Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Vinyylinhellimiset alkavat Music On Vinyl -tarjouksella! Ismo Alangon uutukainen ennakkotilattavana!

Vinyylien hellintää, paijausta ym. ihanaa, uuh & aah...!

Vinyylinhellimisviikot alkavat nyt oujes!

Äxän jo perinteeksi muodostuneet Vinyylinhellimisviikot alkavat nyt ja kestävät aina lähes huhtikuun loppuun asti. Vinyyliä hellitään ja paijataan nyt siis lähes kuuden viikon ajan ja aloitamme sen tarjoamalla lähes 800 Music On Vinyl -julkaisua sekä sopu- että nauruhintaan. Näiden viikkojen aikanahan joka perjantai alkaa uusi vinyylitarjouskampanja, joka kestää kaksi viikkoa. Näin siis mennään limitellen aina Record Store Dayhin 13.4. asti sekä vielä pari viikkoa sen jälkeenkin!

Tänne kamppikseen keräämme niitä RSD-julkaisuja, joita yhtiöt pikkuhiljaa ilmoittavat olevan tilattavissa Suomeenkin - ja näitähän ei sitten voi varailla tahi ennakkotilailla mitenkään vaan tultava paikan päälle 13.4. pöyhimään hyllyjä. Poikkeuksena Äxän omat "RSD-julkaisut" elikkäs uusien levykäisten vinyyliversiot Juha Tapiolta ja Samuli Putrolta sekä Lordin The Arockalypsen punainen uusintajulkaisuvinyyli - elikkäs näitä voit naksia ennakkoon tilaukseen tahi varaukseen aivan mielesi mukaan.

Record Store Day myös Levykauppa Äxissä lauantaina 13.4.

Juuri ennen tämän blogiin painoon menoa saatiin vahvistus, että Ismo Alangon tulevaa levyä voipi ruveta ennakkomyymään sekä hehkuttelemaan ja niinhän me tehdään: Minä halusin olla niin kuin Beethoven -levykäinen ilmestyy 17.5. ja siitä onpi saatavilla vain Äxästä rajoitettu oranssi vinyylipainos SEKÄ jokaisen version kylkeen ostettava iso hieno promokuva Ismon omakätisesti nimmaroimana. Muista myös vain Äxästä saatava keltainen vinyyli Ismon Jäätyneitä lauluja -uusintajulkaisusta (ilm. 18.4.)!

Uutuuksien kärkinelikko tällä viikolla onpi seuraavanlainen:

Viime päivinä ennakkotilattavaksi laiteltujen uutuuslevyjen kuumimmat nimet tulevat tässä:

Uusintajulkaisujen ennakkopaukutuksiin osallistuvat esimerkiksi:

Viikonloppuna Yle Live ja Areena paukuttavat täyslaidallisen David Bowieta eli 16.3. näytetään / alkaa peräti neljä Bowie-visuaalitulitusta: David Bowien ensimmäiset vuodet, Cracked Actor -dokumentti, A Reality Tour -livetaltiointia ja sokerina pohjalla Where Are We Now? -musiikkivideo. Antoisia katseluhetkiä!

Muista myös Bowie-arkistojen helmistä koottuja tulevia julkaisuja:

Jos haluat tietää mitä Belzebubsille kuuluu näin hiukan ennen debyyttilevyn julkaisua, niin lukaisepa alla oleva sarjis. Muistahan, että vain Äxästä saapi näppärät bundlet, jossa on mukana paita, sarjakuvakirja tahi molemmat! Samoin kirkkaanväristä vinyyliä onpi tarjolla Äxän kautta vain sata kipaletta yhteensä.