Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

IRON MAIDEN: skabaa jos jonkinlaista, yömyyntiä, Wolt-kuskausta Hesoissa ja vanhat levyt tarjouksessa, huh huh!

Kun kyseessä on Iron Maiden, moni asia on ruuvattu ns. isolleen ja niin tälläkin kertaa kun uuden Senjutsu-levykäisen julkaisu lähenee. Albumi julkaistaan siis perjantaina 3.9. mutta voit hakea sen mistä tahansa Äxän putiikista jo torstain ja perjantain välisenä yönä kun avaamme liikkeet "2 minutes to midnight" tai ainakin niihin aikoihin. Eikä "siinä" vielä kaikki, sillä Helsingin alueella voit tilata Wolt-kuljetuksella levyn suoraan kotiisi myös heti tuolloin keskiyöllä klo 00-01 välillä - ja tätä kuljetusvaihtoehtoa on mahdollista käyttää vielä ainakin perjantaina ja lauantaina Fredan Äxän aukiolojen puitteissa (pe klo 11-19, la klo 11-17). Tästä hetkestä lähtien voit jo tehdä ennakkotilauksen myös Wolttiin tämän linkin kautta. Woltista voit tilata joko 2CD digibook -version tahi mustan triplavinyylin.

Kaikille yöllä uuden Maidenin ostaville on myös tarjolla kaupan päälle juliste, niin kauan kuin niitä riittää.

Ja sitten niitä skaboja elikkäs kilpailuja, sillä niissäkään ei yksi tai kaksi arvontaa riitä... Tarjolla on siis tällaista herkkua levyn ennakkoon tilaaville tai varaaville:

  1. Kaikki julkaisupäivään mennessä tilanneet osallistuvat arvontaan, jossa on palkintona vinyylisoitin sekä kaikki Iron Maidenin aiemmat albumit vinyylipainoksina.
  2. Samoin arvomme kaikkien 3.9. tilanneiden kesken kaksi lippupakettia (voittaja + avec) ensi kesän Rockfesteille, jossa Iron Maiden on pääesiintyjänä.
  3. Kaikkien tiistai-iltaan 31.8. mennessä tilanneiden kesken arvotaan muutama paikka Senjutsun ennakkokuuntelutilaisuuteen, joka järjestetään torstai-iltana 2.9. Helsingissä "Iron Maiden -merirosvolaivalla". Tarkemmat infot toimitetaan voittajille henkilökohtaisesti.
  4. Fredan, Tampereen ja Turun Äxiin saadaan somisteeksi parimetrinen Senjutsu Eddie -pahviständi. Jos haluat osallistua pahviständin arvontaan, jätä yhteystietosi yömyynnissä tiskille. Arvomme ständit pari viikkoa julkaisun jälkeen.
Kaksi onnekasta Maidenin ennakkotilaajaa voittaat liput Rockfestiin ensi kesälle!

Ja loppuun vielä Maidenin vanhempien levyjen CD-versioiden tarjous, herkkua halavalla ai että, tuumaisi Eddiekin!

Pahvi-Senjutsu tervehtii sinua!