Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Jenni Vartiaisen kokoelma, ai että! DJ Kridlokkia ennakkotilattavissa! Mieletön levykäiskierre ei ota loppuakseen!

Huomenta pötkyläiset, oletteko valmiita uusimpiin tuulahduksiin levykäisrintamalla? Ei se mitään, täältä pesee silti täyslaidallinen parhautta, ihanuuttaa ja kovuutta!

Ensinnäkin, Jenni Vartiaisen uran kattava hieno kokoelma onpi julki ja kaikissa Äxissä 1.11. alkaen ja sen mukaan voit ostella vain meiltä spesiaalin valokuvan (jota tehtiin vain 100 kipaletta!). Hittikavalkaadin lisäksi levyltä löytyy yksi uusi biisi ja DVD/BLURAY-osuus sisältää Jennin ekan Hartwall Arena -konsertin. Haloo Helsinki -tyypit Leo ja Jere julkaisevat Stereo-yhtyeellään debyytin, jonka elektroninen äänimaailma luo selkeää eroa miesten aiempiin musatouhuihin. Levyä onpi myynnissä sekä vinyylinä että CD:nä, jota ei saa kuin Äxästä. Uutta Michael Kiwanukaa löytyvi myös, ja keltaista värivinyyliä (100kpl painos) et saa muualta kuin meiltä oujes. Muita viikon uunituoreuksia ovat mm. Mr. Peter Haydenista nimensä PH:ksi lyhentänyt avaruusjumitusorkesteri, Raphael Saadiqin uusi viimein myös vinyylinä, Rollareitten Let It Bleed -klassikon 50-vuotisboksi sekä Se-yhtyeen kaivattu vinyyliuusinta Banaaniconga-levystä.

Mutsi!

DJ Kridlokkin räppiklassikkoa saapi taasen vinyylinä ja mukaan on vielä laiteltu cd-levykäinen, joten nyt ei ns. sorsita kummankaan formaatin rakastajia! Tämä uusintajulkaisu saatavilla vain meiltä Äxästä (ja pieni erä Katin Tavarasta). Indie-ihme Tame Impalan Slow Rush -uutuuslevykäisen ennakkotilauksiin lävähti myös ihanainen sadan kipaleen värivinyyliversio, jota saa myöskin vain Äxästä. Ja jotta vinyyli-iloittelu ei päättyisi ikuna, myös Maustetytöt julkisti kehutun, kohutun ja käsistäviedyn debyyttinsä vinyylin toisen painoksen ennakkotilaukset alkaneeksi. Meiltä siihen kylkeen kiva juliste, oujes!

Tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja pääset kyyläilemään noista em. linkeistä aina ja iankaikkisesti, mutta tässä jokuset tärpit "siitä" mitä tuleman pitää:

****

Kaikista muuttuvista ja vaihtuvista asioista huolimatta Äxän verkkokaupassa on hyvinkin paljon aina ja iankaikkisesti pysyviä asioita ja nyt pureudutaan muutamiin "niistä":

Äxclusiiviset eli vain Äxästä saatavat julkaisut, erikoisversiot tahi bundlet

Tarjoukset ja kampanjat

  • Jos haluat hyvää ja edukkaasti, käy tasaisin väliajoin tarkistamassa mitä eri tarjouskamppiksemme tarjoavat!

Naamalistat

Kilpailut ja arvonnat

Tulevat julkaisut

  • Jos menneisyys ja nykyhetki ahdistaa, luo katse tulevaisuuteen ja siellä lymyileviin levykäisihanuuksiin (tällä hetkellä sieltä löytyy esim. Depeche Moden mieletön megaboksi, josta löytyy bändin kaikki studioalbumit sekä neljän levyn verran bonusmateriaalia!

Käytetyt levykäiset