikokoelma sekä David Bowien Man Who Sold The Worldin 50-vuotisjuhlajulkaisu levyn alkuperäisellä nimellä Metrobolist!

Vielä ehdit myös hoitaa haltuun Mokoman Mäntti-TV -tallenteen, jonka katseluoikeus päättyy 6.11. keskiyöllä!

Muista myös nämä vähemmän kohutut mutta yhtäläisen kovat uutusjulkaisut:

Nimmaroituja valokuvia levykäisten kera!

Ollaan jo pitkään puuhasteltu monien artistien kanssa ns. "nimmarifotoja" elikkäs tulevan levyn kylkeen onpi mahdollista ostella vain Äxästä spesiaali (yleensä 13x19cm kokoinen) oikea valokuva, jonka bändi/artisti nimmaroi ja täten tuottaa faneilleen iloa ja valoa elämään. Tässä nostetaan esiin nyt viimeisimmät nimmarointikeissit elikkäs Waltteri Torikan, Irinan, Mariskan ja Elastisen uudet levyt voit ostella myös ns. valokuvabundlena! Fotobundlet onpi aina rajoitettuja painoksia eli niitä myydään vain niin kauan kuin "tavaraa" riittää. Mikä on minkäkin valokuvan painosmäärä, sitä ei edes äxäläiset itse tunnu tietävän, mutta mitään loputtomia määriä niitä ei tosiaan ikinä tehdä. Muistutetaan samalla että 20.11. ilmestyvään Steve 'n' Seagullsin levyyn voit myös tällaisen valokuvatuksen (t-paitulin lisäksi) ostella mukaan!

Ennakkotilauksista puhuttaessa mainitaan myös uusimmat tuulet siltä saralta, sekä uusissa julkaisuissa että uusintajulkaisuissa:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: David Bowie, Peter Hammill, Judas Priest, Bob Dylan, Status Quo sekä mieletön mälli Rolling Stonesia huh huh!

Erityisen paljon on lisätty sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: räppi, funk/soul, blues, heavy, metal ja proge! Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

****

Lopuksi vielä, jos kiinnostelee Soilwork-merkkisen orkesterin nimmarit rumpukalvoon tussattuna (vuoden 2014 The Circuksen keikan yhteydessä), niin menehän tälle sivulle ja osallistu arvontaan! Heippa nyt.