Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Insomniumin ja The 69 Eyesin ennakkotilaukset nyt käynnissä! Päivän uutuuksissa mm. CMX:n Vainajala ekaa kertaa vinyylinä, voi veljet!

Kotimaisen raskaan musiikin kirjo onpi moninainen ja todisteeksi siitä nostamme nyt esiin kaksi orkesteria, joiden tulevien levyjen ennakkotilaukset alkavat just eikä melkein: INSOMNIUM ja THE 69 EYES.

Mahtihomma kumpaankin julkaisuun liittyen onpi tietenkin se, että "niistä" saat tiettyjä spesuversioita vain ja ainoastaan meiltä Levykauppa Äxästä! "Insojen" tulevan tuplavinyylin auringonkeltainen painos (300kpl) sekä paitabundle ovat tällaisia ja nämähän kannattaa välittömästi hoitaa ennakkotilaukseen, sillä ko. vehkeitä ei loputtomasti tule olemaan saatavilla. Samaa mehustelua voidaan harjoittaa The 69 Eyesin West End -levykäisen suhteen, sillä sen kylkeen ostettava bundle onpi vain Äxästä saatavilla. Bundle sisältää komean kangaskassin sekä ison valokuvan.

Ja hei, jos kokoelmistasi puuttuu esim. The 69 Eyesin vanhempia cd-sinkkuja, löydät niitä täältä käytettyjen levyjen osastoltamme. Samoin albumimittaiset käytetyt "kuusysit".

Tämän samaisen 26.7. päivän uutuusjulkaisuista mainittakoon eritoten CMX-orkesterin Vainajala-klassikko, jota saapi nyt vinyylinä ensimmäistä kertaa ikinä. Ja värivinyyliä vain Äxästä (sininen LP, 200 kpl:een painos).

Käytetty CD - tuo tulevaisuuden formaatti?!

Kaikkien himoitsemaa ja haluttua kampetta, eli käytettyä cd:tä vapautui nyt perjantaina 26.7. sellaset lähes parituhatta kipaletta myyntiin nettikauppaamme! Elämäänne helpottaaksemme linkit löytyvät alapuolelta eri genreihin, viimeksi lisättyihin jne. Alla olevassa kuvassa olevat pussukat viittaavat siihen, että elä tee elämäsi virhettä ja heitä levyjäsi roskiin, vaan kanna ne meille ja tulet mahdollisesti saamaan myös rahnaa niistä mitkä voit käyttää mallasjuomiin, seinäkiipeilyyn tai vaikka uusiin levykäisiin!

Älä visko levykäisiä roskiin, tuo ne meille ja saat vaihdossa rahulia tahi haluamiasi "vehkeitä"!

Tulevat uutuuslevyt ja uusintajulkaisut eivät lopu ikuna, ja tässäpä lyhyt katsaus "niihin":

Haluatko Turun Äxään töihin? Todennäköisesti et, mutta luehan silti lisää täältä vanhemmasta blogistamme. Hakemuksia tähän "unelmaduuniin" (lue: kehno palkka, vittumaiset työkaverit, mutta parhaat asiakkaat) voi lähettää vielä heinäkuun loppuun saakka osoitteeseen danne@levykauppax.fi

****

Kesän myötä skabat elikkäs erilaiset kilpailut ja arvonnat Äxässä onpi olleet ns. kortilla, mutta muistutetaan vielä näin tämänkertaisen blogimme päätteeksi, että The Hu -nimiseen sensaatio-orkesteriin liittyvä kisa päättyy 31.7. Nimittäin siihen mennessä kaikki bändin Gereg-debyytin Äxästä ennakkotilanneet osallistuvat arvontaan, jossa on palkintona hienoja paituleita. Katso kuva, kuuntele näytebiisit tuotesivultamme, totea tilanteen ihanuus ja hoitele ennakkotilaus ns. näppeihin jollet "sitä" ole jo tehnyt". Äxän Facebookissa on myös käynnissä skaba, jossa voit voittaa Led Zeppelin -huppareita ja -paitoja. Osallistu täällä!

Heippa nyt ja muista aurinko- sekä muut rasvat!