Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Uusi Uusivirran Olavin levykäinen ennakkotilattavissa nyt! Spesuvinyyliä, kasettia, nimmarivalokuvaa, ai että!

Olavi Uusivirta ja Skorpioni-levykäinen!

Tämä blogi on omistettu pääasiassa kovimmista kovimmalle Olavi Uusivirralle ja hänen tulevallle Skorpioni-albumilleen, jonka voit nyt ennakkotilata Äxästä kaikissa kuviteltavissa olevissa formaateissa. Lopussa on juttua vähän muistakin "tyypeistä" mutta älä anna sen häiritä ennakkotilausten sisään naksimista, nimittäin Olavin uuden CD:n ja erittäin rajoitetun kasettipainoksen lisäksi vaihtoehtoina onpi kahta eri vinyyliä: peruskätevä musta LP sekä vain Äxästä saatava valkoinen vinyyli, jota painetaan rajoitetut 300 kipaletta. Lisäksi kaikkien versioiden kanssa voipi ennakkotilaamalla hankkia myös Olavi-valokuvan, jonka hän on luvannut omakätisesti nimmaroida. Jollei nyt ole "äxclusiivisuutta" tarpeeksi niin ei tiedetä mitä muuta voitaisiin tehdä paremmin?!

Skorpioni Valkoinen vinyyli, vain Äxästä, 300 kpl:een painos!

Ja tosiaan, Record Store Day väijyy jo ihan nurkan takana ja lauantaina 13.4. ovat kaikki maailman Äxät pullollaan erikoisvinyylijulkaisuja. Tästä blogista löydät kaiken tarvittavan ohjeistuksen RSD:hen liittyen! Record Store Dayn Suomen "lähettiläänähän" toimii tänä vuonna Ellips elikkäs Haloo Helsinki! -yhtyeestä tuttu Elli uuden bändin kera ja saatiin juuri korvanappiin varmistus, että voidaan järjestää lippuarvontaa Ellipsin kevään keikoille. Lue täältä miten voit tähän skabaan osallistua! Arvonta koskee tietenkin myös violetin tuplavinyylin ostajia, ja tätä versiotahan et muualta kuin Äxästä saa. Ellipsin levy kaikissa Äxissä perjantaina 12.4.!

kuva: Emilia Tiilikainen Ellips - Suomen RSD-lähettiläs 2019 Violetti tuplavinyyli vain Äxästä, 500 kpl:een painos!

Lopuksi Olavista ja Ellistä Jarnoon:

Koko Äxän historian, eli yli 20 vuoden ajan, olemme saaneet toistuvasti kyselyitä helpdeskiimme myös muista levyistä kuin pelkistä äänilevyistä. Erityyppiset nikkaroijat, tee-se-itse-miehet ja muut epäilyttävät rassailijat ovat soitelleet meille ja kyselleet päivän kovinta hintaa mm lastulevyihin, gyproc-levyihin ja erilaisiin liimapuulevyihin. Samoin on kyselty parhaiten soveltuvia ruuvikiinnityksiä eri materiaaleille sekä mm suosituksia siitä mistä levymateriaalista kannattaisi nikkaroida emännälle maustehylly.

Tähän päivään saakka olemme joutuneet toteamaan asiakkaillemme että lopettakaa pelleily kanssamme ja kehoitettu levynhimoajaa ottamaan viipymättä yhteyttä lähimpään rautakauppaan. MUTTA NYT SEN AIKA ON OHI, TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN LÖYDÄT ÄXÄSTÄ AVUN MYÖS MUIHIN KUIN ÄÄNILEVYONGELMIIN!

Ja tämä kaikki taas johtuu siitä että mies vasemmalla (alla olevassa kuvassa) on palkattu Kuopion Äxään vastaamaan Kuopion myymälästä ja sen toiminnasta. (oikealla oleva tyyppi on paluun tehnyt parta-Mika, hänestä ei tällä kertaa sen enempää).

Kyseinen vasemmalle asettunut levyseppä tottelee nimeä Jarno ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus rautakauppiaan hommista joten hänellä jos jollain on levykäiset hallussa, etuliitteestä piittaamatta. Jos jatkossa siis tarvitset tietoa jostain lastulevyistä, gyproceista tahikka jostain vitun kalikoista niin Jarno auttaa sinua hymyssä suin. Lisäksi Jarnolla on haisua myös äänitteistä - hän harrastaa erityisesti rappia ja reggaeta (epäilyttävää) ja lisäksi hänellä on synkkä ja salattu black metal -menneisyys. Joten Mayhemit, Darkthronet ja muut suhinat sekä korinat lähtee Jarnolta lihasmuistista.

Tällasta tällä kertaa, käykäähän Jarnolle sanomassa morot ja samalla kysymässä kuumimmat levyvinkit. Samalla sanottakoon että myös levyrintamalla tapahtuu kovia juttuja tällä viikolla - tänään mm tärähti ennakkomyyntiin Olavi Uusivirran uutukainen kaikkina kuviteltavissa olevina versioina - on cd-levyä, kahta eri vinyyliä ja kasettiakin löytyypi voi veljet.

Kiitos ja kuulemiin nyt, lauantaina sitten Record Store Day ou jeah!

Jarno kohtaa Mikan ja Mayhem helkkää taustalla