Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Yli 2000 vinyyliä tarjouksessa! Ennakkotilauksissa mm. Ex Tuuttiz, Kontra, Loiri ja Hyyrys-Antin paitaa & kassia ja CMX:n Aion ekaa kertaa vinyylinä hyllyssä!

Morjekset pöytään, heti alkuun hehkutellaan että Äxän Viralliset Vinyylinhellimisviikot pyörähtivät toiselle kierrokselle ja voidaan sanoa, että siinä rytinässä melkein jo rattaatkin rusahtivat palasiksi. Seuraavan viikon hellintäkohteina onpi nimittäin yli kahdentuhannen (+2000) vinyylin emäkova katalooki, josta löytyy klassikkoja ym. herkkuja joka lähtöön. Selaa, pöyhi, lähesty hulluuden portteja, selaa lisää ja naksi lempivinyylisi ostoskoriin. Levykäiset kuuluvat sinulle, rahulit meille.

Ja muistahan, että jos asut Helsingin alueella niin esim. nämä tarjousvinyylit liikahtavat sinulle suoraan kotiin Äxän uuden logistisen ihmeen eli kotiinkuljetuspalvelun kautta - lue "siitä" lisää tästä linkistä!

Ennakkotilausherkkuja, niitäkin on jos jonkinlaisia

Eritoten ns. kiveksenkovia ennakkotilattavia, niitähän me tässä haluamme "esille" nostaa ja kertoa miten elämäsi ilman niitä voi saada mielettömiä positiivisia käänteitä ja miten ystäväsi alkavat suhtautua kateellisuudella levykäisistä tahi muista vehkeistä koostuvaan kokoelmaasi.

Uutuudet kaikissa maapallukan Äxissä

Mm. näitä ihanuuksia, herkkupökäleitä ja mielettömyyksiä löydät Äxän hyllyistä sekä verkkokauppamme tuotesivuilta merkinnällä "Tuotetta hyllyssä, toimitus heti":

Eevil Stöö: 6lack Album. Suomiräpin musta loordi palaa kehään.

Ekaa kertaa maailmanhistoriassa vinyyliformaatissa CMX:n Aion, Kalmahin debyytti sekä Skepticismin Alloy.

Kotimaista jazz-osaamista á la Superposition.

Oman tien kulkija Joose Keskitalon uutuus Nukkekoti.

Tummaa jumittelua Etelä-Suomesta: Demonic Death Judgen vitoslevy.

Nuorisomusahuumaa 5 Seconds Of Summerin uutukaisen kera.

Behemoth-jehu Nergalin kantriprojekti Me And That Man kakkoslevyllään.

Vinkit tulevista uutuuksista ja uusintajulkaisuista, niiden aika on nyt, olkaapa hyvät:

****

Käytetyn vinyylin saralla viimeaikaiset tendenssit osoittavat seuraaviin tyylisuuntiin ja artisteihin:

PUNK - PROGE - JAZZ

Alan Parson Project | America | Eric Clapton | Bryan Adams | Billy Idol | Lynyrd Skynyrd | Beatles - Harrison - McCartney | Chick Corea | Willie Nelson | ZZ Top | Steely Dan | Steve Miller Band

****

Turmion Kätilöt julkaisee uuden Global Warning -albuminsa 17.4. ja yhtyeen toinen solisti MC Raaka Pee otti asiakseen esitellä koko maailmalle yhtyeen uuden markkinointivastaavan - katso video tuosta alta! Albumin kylkeenhän saat vain ja ainoastaan Äxästä ihanaisen A3-kokoisen julisteen sekä bändin nimmareilla varustetun valokuvan. Ja vain Äxästä saatava valkoinen vinyyli myy kuin leipä eli jos sitä halajat, toiminnan aika on nyt!

****

Loppuun vielä jazz-faneille katseluvinkkiä: Yle Areenasta jo löytyvä dokumentti Blue Note Recordsista esitetään Yle Teema Femmalla la klo 20 ja ma klo 13:40.