Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Marko Hietala! Ja hänen uusi levynsä nyt ennakkotilattavissa - vinyyli vain Äxästä!

Marko Hietalan soolodebyytin vinyyliversio vain Äxästä!

Jes, Marko Hietala ja eka soololevy!

Marko Hietala elikkäs Hietalan Marko on saanut valmiiksi ihkaensimmäisen soololevykäisensä Mustan sydämen rovio ja sen ns. kasuaalimpi CD-versio julkaistaan 24. toukokuuta. Vaikka tämäkin on jo helevetin kova juttu kaikinpuolin, niin vielä kovempi on se fakta, että ko. albumin vinyyliversion saapi vain ja ainoastaan Levykauppa Äxästä. Sitä painetaan maailmanlaajuisesti vain 500 kipaletta, ja oletamme, että ymmärrät hoitaa ennakkotilauksen "siitä" kuntoon ennen kuin on liian myöhäistä. Kummankin formaatin mukaan voi ostella myöskin vain Äxästä saatavaa t-paitaa tahi girlietä, kumpi sinua sitten enempi miellyttääkin.

GIRLIE T-SHIRT

Mitäs muita tulevia uutuuksia ollaan laiteltu viime aikoina ennakkotilattavaksi? No ainakin tällaisia:

Uusintajulkaisuista ennakkoon voipi tilailla nyt ainakin näitä ja satoja muita:

Perjantain 26.4. uutuuslevykäisistä jos tulee puhe niin nämä kannattaa mainita:

Belzebubs: Pantheon of the Nightside Gods | Pink: Hurts 2B Human | Leverage: Determinus | Sabbath Assembly: A Letter in Red | Blanko: Stimulation Paradise | Marina: Love + Fear | Vargrav: Reign in Supreme Darkness | Rammstein: Deutschland-sinkku

Niitä löytyvi joka Äxästä ympäri maailman.

Viikonloppuna Yle Live ja Areena tarjoavat mm. Jeff Beckin keikkaa ja dokkaria sekä Tuomari Nurmion Timanttista keikkaa Spugejen kanssa. Suositukset näille! Ja muistathan että meiltä löytyy ihanat valikoimat Nurmion erikoisvinyylejä sekä hyllyissä että ennakkotilattavana:

Kiitos ja kuulemiin!

Eipäs tämä loppunutkaan vielä! Laitetaan ihan aikuisten oikeaksi lopuksi tästä kevennys Savonmaalta joidenkin vuosien takaa:

Tapahtui savolaisessa levykaupassa joskus vuoden 2012 tienoilla:

Asiakas: "Hei onks teillä sitä "Toolin" uutta levyä?"

Äxän tyyppi: "Ei oo kyllä hetkeen tullu uutta Toolilta ja tuskin on tulossakaan. Mutta on tässä nämä vanhemmat (ojentaen nipun levyjä asiakkaan käteen) eli 10 000 days, Aenima ja Lateralus löytys just nyt hyllystä. Mitäpä laiteltas?

Asiakas: Aijaa se onkin tehny jo näin monta levyä, miten se on kerinny?

Äxän tyyppi: Helevetti ohan noissakin menny jo 20 vuotta.

Asiakas: "No missäs näistä levyistä on nyt kuitenkin se radioissa soitettu kiva laulu jossa se laulaa (asiakas mukailee biisiä): "En mä vois kuvitellakaan, ettei sua olis ollenkaan, mun elämässä, HAPPY BIRTHDAY". Sen biisin minä haluaisin.

Äxän tyyppi: ... "Taijetaan nyt puhua vähän eri Tuuleista ja Tooleista.

Asiakas: Niin taijetaan kun aika synkän näkösiä on nämä kannet näissä, ei jotenkin sovi semmoselle nuorelle kivalle tytölle.

Mutta tilanne on siis edelleenkin sama huhtikuussa 2019: jos joku teistä menee Äxän tiskille ja kysyy millon tulee Toolin uus niin meillä ei ole edellenkään vastausta siihen antaa. Jos joku levy-yhtiön tyyppi tms hätäpäissään möläyttää meille kyseisen levyn julkaisupäivän kerromme sen varmasti myös teille, voitte luottaa meihin tässä asiassa.