Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Uutta Insomniumia pöytälevyyn, morjens! Tulossa ekaa kertaa vinyylinä Kotiteollisuutta, Turmion Kätilöitä ja Mustajärven Patea. Apocalyptican uutuus ennakkotilattavissa kera nimmarifoton!

Sydän Kuin Hauta, runoilevi Insomnium ja sillä mennään ja hyvä niin! Nimittäin Insojen uutuuslevykäinen lyödään 4.10. pöytään ja mikä on sen parempaa, eipä oikein mikään sanomme me! Ja tästähän onpi vielä ns. rippeet jäljellä keltaista tuplavinyyliä, jota saapi vain Äxästä eikä mistään muualta.

Muita uutuuksia edustavat esim. Jarkko Aholan Metallisydän (jonka kylkeen voipi ostella nimmaroitua valokuvaa, jäljellä vielä jokuset kipaleet!), jo hetken kaupoistamme löytynyt Sturgill Simpsonin uutukainen, Hearthillin ns. kadonneet nauhat sekä vinyyliuusinnat Death Hawksin kahdesta ekasta levystä ja Whitesnaken Slip of the Tonguen messevä vuosijuhlamälli.

Mutta hei! Tajuttiin tossa jokin aika sitten, että kotimaisen musiikin saralta löytyy mieletön määrä kiveksenkovia levyjä, joita ei ole vielä koskaan julkaistu vinyylinä. Ja tämän kosanderinhuuruisen älynväläyksen myötä päätettiin sitten iskeä tarjolle ensimmäistä kertaa vinyylinä nämä kotimaiset alansa merkkipaalut:

Lisäksi yhteistä näille kolmelle julkaisulle onpi, että ne kaikki julkaistaan 29. marraskuuta ja kyseessä on erittäin rajoitetut käsinnumeroidut painokset. Elikkäs jos näitä vinyylejä itselleen mielii, kannattaa hetkeksi unohtaa oman tahi läheisen kehon tutkiminen ja keskittyä olennaiseen - ennakotilauksen "hoiteluun"!

Apocalyptican tulevaa levykäistä nimeltä Cell-0 voipi nyt tästä hetkestä eteenpäin ennakkotilailla. Julkaisu on vasta vuodenvaihteen jälkeen, mutta hoitele "homma" kotiin jo nyt niin ei tarvitse sitten miettiä myöhemmin asiaa. Levyn kylkeen saapi vain Äxästä koko bändin nimmaroiman spesiaalin valokuvan!

Kovaa sekä puolikovaa levykäistä julkaistaan myös tulevaisuudessa eli esim. nämä uutuus- sekä uusintajulkaisut onpi nyt ennakkotilattavissa silvuplee:

Haluatko keikoille ilmaiseksi? Se on mahdollista kun osallistut Äxän monipuolisiin kilpailuihin tästä linkistä. Viime aikoina onpi laiteltu ns. tulille mm. lippuskabat Sonata Arctican sekä Monolordin keikoille.

Voita liput Sonata Arctican keikalle, oujes!
Ja Monolordin keikalle onpi myös lippuja jaossa, tättärää!

Tarjoukset eli ns. "kamppikset" eivät myöskään ole lähiaikoina loppumassa maailmasta ja uusia sellaisia tykiteltiin taasen tarjolle jokin aika sitten. Tässäpä kuumimmat alennusmällit, joista käytämme seuraavia koodinimityksiä:

Äläkä missään nimessä unohda sitä faktaa, että mieletön Svart-kamppis on päällä vielä muutaman päivän elikkäs satoja vinyyli- ja cd-levykäisiä irtoilee nauruhintaan hahhahaahhahah....!

Osta Svartin laatuvehkeet edukkaasti nyt kun vielä ehdit!